TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 05.08.2015
01:25
Hiša laži
Ko igralski zvezdnik Matt Damon pokliče Galweather Stearn, da bi mu zaradi samopromocije pomagali najti kakšno dobrodelno dejavnost, Marty odkrije, da se bo moral potruditi bolj kot običajno, če naj bi ohranil Damonov posel. Na drugem koncu Jeannie preživlja čas z Roscoejem, medtem ko Tessa pritiska na Monico v zvezi z njunim statusom.
01:55
Opravljivka
Blair namerava sama organizirati svojo dekliščino, toda kaj, ko se njene prijateljice odločijo, da ji bodo na njeno zadnjo samsko noč pripravile nepozabno presenečenje. Potem ko izve resnico glede Chuckove in Blairine nesreče, se Nate odloči združiti moči s presenetljivo osebo in pridobiti vse potrebne dokaze. Serena in Dan se pretvarjata, da sta spet par, saj skušata na ta način zaščititi nekoga, ki jima je zelo blizu.
02:40
Nočni glasbeni program - spoti
05:55
Generalna špica (zastava)
05:57
Najava
06:00
Juhuhu: otroški magazin
09:00
Na nočnem vrtu
Sledili bomo čarobni modri zvezdic in prispeli v Nočni vrt, v topli svet ljubkih, smešnih in raznolikih igrač, ki živijo skupaj in skrbijo ena za drugo.
09:25
Propagandni program
09:27
Najava
09:30
Hello Kitty
09:55
Propagandni program
09:57
Najava
10:00
Naravne zanimivosti z Davidom Attenboroughom
Orangutan vešče uporabljajo orodje, vendar teh veščin že stoletja ne razumemo. Verjamemo, da so dobri oponašalci, med tem pa njihov polni potencial še ni razkrit.
Krave, kot pravi modreci, rešujejo težave, pri tem pa pogosto uporabljajo zanimiva pomagala. Kaj se skriva v radovednih možganih teh živali?
10:30
Poprovi detektivi
Cem je po krivem obtožen, da preprodaja drogo v šoli. Njegovi preiskovalni prijatelji ugotovijo, da pravi preprodajalci izrabljajo Cema kot kurirja, vendar Cem tega ne ve. Fiete se odloči na svojo roko ujeti prave krivce.
10:55
Propagandni program
10:57
Najava
11:00
Babybonus
11:30
Dinastija
Po porodu Fallon trpi za poporodno depresijo. Zavrača tako dojenčka kot Blakea. Nick Toscani pa jo končno prepriča, naj sprejme otroka, ki pa mora na nujno operacijo, ki se zaključi uspešno. Fallon se odloči, da ne bo otroka prepustila Jeffu. Alexis prizna Blaku, da je Cecil Fallonin oče. Jeff se zaljubi v Clauido, vendar jo zaloti, ko brska po zaupnih dokumentih firme. Claudia mu zaupa, da ji je stric Cecil obljubil, da ji bo vrnil hčer, če mu dostavi tajne dokumente podjetja.
12:20
Hughove čarovnije s tremi sestavinami
Zadnji dan tedna je posvečen mesnim jedem in v središču pozornosti je tokrat govedina. Gostja oddaje, Lisa Allen, glavna kuharica restavracije Northcote Manor, do demonstrirala kulinarično umetnost, s katero je restavraciji priborili Michelinovo zvezdico - govedino bo namreč postregla surovo - kot tatarski biftek. Sam Rom, glavni kuhar restavracije River Cottage, si želi zmage, ki upa, da mu jo bo prinesla njegova klasična jed: govedina s hrenom in peso. Oba pa bosta mogla premagati Hugha, ki pripravlja enostaven sendvič z govejim zrezkom, za večerjo pa goveji golaž.
12:45
Detektivka Fisherjeva
Phryne preiskuje smrt mlade delavke v "nesreči" v tovarni, ki nikakor ni bila slučajna, kakor misli policija. Phryne pošlje svojo zvesto delavko na skrivno misijo v tovarno. Ko pride do še ene smrti v sumljivih okoliščinah, se mora Phryne potruditi, da reši osebo pred vislicami.
13:30
Felix
Edino glasbilo, ki ga Felix ima, je piščal, vendar inštrument obvlada in je pravi mali mojster. Njegova mama ne želi niti slišati o džezu, Felix, njegova brat in sestra pa ne vedo, zakaj je temu tako. Ker je nadarjen, Felix dobi štipendijo za zasebno šolo. Ko na šoli poteka avdicija za šolski orkester, se Felixu ne uspe uvrstiti v ožji krog, saj ne bere not in ne igra saksofona. Ker si srčno želi postati član orkestra, za pomoč prosi starega saksofonista in uličnega glasbenika, Fingersa.
Otroci doma naletijo na fotografije očeta s saksofonom; ugotovijo, da je bil oče član glasbene skupine Bozza Boys. Na fotografijah pa je tudi stari Fingers...
15:03
Propagandni program
15:04
Najava
15:05
Jedilniki izgubljenega časa: Škampi z antične mize
15:25
Kako postati vrtnar?
Alan Titchmarsh bo tokrat pokazal, kako urediti vrt, da bo videti naraven in ki bo spominjal na podeželje. Postregel bo tudi z nasveti, kako rokovati z glinastimi tlemi, kako s semeni vzgojiti travnik, in kako izbrati rastlinje, ki se ne bo zaraslo.
15:55
Propagandni program
15:57
Najava
16:00
Regionalni dnevnik
16:45
Človek in pol
Bazen je zgrajen. Bazen obiščejo ugledni gostje, med drugim tudi sam minister, ki naj bi uradno bazen odprl. Težave pa nastanejo, ko se minister in Vice hudo spreta.
17:40
Tareqova nordijska kuhinja
Nordijske dežele imajo zelo močno regionalno gastronomijo, kar pa prestanek sveta šele dobro spoznava.
18:10
Narejeno po meri
Jean-Pierre Cottet. Ni samo pomembno postati zlatar. Pomembno je tudi najti način, kako s tem poklicem danes preživeti.
18:25
Večer v 8. nadstropju: Neno Belan
V prijateljskem ozračju je eden najbolj priljubljenih kantavtorjev, Neno Belan Danieli razkril podrobnosti mladosti in odraščanja. V njegovem življenju so bila celo obdobja, ko je več časa preživel z mravljami kot z balonom. Ko je bil razočaran zaradi svoje glasbene kariere, pa je prodal svojo kitaro. Glasbi pa, vsemu navkljub, ni mogel pobegniti. O tem pričajo tudi ostali gostje tokratne oddaje: glasbenik Marinko Biškić, diskograf Siniša Škarica, nekdanji vodja Zadarfesta, Davor Pekota in pevka Nikolina Tomljanović.
19:15
Dinastija
Po porodu Fallon trpi za poporodno depresijo. Zavrača tako dojenčka kot Blakea. Nick Toscani pa jo končno prepriča, naj sprejme otroka, ki pa mora na nujno operacijo, ki se zaključi uspešno. Fallon se odloči, da ne bo otroka prepustila Jeffu. Alexis prizna Blaku, da je Cecil Fallonin oče. Jeff se zaljubi v Clauido, vendar jo zaloti, ko brska po zaupnih dokumentih firme. Claudia mu zaupa, da ji je stric Cecil obljubil, da ji bo vrnil hčer, če mu dostavi tajne dokumente podjetja.
20:00
Propagandni program
20:04
Najava
20:05
Trda igra
Edini izvor zaslužka Conorja O'Neilla je denar, zaslužen s športnimi stavami. Zadnje časa pa mu sreča ni ravno naklonjena; moral se je zadolžiti pri nevarnih ljudeh, vendar tudi njim ni mogel še vrniti denarja. Za pomoč prosi svojega bogatega prijatelja, ki mu denar posodi pod enim pogojem - sprejeti mora delo trenerja mlade črnske baseball ekipe. Ker Conor potrebuje denar, sprejme njegov pogoj...
21:45
Vreme na drugem programu
21:49
Najava
21:50
Na kraju zločina: Las Vegas
Forenziki izvedo, da je cela družina pogrešana že mesec dni, zato se lotijo preiskovanja primera.
22:35
Zakon in red: Zločinski naklep
Potem ko so bili pred 22 leti priča skrivnostni utopitvi svojega prijatelja Toma, so štirje prijatelji, ki jih je dogodek za vedno zaznamoval, vsak po svoje uspeli v svojih poklicih. Greg ima svojo prodajalno avtomobilov, Chris je srčni kirurg, John je dekan na prestižni deški zasebni šoli, Bailey pa ima svojo restavracijo. Ko začne nekdo vse štiri izsiljevati zaradi Tomove smrti, morata Nichols in Stevensova priti do dna 22 let stari skrivnosti.
23:20
Umori v Sandhamnu
Prekrasno julijsko jutro. Nora Linde se z otroki odpravi na plažo. Med plavanje Nora naleti na moško truplo v ribiški mreži in takoj pokliče policijo. Čeprav sprva kaže, da gre za utopitev, detektiv Thomas Andreasson, ki je bil dodeljen primeru, kmalu ugotovi, da gre za umor. Nora izve, komu pripada ribiška mreža, v kateri so našli umorjenega, zato informacijo takoj posreduje Thomasu. Nora namreč želi pomagati pri preiskavi, vendar to verjetno ne bo všeč njenemu možu Henriku.