TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 27.05.2016
00:00
V osr─Źju delte Mekonga
Delta reke Mekong je izjemno plodna zemlja, rastlinje je bujno, po reki vozijo številna plovila.
00:50
Odvetniška elita
Martha na vrhovnem sodi┼í─Źu zastopa Jacksona Hendersona, ki mu grozi smrtna kazen.
Clive ugotovi, da ni pravi zastopnik za Fatimo Ali, zato prosi Martho za pomo─Ź.
01:40
Don Matteo
Ukradena je bila dragocena slika, osumljen je njen lastnik, mladi Tancredi di Ripabianco, ki naj bi zaradi finan─Źnih te┼żav potreboval denar od zavarovalnice.
Zveza Anceschija in Laure je v krizi.
02:30
Odprto
03:20
Dr. Oz
Gost je dr. Sanjay Gupta. O manikuri.
04:00
Skica za portret
04:15
Hrva┼íka v ┼żivo
05:00
Italijanska nevesta
Eloiso razburi novica o Sergiovi aretaciji. Pedro je hvale┼żen Fiorelli, ki je pripravljena pri─Źati v korist njegovega o─Źeta in ga re┼íiti izza re┼íetk. Roxana pred Gaelom opravlja Gianno in Fiorello, medtem ko se jima on postavi v bran in sestro opozori, naj pazi na svoj jezik. Anibal sku┼ía prepri─Źati Julieto, da je Sergio ves ─Źas manipuliral z njo. Pedro in Fiorella drug drugemu priznata svojo ljubezen in razmi┼íljata o skupnem pobegu.
05:40
Biblija
05:50
Dnevnik, šport, vreme
06:40
TV koledar
06:55
Dobro jutro, Hrvaška
07:00
Novice
07:05
Dobro jutro, Hrvaška
08:00
Novice
08:05
Dobro jutro, Hrvaška
09:00
Novice
09:05
Vitka jelka, zelen bor
09:20
McLeodove h─Źerke
Claire in Tess zagledata posebno svetlobo nad Drovers Runom. Tess je prepri─Źana, da gre za dober znak, Claire, utrujena v visoki nose─Źnosti, pa meni, da je le obi─Źajen naravni pojav.
10:25
V osr─Źju delte Mekonga
Delta reke Mekong je izjemno plodna zemlja, rastlinje je bujno, po reki vozijo številna plovila.
11:20
Ekumena
Stota obletnica islama v znamenju strpnosti.
11:45
TV koledar
12:00
Dnevnik 1, šport, vreme
12:20
Italijanska nevesta
Julieta in Pedro pred Eloiso zagovarjata Fiorello, saj bo s svojim pri─Źanjem na sodi┼í─Źu pomagala Sergiu. Osvaldo po DNA testu izve, da je o─Źe otroka, ki ga pri─Źakuje Sonia. Diana sku┼ía prepri─Źati Vittoria, da je Fiorella prevarantka. Medtem Fiorella zaupa Pedru, da je med pogovorom sli┼íala Sonio in njeno mamo, ki sta potrdili, da je Osvaldo o─Źe otroka. Za tem Sonia Pedru prizna, da je lagala Osvaldu in je v resnici otrok njegov.
13:10
Dr. Oz
O hujšanju.
14:00
Normalno ┼żivljenje
Dru┼żinska oddaja.
14:45
Znanstveni krogi
O dalmatinskih neandertalcih?
O povezavi NUK-a in narodnih parkov.
O povezavi kemije in arheologije.
Ali obstaja alternativa raziskavam na ┼żivalih?
15:15
Kraj, ki je moj dom
Elizabeth zaradi infarkta pristane v bolni┼ínici. Z Jackom se znova zbli┼żata.
George odpelje Sarah na izlet; pove ji, da je doslej ljubil edino Elaine, zdaj pa je znova odkril ljubezen.
16:00
Dokumentarni film
16:50
Hrva┼íka v ┼żivo
17:32
Prometne informacije
17:40
HV┼Ż - ┼Żivljenje je lepo
18:10
Manjšinski mozaik
Slovensko kulturno dru┼ítvo Triglav obstaja od maja 1992, takrat je imelo 350 ─Źlanov, danes jih ima 1200. ─îlani ohranjajo slovenski jezik, kulturo in tradicijo, imajo pevski zbor, ─Źipkarsko sekcijo, povezani pa so z ve─Ź kot 35 slovenskimi dru┼ítvi na Hrva┼íkem, v Sloveniji, Nem─Źiji in Italiji.
18:30
Potrošniška koda
19:00
Dnevnik, šport, vreme
20:00
Rokerice
Ko dobi mama Willa Burtona slu┼żbo v New Jerseyju, mora on v novo ┼íolo, kjer kmalu spozna, da rock'n'roll ┼íe vedno prevladuje med tamkaj┼ínjimi mladimi. Kmalu se spoprijatelji s so┼íolko Sam, na njuno neverjetno presene─Źenje pa bo priljubljena Charlotte prav Willa izbrala za ─Źlana glasbene skupine, ki bo tekmoval na priljubljenem "Bandslamu". V vso zgodbo se bo vpletel tudi Charlottin nekdanji fant Ben, ki ho─Źe s svojim "Bruce Springsteen wannabe" bendom Glory Dogs zmagati na tekmovanju. Will bo prvi─Ź v ┼żivljenju sodeloval pri ne─Źem velikem in posku┼íal spremeniti ┼żivljenje.
22:00
Vedno proti - politi─Źna pogovorna oddaja
V politi─Źni pogovorni oddaji, ki jo vodi Morana Kasapovi─ç, bodo analizirali aktualne politi─Źne in dru┼żbene teme, vpra┼íanja, ki delijo in izzivajo polemike, zakoreninjene dogme v dru┼żbi. V debati naj bi sku┼íali dose─Źi vsaj nekak┼íen kompromis.
22:50
Eurojackpot
23:00
Dnevnik 3, šport, vreme
23:30
Brata
Sam Cahill je vojak, mo┼ż in o─Źe, ki odhaja na novo misijo v Afganistan. Njegov brat Tommy je bil zaradi ban─Źnega ropa v zaporu. Kmalu po vrnitvi na vojno ozemlje Samov helikopter sestrelijo sovra┼żne enote. Medtem ko vsi predvidevajo, da je mrtev, se njegova ┼żena Grace s h─Źerkama le ste┼żka privaja na njegovo odsotnost. Pri tem ji pomaga Tommy, ki se vrne na po┼ítena pota in ponudi oporo svoji svakinji. Toda Sam ni mrtev in ko se po uspe┼íni re┼íevalni akciji vrne domov, njegove travme in strahovi hitro pridejo na dan.