TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 12.09.2015
01:15
Zdravniki
O debelosti pri otrocih in laserskem odstranjevanju dlak ter nekaj nasvetov, kako na potovanju prihraniti čas in denar.
02:00
Po ulicah krožim
03:00
Manjšinski mozaik
03:15
Beseda in življenje
03:45
Normalno življenje
Družinska oddaja.
04:30
Potrošniška koda
05:00
V iskanju Marca Pola
Kopanje soli na jugu Indije, preživljanje časa z ribiči, pot po rečnih tokovih in mimo obalnih mest, pridelava lokalnega vina. Vrnitev v Evropo preko Turčije, pomorska bitka na Korčuli, kjer so zajeli Marca Pola. Zgodba se konča v Benetkah.
05:50
Dragoceni biser
Manfred kuje načrte zoper Franza, Ernest ga podpira.
Franz piše Amélii, vendar ji Ernest ne izroči tega pisma, ampak napiše drugo, v katerem prekine zvezo z njo. Amélia je obupana.
06:30
Dnevnik, šport, vreme
07:20
TV koledar
07:35
Črni seznam
08:25
Tujec si je opasal pištolo
Jeff Travis (Randolph Scott), nekdanji vohun, se preseli v Arizono, da bi se priključil ropu zlata, ki ga vodi Jules Mourret. Vendar ko prispe, se odloči, da to ni zanj in poskuša spremeniti življenje. Ko pa Mourretovi možje ubijejo njegovega prijatelja, se odloči, da jih bo dobil.
09:45
Duhovni izzivi
10:15
Prizma
11:00
Hrvaška kulturna dediščina
11:15
Dokumentarna serija
11:45
TV koledar
12:00
Dnevnik 1, šport, vreme
12:20
Veterani miru
13:10
Zaščitnik
Skrivnostni tibetanski menih brez imena je šestdeset let skrbno varoval starodavni pergamentni zvitek, ki predstavlja izvor brezmejne moči. Ker se njegova naloga počasi končuje, se menih odpravi v San Francisco, kjer živi novi varuh starodavnega zvitka. Glede na starodavno prerokbo naj bi to bil neodgovorni Kar, ki se bolj kot na duhovne skrivnosti življenja spozna na poulično življenje in kriminal. Čeprav menih dvomi, da je Kar pravi človek za tako odgovorno nalogo, ga vseeno začne poučevati in pripravljati na njegovo življenjsko poslanstvo. Pri tem jima je za petami zločinec, ki je na sledi zvitku in brezmejni moči, ki se skriva v njem.
14:50
Napačna moška
Sam Pinkett je edina priča hude avtomobilske nesreče. Na kraju nesreče najde mobitel.
Kolega Phil ga prepriča, da morata vsem dokazati, da sta prava junaka.
15:25
Nebeško kraljestvo
Balian je mladi francoski kovač, ki se znajde sredi vojne vihre. Potem ko izgubi svojo družino in dom, skoraj izgubi tudi vero v življenje. Medtem v oddaljeni Sveti deželi divjajo verske vojne. Balianu se zdijo daleč stran, vendar se po spletu okoliščin nazadnje vseeno zaplete v napeto dogajanje. Vitez Godfrey mu razkrije pravi pomen viteštva in ga popelje na dolgo popotovanje do Svetega mesta. V Jeruzalemu medtem vlada krhko premirje po zaslugi krščanskega kralja Baldwina četrtega. Toda mir je ogrožen zaradi fanatizma, pohlepa in ljubosumja. Balian priseže, da bo varoval mir, ščitil nemočne ter se trudil za dosego harmonije med različnimi verami in kulturami.
17:55
Po lepi naši: Belica
19:00
Dnevnik, šport, vreme
19:55
Loto 7/39
20:00
Zaobljuba ljubezni
Paige in Leo sta mlad poročen par, noro zaljubljena živita polno življenje kot umetnika v Chicagu. Nekega snežnega večera postaneta žrtvi prometne nesreče. Leo preživi brez praske, udarec v glavo pa izbriše celoten Paigein spomin na razmerje z možem. Ko se prebudi iz kome, je Leo zanjo tujec. Nenadoma se Leo znajde v bolečem položaju, ko mora ponovno pognati kolesja razmerja, na katerega je čakal vse življenje, in si ponovno pridobiti ženino naklonjenost.
21:45
Dnevnik, šport, vreme
22:05
Ameriški gangster
Ker drogo kupuje neposredno od prodajalca v Aziji in ga nato na inovativen način tihotapi v ZDA, je njegov heroin boljši in cenejši od rivalov, tako da Lucas hitro postane glavni preprodajalec v Harlemu. Ko se odloči, da se bo začel ukvarjati tudi z zakonitimi posli, izkušeni detektiv Ritchie Roberts v tem vidi priložnost, da mu stopi na prste. Toda Roberts je eden redkih policistov, ki ni podkupljen, zato je njegovo delo toliko bolj oteženo.