TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 30.01.2016
22:50
Eurojackpot
23:00
Naslednji ste vi
Aubrey in Paul se odločita praznovati obletnico poroke v krogu svojih sorodnikov v precej oddaljeni in skorajda zapuščeni družinski hiši na podeželju. Vendar idilo prekinejo sadistični morilci v živalskih maskah, ki začnejo pobijati člane družine. Prestrašeni preživeli se zabarikadirajo v hišo in pripravijo načrt, kako se zoperstaviti napadalcem. S postavitvijo domiselnih pasti jim uspe izenačiti možnosti in kmalu se začne krvav boj na življenje in smrt, kjer je vsak nepremišljen korak lahko usoden.
00:45
Zdravniki
01:30
Vitka jelka, zelen bor
01:45
Hrvaška v živo
02:30
HVŽ - Življenje je lepo
02:55
Skica za portret
03:10
Normalno življenje
Družinska oddaja.
03:50
Ekumena
04:20
Dragoceni biser
05:10
Med volkovi
Oče se je znova poročil in mačeha sedemletnemu Marcosu ni prav nič naklonjena. Dečko mora od doma v Tiho dolino v gorovju Sierra Morene. Služil bo kot pomočnik ostarelega kozjega pastirja Atanasia. Atanasio je starec poln modrosti in življenjskih izkušenj. Pri njem se Marcos uči veščin, ki so potrebne za preživetje v divjini – kako zakuriti ogenj, o zdravilnih učinkovinah divjih zelišč, nastavljanja vab zajcem in pticam, pa tudi sobivanja z volkovi. Predvsem pa se Marcos nauči, da je treba živali spoštovati, če hoče z njimi živeti in preživeti. Marcos je srečen s starcem in v njunem jamskem brlogu se dobro počuti – dosti bolje kot doma, od koder ga je pregnala mačeha. Ravno ko Marcos naveže prvo prijateljstvo z volkovi, pa Atanasio zboli in napove, da bo šel nekam daleč stran. Marcos ostane sam v divjini naslednjih 12 let – njegova najboljša prijatelja sta beli dihur in volk po imenu Volkec, najpogostejše občutje pa občutenje svobode.
07:00
Dnevnik, šport, vreme
07:45
TV koledar
08:00
Odpadniki
Vendar pa se zaljubi v Bena Dembrowa, najmlajšega sina vodje odpadnikov Kirka Dembrowa. Ben, ki noče živeti kot oče ter brata Frank in Cash, spremeni ime in se poroči s Hannah. Kljub temu ga odkrijejo in mu začnejo soditi za zločin, ki ga ni storil. Iz sodne dvorane ga rešijo oče in brata. Pobegnejo skupaj s Hannah. Po več mesecih na begu in tik pred porodom Hannah naveže stik z dr. Martinom, ki jo še vedno ljubi. Martin jo reši.
Vendar pa Ben ugrabi otroka, da bi prisilil Hannah, da se vrne k njemu. Pride do obračuna med Martinom in Benom ...
09:35
Duhovni izzivi
10:00
Prizma
10:45
Fotografija na Hrvaškem: Igor Emili
Igor Emili je arhitekt in urbanist ter fotograf. Privlačijo ga tradicija, ljudska gradnja, arhetipske in primarne forme. Njegove fotografije so eksterierne chiaroscuro kompozicije ter komorni interieri.
11:00
Vedno proti - politična pogovorna oddaja
V politični pogovorni oddaji, ki jo vodi Morana Kasapović, bodo analizirali aktualne politične in družbene teme, vprašanja, ki delijo in izzivajo polemike, zakoreninjene dogme v družbi. V debati naj bi skušali doseči vsaj nekakšen kompromis.
11:45
TV koledar
12:00
Dnevnik 1, šport, vreme
12:20
Veterani miru
13:10
Vohuni, ki so preslepili svet
Film, ki je nastal deset let po napadu na Irak, predstavi, kako so ZDA in Velika Britanija uporabile obveščevalne podatke - ti so nastali večinoma na podlagi izmišljotin in laži -, da so upravičile vojaški napad na Irak.
14:10
Top Gear 22 B
Jeremy, Richard in James se vživljajo v kožo ljubiteljev klasičnih avtov: Fiata 124 Spyderja, Peugeota 304 kabrioleta in MGB-ja GT.
Clarkson, Hammond in May pa kupijo tri poceni avte: Opel Frontero, Jeep Cherokee in Mitsubishi Shogun.
15:20
Žuži
Žuži Jelinek govori sedem jezikov, izdala je osem knjig, njeno ime je vpisano v zagrebški leksikon, zagrebški mestni muzej pa je pripravil razstavo o njej. V devetdesetih letih vznemirljivega in pretresljivega življenja se je družila med drugim s Coco Channel in Nino Ricci, pripravljala je modne revije po vsem svetu, šivala za ženam predsednikov držav, kot najpommebnejše delo pa označuje rešitev staršev v času holokavsta.
16:05
Wimbledon
Petru se zdi, da je postal prestar, da bi se kosal z mladimi.
Lizzie Bradbury je teniška zvezdnica v vzponu, ki živi samo za zmago. A ko se sredi glamuroznega Wimbledona zaljubi v tenisača s kariero v zatonu Petra Colta, Lizzie spozna, da ni bistvo v zmagi ali porazu, temveč v tem, kako igraš igro ... ljubezni.
17:45
Prometne informacije
17:55
Po lepi naši: Bakar
19:00
Dnevnik, šport, vreme
19:55
Loto 7/39
20:00
The Voice - najlepši glas Hrvaške
Voditelja oddaje sta Iva Šulentić in Ivan Vukušić, reporterka digitalnih prispevkov pa Zlata Mück Sušec.
21:35
Kotlar, Krojač, Vojak, Vohun
Piše se leto 1973, hladna vojna uničuje mednarodne odnose in britanska tajna služba MI6 s kodnim imenom Cirkus se trudi ohranjati varnost v Veliki Britaniji. Vodja Cirkusa, ki ga poznajo pod imenom Kontrola (John Hurt), pošlje predanega operativca Jima Prideauxa (Mark Strong) na Madžarsko, a tam se njegova naloga sprevrže v krvavo polomijo. Kontrola mora zapustiti Cirkus, z njim pa tudi njegov nadrejeni, poročnik George Smiley (Gary Oldman), izkušeni vohun, ki je temu poklicu posvetil vse življenje. Smileyja, ki se je odtujil tudi odsotni ženi Ann, pokličejo v kabinet državnega podsekretarja Oliverja Lacona (Simon McBurney). Skrivaj ga nameravajo postaviti nazaj v službo vlade: že dolgo se bojijo, da Cirkus ogroža dvojni agent, ki dela za Sovjete in s tem ogroža Anglijo. Smiley ob pomoči mlajšega agenta Petra Guillama (Benedict Cumberbatch) analizira vse pretekle in aktualne dejavnosti Cirkusa. Pri iskanju dvojnega vohuna ga preganja njegovo desetletno poznavanje skrivnostnega ruskega vohunskega lika po imenu "Karla". Sledi za dvojnim agentom so zabrisane, dokler z Laconom ne stopi v stik nebrzdani operativec Ricki Tarr (Tom Hardy). Ta se je na tajni nalogi v Turčiji zaljubil v poročeno Irino (Svetlana Khodchenkova), ki trdi, da ima nekatere ključne podatke. Hkrati Smiley izve, da je Kontrola seznam osumljencev skrčil na vsega pet mož: častihlepnega Percyja Allelina (Toby Jones), ki nosi kodno ime "Kotlar"; očarljivo samozavestnega Billa Haydona (Colin Firth), ki mu pravijo "Krojač"; strumnega Roya Blanda (Ciarán Hinds), imenovanega "Vojak"; pretirano uslužnega Tobyja Esterhasa (David Dencik), imenovanega "Revež" – ter samega Smileyja.
23:40
Dnevnik, šport, vreme
00:05
Genesis: skupaj in ločeno
Skupina Genesis je bila ena izmed najbolj uspešnih glasbenih skupin v zgodovini rocka.
Sredi 70. let prejšnjega stoletja je skoraj razpadla, ko jo je zapustil njen vodja, vendar je preživela menjavo glavnega pevca in stila ter v 80. letih znova zaslovela.
Film predstavi osrednje glasbenike in druge sodelujoče, med drugim Petra Gabriela in Phila Collinsa.
01:35
Odpadniki
Vendar pa se zaljubi v Bena Dembrowa, najmlajšega sina vodje odpadnikov Kirka Dembrowa. Ben, ki noče živeti kot oče ter brata Frank in Cash, spremeni ime in se poroči s Hannah. Kljub temu ga odkrijejo in mu začnejo soditi za zločin, ki ga ni storil. Iz sodne dvorane ga rešijo oče in brata. Pobegnejo skupaj s Hannah. Po več mesecih na begu in tik pred porodom Hannah naveže stik z dr. Martinom, ki jo še vedno ljubi. Martin jo reši.
Vendar pa Ben ugrabi otroka, da bi prisilil Hannah, da se vrne k njemu. Pride do obračuna med Martinom in Benom ...