TV sporedi

TV spored - HTV 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 1
TV spored za HTV 1

spored za datum: 31.07.2016
00:15
Plemenita ženska
Na univerzi, ki jo delno financira družina Stein, so odkrili nepravilnosti pri sprejemu izraelskih študentov v škodo arabskih.
Nessa odkrije krajo podatkov, enako tudi profesor, ki ga ubijejo člani izraelske teroristične skupine.
Nessi palestinski poslovnež Jalal El Amin ponudi dogovor o poslu v zameno za ugrabljenega dečka.
01:10
Mačja sled
Lov na pumo, hkrati pa še reševanje družinskih razmer na kmetiji, kjer vladajo ne preveč prijazni odnosi, Vsak se spopada s svojimi težavami, nad vsemi pa je religiozna in posesivna mati. Ko se najstarejši sin odloči iti na lov na pumo, to napetost še poveča ...
02:50
Večer v 8. nadstropju
Ante Tomić.
03:35
Damin gambit
Dina Merhav.
04:15
Šlep šou
Pips, Chips & Videoclips.
05:00
Jedilniki izgubljenega časa
Polpete ali mesne kroglice naj bi bile značilnost vzhodnjaške gastronomije, kar pa povsem ne drži. Poznane so namreč že tudi v grški in rimski kuhinji.
05:15
Rešitelj
Mirno in skladno življenje družine prekine tragedija. Njen sin Bill umre v prometni nesreči, povzročitelj katere je Brooke. Zaradi žalosti, izgube in občutka krivde Brooke nikakor ne pride k sebi. Terapija ji ne pomaga, začne vedno bolj piti in kmalu ni niti en dan več trezna. Zapusti hčerko, izgubi pa tudi vez z možem. Nekega dne se znajde v zaprtem prostoru. Ugrabitelji pa od moža zahtevajo 10 milijonov evrov.
06:45
Prizma
07:30
TV koledar
07:50
Halo, halo, gledate Radio Zagreb!
Gustav Krklec o prijateljstvu z Antunom Brankom.
08:00
Prvi, z glasbo
08:30
Vrnitev v raj
Domorodcem na otoku poveljuje pastor Corbett (Barry Jones), misijonar, ki vlada kot verski samodržec. Morganov jasen upor Corbettu pa pretrese otoško skupnost.
10:00
Križevci: Maša
11:00
Biblija
11:10
Pozitivno
Oddaja je posvečena blaženi Ozani Kotorski.
11:45
TV koledar
12:00
Dnevnik 1, šport, vreme
12:30
Plodovi zemlje
13:30
Split: Morje
14:00
Mir in dobro
14:30
Potovanje proti morju
Pot iz Zagreba proti Zadru po stari cesti mimo Rastoke, Gackega polja, Kutereva in kanjona Zrmanje. Namen filma je poučiti gledalce, kako se je včasih potovalo.
15:15
Jedilniki izgubljenega časa
15:40
Prvi, z glasbo
16:00
Prevzetnost in pristranost
Bennetovi so primorani zabavati svojega sorodnika, Collinsa, ki je zakonit naslednik njihovega premoženja. Collins je rektor župnišča pod pokroviteljstvom ledi Catherine de Bourgh in je po karakterju domišljav. Collins začne kmalu gojiti čustva do Lizzie, ki mora pretrpeti njegovo spogledovanje. Na sprehodu do Merytona dekleta spoznajo čednega častnika Georga Wickhama. Na zabavi pri gospe Phillips Lizzie odkrije, da je Wickham odraščal z Darcyjem. Wickham ji pojasni, da je Darcyjev oče skrbel zanj kot za sina, pove pa ji tudi, da mu je stari Darcy prepustil premoženje, vendar Darcy temu nasprotuje.
Na plesu v Netherfieldu je Lizzie razočarana, ko spozna, da Wickham zaradi nujnih obveznosti ne bo. Gospa Bingley pa Lizzie opozori, naj ne verjame vsemu, kar ji Wickham pove.
17:00
Novice
17:10
TV koledar
17:20
Pravljična Hrvaška
17:30
Prometne informacije
17:40
Po lepi naši: Bakar
19:00
Dnevnik, šport, vreme
19:55
Loto 6/45
20:00
Hrvaški kralji
V zadnji oddaji o prihodu Hrvatov na sedanja območja, od 7. do 9. stoletja.
21:00
Berači in sinovi
Sramota je izbrisana, Vrtirepka je ohranila dostojanstvo pred vaščani. Matan Potrka pa je dokazal, da je dostojen vnuk svojega deda. V pokrajini je vladala suša, da pa bi bile težave še večje, Kikaš izgubi dostojnega nasprotnika in zopet skrušen pade v depresijo. Matan mora spet najti zdravilo.
21:45
Dnevnik 3, šport, vreme
22:10
Plemenita ženska
Nessa izve, da je Ephra ukazal krajo podatakov, zato ga obtoži poneverjanja v času, ko je vodil družinsko podjetje, ob tem pa je ogrozil tudi Kasimovo življenje.
Saleh Al-Zahid pride v London, da bi izvedel še en zločin, vendar zaide v težave.
Hayden Hoyle spozna, da je Nessa Kasimova mama.
23:15
Zgodba o Rowlandu S. Howardu
Rowland S. Howard je spominjal na fantoma iz kafkovske Prage ali pa Brama iz Drakule.
Imel je videz gotskega aristokrata, poseben stil, na prav poseben način je igral na kitaro.
Film ponudi intervjuje, arhivske posnetke, neznane fotografije iz 70., 80. in 90. let prejšnjega stoletja; predstavi Howardovo življenjsko zgodbo in umetniško ustvarjanje ter soočenje baby boom generacije in generacije X.