TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 28.06.2016
00:20
Poj mojo pesem
V tokratni oddaji se bosta pomerili mesti Rovinj in Sisak; o njihovih nastopih pa bo kot gostujoči član žirije spregovoril Goran Karan.
01:45
Ružiona
02:00
Satirikon
Gosta sta igralca Goran Višnjić in Goran Navojec - dva Gorana, dva Hamleta, dva prijatelja.
02:45
Dr. Oz
O hujšanju.
03:30
Skica za portret
03:45
Jedilniki izgubljenega časa: Ječmen
Ječmen je ena od najstarejših rastlin, prve sledi o njenem vzgajanju pa je moč zaslediti že v 5. stoletju pred Kristusom.
Seveda ječmen ni zaman postal osnova tako starodavne kot sodobne kuhinje. Danes ječmen nadomešča riž v rižotah, velikokrat pa se pripravlja tudi v prilogi z zelenjavo, mesom ali ribo. To je prava žitarica za vse čase!
04:00
Javna ponudba - gospodarski magazin
04:40
Hrvaška v živo
05:20
Odprto
05:55
Italijanska nevesta
Sergio obvesti Fiorello, da je Gianna v bolnišnici. Z Vittoriom se nameravata čimprej vrniti domov, vendar je njegov avtomobil v okvari, zato jima Pedro ponudi prevoz, kar razjezi Aitano. Osvaldo in Sonia z izsiljevanjem prisilita Fabia, da jima bo pomagal uresničiti njune zlobne načrte. Vittorio zaupa Reynaldu, da bo naredil vse, da se bo Fiorella poročila z njim.
06:40
TV koledar
06:55
Dobro jutro, Hrvaška
07:00
Novice
07:05
Dobro jutro, Hrvaška
08:00
Novice
08:05
Dobro jutro, Hrvaška
09:00
Novice
09:05
Dobro jutro, Hrvaška
09:20
Gorski zdravnik
Lisbeth zaupa Hansu, da je posestvo rešeno. Lisbeth in Hansa skrbi za Martina, ki se mu vidi, da trpi
10:00
Trilogija o dunajski Ringstrasse
Dunajski Ring je veliko več kot le arhitekturno delo. Je tudi delovno mesto deset tisoč ljudi. Tokratna epizoda portretira nekaj od teh ljudi.
Karl Heindl je garderober v Kraljevem gledališču. Engelbert Auer je glavni natakar. Predstavili pa bomo tudi ostale ljudi z Ringa z različnimi poklici: voznik fjakerjev, stenografinjo, vrtno arhitektko, voznika tramvaja ...
10:50
Samo bedaki in konji
Rodney je končno našel žensko, ki pa žal ni več najbolj mlada. Njen mož je v zaporu in kmalu naj bi ga izpustili.
11:25
Jedilniki izgubljenega časa: Brancin
Brancin je predstavljal navdih mnogim velikim kuharskim mojstrom in je tudi najljubša hrana najbolj zahtevnih gurmanov.
11:45
TV koledar
12:00
Dnevnik 1, šport, vreme
12:20
Italijanska nevesta
Julieta zaupa Sergiu, da je s Santinom dobila hčerko, ki sta jo dala v posvojitev. Gianna sestri prizna, da je zaljubljena v Gaela. Benito verjame, da je Roxana dobra oseba, saj naj bi prav ona rešila Gianno med njenim napadom. Vittorio pobesni, ko mu Fiorella pove, da se s sestro vračata na posest družine Angeles. Prav tako Fiorella razmišlja, da bi razdrla njuno zaroko.
13:10
Dr. Oz
O ajurvedskem zdravljenju.
14:00
McLeodove hčerke
Alex je presenečen, ko na Killarney pride njegova prva ljubezen Tracey Morrison, ki je menedžerka velikega in uspešnega rodea; išče nove talente, v svojem programu pa želi tudi Alexa.
Ponoči Stevie in Jodie zalotita Tracey, ko se ljubi s paraplegikom Dalom Hollowayem, s katerim je bila Jodi v kratki zvezi.
14:45
Jedilniki izgubljenega časa: O fižolu
Minilo je skoraj pol stoletja odkar je prišel iz Amerike in se znašel na naših mizah. Najprej v konkvistadorki Španiji, kasneje pa še na francoski dvor. Še posebej so zanimive fižolove jedi z mesom, zelenjavo in celo z ribo.
15:00
Po lepi naši - izbor
15:30
Veliko mesto
Domov prinese nogometno žogo. Celo mesto je navdušeno. Ferata je eden najboljših igralcev nogometa, toda zaradi nogometa zapostavlja Marijeto. Prav tako Tonči svojo Kato.
17:00
Novice
17:15
TV koledar
17:30
Hrvaška v živo
18:15
Prometne informacije
18:20
Odpočij si, zaslužil si si
V vročih dneh se člani družine Kosmički na vse možne načine skušajo ohladiti. Uporabljajo ventilatorje, hladilnik, vreče z zamrznjeno hrano. Da bi bilo še bolj pestro, na obisk prihaja Ružin nečak Bambi, ki vse v hiši imenuje narobe. Marka muči lumbago, na živce mu gre tudi Bambi, zlasti zato, ker se odkrito spogleduje z Bajsovo ženo. Na koncu Bambi pripelje v hišo svojo staro ljubezen, ki jo najde v nekem domu za ostarele.
19:00
Dnevnik, šport, vreme
20:00
Kraj, ki je moj dom
Sarah v Sydneyju išče zdravnika, ki bi opravil splav. Teta Peg ugotovi, da je Sarah noseča.
George izve skrivnost o Anni, ki vznemiri Jamesa in Olivio.
Anna in Gino želita vzgajati grozdje in pridelovati dobro vino.
V Ash Park pride slikar, s katerim se Olivia odpravi na divjo vožnjo za avtom.
20:50
Bližnji odnosi
Zgodba se dogaja v Londonu. Dan je pisatelj, ki se preživlja s pisanjem osmrtnic. Živi z mlado ameriško striptizeto Alice, a se noro zaljubi v fotografinjo Anno. Anna je poročena z zdravnikom Larryjem, ki ga je, kako ironično, spoznala prav preko Dana. Med temi štirimi ljudmi se začne razvijati zgodba o strasti, varanju, maščevanju, lažeh in vseh čustvih, ki ob tem privrejo na dan.
22:50
Odprto
23:25
Dnevnik 3, šport, vreme
23:45
Domovina
Carrie upa, da si bo ob pomoči zdravil in družine opomogla. A se zmoti. Paul Franklin doseže, da jo izpustijo. Leo Carras se iz umobolnice odpravi na divjo vožnjo. Sled venezuelskega denarja pelje do iranske revolucionarne garde. Šef Majid naj bi kradel denar in ga opral s pomočjo nogometnega moštva.