TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 07.05.2016
23:30
Nevaren par
Vsi se pripravljajo na poroko, a kot običajno gre vse narobe.
23:55
Frost Nixon
Smo v letu 1977. Tri leta po prisilnem odstopu zaradi afere Watergate je Nixon molčal, se zaprl pred javnostjo in bil nedosegljiv za medije. To se spremeni, ko mu Frost ponudi zajeten kup denarja, če privoli v intervju. Nixon to vzame kot priložnost, da izboljša svojo podobo v javnosti, zato pristane. In izkaže se za zelo spretnega sogovornika, ki zna vsako besedo speljati na svoj mlin. Med njim in Frostom, ki ima pripravljena zelo težka vprašanja, se pred milijoni televizijskih gledalcev razplamti prava besedna, miselna in psihološka vojna.
02:00
Don Matteo
V vili je ubita 40-letna plemkinja. Najprej je osumljen vrtnar, nato pa na dan pridejo povezave ubite z rimskim kriminalnim podzemljem v Gubbiju.
02:50
Dr. Oz
Pogovor z Elizabeth Smart, žrtvijo ugrabitve.
O skrivnosti pomlajevanja.
03:30
Hrvaška v živo
04:15
Italijanska nevesta
Pedro in Fiorella se prepirata. On ji očita, da ga nikoli ni ljubila. Anibal najame podkupljivega odvetnika, da bo s pomočjo lažnih dokazov dosegel, da bo Julieta ostala brez vsega. Medtem pa Julieta Sergiu pripoveduje, da hoče pošteno ločitev. Eloisa na večerjo povabi Aitanine starše.
05:00
Dnevnik, šport, vreme
05:30
TV koledar
05:45
Klasika mundi: Bachov oratorij
07:00
Vojna puščica
Konjeniškega častnika Howella Bradyja pošljejo iz Washingtona v Fort Clark v Teksas na pogajanja z Indijanci. Pleme miroljubnih Seminolov naj bi pregovoril, da bi pomagali vojski v boju proti divjim Kiowom.
08:15
Duhovni izzivi
08:45
Prizma
09:30
Hišni ljubljenčki
10:00
Split: Praznik sv. Dujma
Tradicionalno se ob 10. uri začne procesija iz katedrale sv. Dujma proti rivi na Trg dr. Franja Tuđmana, kjer bo mašo vodil mons. Jure Bogdan, vojaški škof. Urednik in komentator je Dragutin Siladi.
12:35
Dnevnik 1, šport, vreme
13:00
Veterani miru
13:45
Hirošima - posledice jedrske eksplozije
6. avgusta 1945 so Američani, da bi končali drugo svetovno vojno na Daljnem vzhodu in v Pacifiku, na Hirošimo vrgli jedrsko bombo, kar je spremenilo svet.
14:35
Soočenje: Rubinstein - Arden, vojna pudrov
Elizabeth Arden in Helena Rubinstein sta osnovali industrijo kozmetike, uvedli moderne komunikacijske strategije, v oglaševalske kampanje za kozmetične izdelke sta vključili zvezdnice tistega časa.
15:30
Prometne informacije
15:35
Zgolj ena priložnost: Zgodba britanskega talenta
Paul Potts je bil sramežljiv prodajalec mobilnih telefonov in je dneve preživljal v strahu pred nasilneži iz otroštva, ponoči pa se je prelevil v amaterskega opernega pevca. Pri 28-ih letih je, oblečen kot Pavarotti, na karaokah prvič zapel operno arijo, prisluženi denar pa je porabil za tečaje petja v Italiji. V Benetkah je na takšnem tečaju kot najboljši učenec dobil priložnost, da zapoje pred svojim idolom Pavarottijem, a kariere ni uspel zagnati, dokler ni v nastopu v angleški oddaji Velika Britanija ima talent (Britain's Got Talent) navdušil množice in postal fenomen na YouTubu.
17:45
Po lepi naši: Vukovar
HRT - letos praznuje 60 let televizije in 90 let radija - pripravlja humanitarno akcijo za obnovo vukovarskega vodnega stolpa.
Med drugim bodo nastopili TS Dike, Allegro, Branko Čulić, Šima Jovanovac, Denis Dumančić, Vera Svoboda, Đani Stipaničev, TS Fijaker, Mate Bulić, Hanka Paldum, TS Hajo, ŽVS Đakovčanke, TS Džentlmeni, Stjepan Jeršek Štef, Kićo Slabinac in Prljavo kazalište.
19:00
Dnevnik, šport, vreme
19:55
Loto 7/39
20:00
Boter 2
Vidimo, kako se Vito po prihodu z rodne Sicilije v New York spopade z revščino. Vzporedno spremljamo zgodbo Vitovega sina Michaela, ki namerava razširiti družinski imperij in si pridobiti še večjo moč.
23:25
Dnevnik, šport, vreme
00:00
Conchita: Neustavljiva
Film pripoveduje o Conchitini poti do uresničenja svojih sanj in o ambicioznih željah osvojitve grammyja. Predstavi tudi snemanje prvega albuma, njene koncerte po svetu, televizijske oddaje, v katerih je nastopala, parade ponosa po vsem svetu, slavno podelitev zlatih globusov in legendarni debi v 'Crazy Horse' v Parizu.
01:00
Vojna puščica
Konjeniškega častnika Howella Bradyja pošljejo iz Washingtona v Fort Clark v Teksas na pogajanja z Indijanci. Pleme miroljubnih Seminolov naj bi pregovoril, da bi pomagali vojski v boju proti divjim Kiowom.