TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 03.09.2015
00:40
Hiša laži
Marty in Klan spremljata Lukasa pri obisku stare četrti. Monica poišče pomoč v podjetju Kaan & Associates pri novem prehrambenem izdelku. Lex osramoti Roscoja.
01:10
Opravljivka
Potem ko ji je mama postavila ultimat, je Blair še bolj odločena, da bo rešila težave podjetja Waldorf Designs. Uglednega plesa se zato udeleži v svečani obleki, toda ne ona ne drugi gostje niso pripravljeni na šokantno razkritje, ki se zgodi na plesu. Serena je zaskrbljena zaradi Stevenovega odnosa do nje, toda hitro odkrije razloge za njegovo spremembo. Chuck skuša spreti Barta in Lily, da bi tako razkril očetovo skrivnost. Dan medtem objavi še en članek, ki pa ima nasprotni učinek od pričakovanega.
01:40
Nočni glasbeni program - spoti
04:31
Nočni glasbeni program: V čast pesmim Draga Britvića
05:55
Napoved programa
05:57
Najava
06:00
Juhuhu: otroški magazin
Od 7. do 8. ure lahko predšolski otroci gledajo nove epizode Tv vrtca, se družijo z Mijo in Zizem, Ronijem in Jurom, Krtkom in Ptičem. Slavna Danica jim bo predstavila nove animirane prijatelje, manjkali pa ne bodo niti Vedranovi velikani, Skrivni dnevnik račke Matilde, risanke Nodi, Mali rdeči traktor, Blebetajoči pujsek in mnoge druge.
Na vrsto pa bodo prišli tudi malo starejši otroci, in sicer od 8. do 9. ure. Ogledali so bodo lahko Laboratorij na koncu vesolja, Čarobno ploščo, EBU filme in še veliko več.
08:58
Najava
09:00
Na nočnem vrtu
Sledili bomo čarobni modri zvezdic in prispeli v Nočni vrt, v topli svet ljubkih, smešnih in raznolikih igrač, ki živijo skupaj in skrbijo ena za drugo.
09:25
Propagandni program
09:27
Najava
09:30
Risana serija
09:55
Propagandni program
09:57
Najava
10:00
Zgodbe iz divjine
Mama poskuša naučiti malega polarnega medvedka Hugha loviti tjulne. Bosta lahko nahranila družino?
Cara, mladič losa, še vedno sledi mami na potovanju, vendar ji en krilati stvor nikakor ne da miru.
Mladič hijene Newky bo končno dobil nekaj za pod zob, vendar je v bližini lev, ki označuje svoj teritorij.
10:30
Poprovi detektivi
To je zadnji dan v Hamburgu za Laurenza in Marie. Že jutri naj bi se s staršema preselila v Cape Town. Marie se odpravi na zadnji sprehod po luki in tam naleti na dečka, ki naj bi bil oropan. Ko ga vpraša, kaj se mu je zgodilo, se deček ničesar ne more spomniti, niti svojega imena. Karol ne verjame, da gre za rop, vendar z Yeliz preiščeta mesto, kjer naj bi se zgodilo.
10:55
Propagandni program
10:57
Najava
11:00
Babybonus
11:30
Dinastija
Alexis je zaskrbljena, da bo zdravniki ugotovili izvor Jeffove bolezni, zato naroči, naj se njegova pisarna preuredi in hkrati odstrani nevarno barvo. Mark in Fallon se na Haitiju prepustita strastem.
Blake izve, da Alexis namerava združiti podjetji Denver-Carrington in Colbyco, da bi lahko vse nadzorovala.
Dr. Edwards, ki je v preteklosti zdravil Adama, prispe v Denver, da bi obiskal nekdanjega pacienta, narkomana. Stevenu v bolnišnici odstranijo preveze in mu dajo ogledalo.
Blake je šokiran, ko izve, da so v bolnišnici našli strup v Jeffovi krvi.
12:20
Paulovo in Nickovo veliko kulinarično popotovanje
Ardrossan.
Nagrajena kuharja Paul Rankin in Nick Nairn nadaljujeta s popotovanjem, na katerem raziskujeta svoje nasledstvo. Tokrat se odpravita na zahodno obalo Škotske, da bi tamkajšnjem društvu pripravila obrok, nadih katerega bo škotski nacionalni pesnik, Robertom Brunsom. Kako bo minila njuna moderna interpretacija Burnsovega večera?
12:45
Skrite priče
V Maryjinem življenju še vedno vlada kaos, četudi za Noro skrbi Joanna in se Brandi odvaja od alkohola.
Douglas Hampton/Harvey je zvezda, ki se oblači v žensko in je v New Orleansu poznan kot Kandy. Ker je bil priča preprodaji droge, vstopi v program za zaščito prič, in zato mora svoje življenje pustiti za seboj.
Mary je presenečena, ko ji Marshall pove, da se je zaročil. Prav tako pa ji na vrata potrka oče James, ki potrebuje njeno pomoč.
Mary malce ubeži stresu, ko spozna Kennyja, očeta samohranilca, ki v njej zbudi zanimanje.
13:30
Poročna zmeda
Tri hčere se namreč za nekaj časa vrnejo v njuno hišo, vsaka s svojim planom za poroko...
Jack in Audrey Landry nameravata končno uživati v miru in spokoju in načrtujeta zapraviti vse svoje prihranke za pot okoli sveta. A najstarejša hči Nora, znana manekenka, je imela prometno nesrečo, v kateri si je zlomila nogo, zato pride nazaj v rojstno hišo, da bi lažje okrevala. Teri Newman je zalotila zaročenca z drugo žensko in dobila odpoved na delovnem mestu, Dahlia pa pride domov v času šolskih počitnic.

Norina vrnitev razveseli njene starše in sestri, še posebej pa Sama (S. Tillinger), ki je vanjo zaljubljen že od srednje šole. Medtem, ko Sam obupuje nad ljubeznijo do Nore, mu družbo dela sestra Dahlia, ki je na skrivaj zaljubljena vanj. Teri prejme zanimivo poslovno ponudbo od bivšega kolega Lylea (J. Waterston), ki je prav tako dobil odpoved. Kar naenkrat iz Rima prileti modni fotograf Guillermo (J. Baldoni), ki na strasten način zaprosi Noro...
15:00
Propagandni program
15:02
Najava
15:05
Jedilniki izgubljenega časa: Krompir Novega sveta
Od trenutka, ko je španski konkvistador Juan de Castellanos iz Južne Amerike v cesarstvo Inkov v Evropi prinesel krompir, je trajalo skoraj dve stoletji, da je ta našel prostor na evropskih mizah.
15:25
Dokumentarna serija
15:55
Propagandni program
15:57
Najava
16:00
Regionalni dnevnik
16:45
S trikolesnikom po Italiji
James in Thom v Toskani preučujeta sir in ravioli in postopek priprave olivnega olja. Sodelovala pa bosta pri prav posebnem tekmovanju.
17:10
Nogomet: Kvalifikacije za EP 2016, oddaja
17:50
Nogomet: Azerbajdžan - Hrvaška, Kvalifikacije za EP 2016
19:50
Nogomet: Kvalifikacije za EP 2016, oddaja
20:20
Propagandni program
20:24
Najava
20:25
Bližnji odnosi
Zgodba se dogaja v Londonu. Dan je pisatelj, ki se preživlja s pisanjem osmrtnic. Živi z mlado ameriško striptizeto Alice, a se noro zaljubi v fotografinjo Anno. Anna je poročena z zdravnikom Larryjem, ki ga je, kako ironično, spoznala prav preko Dana. Med temi štirimi ljudmi se začne razvijati zgodba o strasti, varanju, maščevanju, lažeh in vseh čustvih, ki ob tem privrejo na dan.
22:05
Vreme na drugem programu
22:09
Najava
22:10
Policistka na vrhu
Buzz s svojo sestro obišče božično vasico. Žal pa se njun praznični izlet ne konča preveč dobro. Pride namreč do hude nesreče, v kateri umre prav tamkajšnji Božiček. Brenda, ki preiskuje njegovo smrt, takoj posumi, da ga je umoril njegov rival. Med preiskavo se prav vsi detektivi zagledajo v Buzzevo lepo sestro Casey. Poleg tega Brenda izve, da mora svojemu odvetniku plačati dodatnih 25.000 dolarjev.
22:55
Policistka na vrhu
Brenda s svojo ekipo preiskuje umor moškega, ki je bil ubit v času, ko so ga nadzorovali agentje FBI-ja. Glede na to, da je šlo za FBI-jevega osumljenca, sta si Brenda in Fritz spet hitro v laseh, saj je detektivka prepričana, da skušajo agentje namerno ovirati njeno preiskavo. Poleg tega Brendo preseneti prihod njenih staršev, ki ji morajo povedati žalostno novico.
23:40
Polje krvi
Paddy ima sanjsko službo - dežurna je v nočni izmeni z McViejem. Vendar se njena kariera znajde na nitki, ko dobi novega urednika, Maloneya. Po poročanju nasilja v enem od mirnih predmestij Glasgowa, Paddy odkrije, da gre pravzaprav za hladnokrven umor, in tako se ji pokaže edinstvena priložnost, da si reši delovno mesto.