TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 09.10.2015
00:35
Nadnaravno
Sam in Dean raziskujeta dva nenavadna umora, priča katerim je bil nemški ovčar. Želita ugotoviti, ali imata opravka s čarovnico ali s kakšnim drugim nadnaravnim bitjem, zato poiščeta urok, s pomočjo katerega bo Dean lahko komuniciral s psom.
01:20
Urok dobre čarovnice
Novopečeni mamici in županji kronično primanjkuje spanca, zato skupaj z možem Jakeom načrtuje oddih. Toda njuni načrti splavajo po vodi, ko mesto zajame val kaznivih dejanj, preiskovalna novinarka pa želi uničiti Cassiejino javno podobo, potem ko se na internetu pojavi posnetek, na katerem Cassie izgine s pomočjo čarovnije. V mestu se za nameček pojavi še Cassiejina odtujena krušna mati, Cassiejina pastorka pa je obtožena nedavnih tatvin. Cassie je znova primorana uporabiti svoje čarovniške sposobnosti, da bi zaustavila govorice, preden bi te popolnoma uničile ugled mesta in navsezadnje tudi ugled dobre čarovnice.
02:45
Nočni glasbeni program - spoti
05:00
Nočni glasbeni program
05:56
Napoved programa
05:58
Najava
06:00
Juhuhu: otroški magazin
Od 7. do 8. ure lahko predšolski otroci gledajo nove epizode Tv vrtca, se družijo z Mijo in Zizem, Ronijem in Jurom, Krtkom in Ptičem. Slavna Danica jim bo predstavila nove animirane prijatelje, manjkali pa ne bodo niti Vedranovi velikani, Skrivni dnevnik račke Matilde, risanke Nodi, Mali rdeči traktor, Blebetajoči pujsek in mnoge druge.
Na vrsto pa bodo prišli tudi malo starejši otroci, in sicer od 8. do 9. ure. Ogledali so bodo lahko Laboratorij na koncu vesolja, Čarobno ploščo, EBU filme in še veliko več.
09:55
Hišni ljubljenčki
10:20
Babybonus
10:50
Čarovnija
11:40
Heartland
12:25
Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo
Rachel bo tudi tokrat iskala popolne sestavine, ki bodo kot nalašč za nove okuse jedi. Doma bo pripravljala jedi, ki odražajo okuse in vonjave tega mesta, vse pa bo opisala na svojem blogu, kjer bo objavila tudi fotografije.
12:55
Umor, je napisala
Jessicin prijatelj Charlie se poigrava z mislijo, da je Leanie umorila svojega moža. Od zavarovalnice naj bi dobila 10 milijonov dolarjev. Če bi dokazal, da je ona morilka, bi dobil tri odstotke tega denarja. Jessica mora rešiti primer in najti pravega morilca.
13:40
Moj slonji prijatelj Srečko
Mahout nima staršev, ne bratov in sester. Dokler ni umrla, je živel z babico, zdaj pa je ostal popolnoma sam. Je tisto, kar najde, nekako se poskuša preživljati. Nekega dne se k njemu zateče slonji mladič, ki se je izgubil. Mahout je srečen, ker ni več sam, prav tako pa ve, da so sloni vir zaslužka in upanja: lahko nosijo celo drva in ostale težke stvari. Mahout slona poimenuje Lucky; slonček je poslušen, hitro se uči. Dela, ki ju skupaj najdeta, pa so zgolj sezonska, preživeti pa je treba celo leto. Ko ne vesta več, kaj bi, se Mahout in Lucky odpravita v mesto. Tam Lucky hitro postane priljubljen med turisti, izkaže pa se, da je nadarjen celo za ples in risanje...
15:10
Glasba, glasba
15:15
Fontana mladosti
Abhazija.
Abhazija se nahaja na vzhodni obali Črnega morja. Regija je leta 2008 razglasila svojo neodvisnost - z mednarodnega vidika sodi h Gruziji, kot državo pa jo priznava le nekaj drugih držav.
Deželo zaznamujejo visoki hribi in bogata vegetacija. 'Biser Kavkaza' ima blago klimo, zaradi česar tamkajšnji prebivalci dočakajo visoko starost. Dokazi o poseljenosti regije segajo 3000 let nazaj v preteklost.
16:00
Regionalni dnevnik
16:40
Propagandni program
16:44
Najava
16:45
Stipe v gosteh
Mentalno zdravje. Ive je, potem ko najde Stipin čevelj v kuhinjski omarici med krožniki in kozarci, resno zaskrbljen za očetovo mentalno zdravje. Tudi Stipe sam ne ve, ali mu spomin služi tako, kot je treba. Uršula se začne izgubljati v času in prostoru, pa tudi z imeni ima težave. Lana je prepričana, da je prišel čas za resne preiskave pri specialistih ...
17:20
Svet vrtnarjev
Monty Don bo spregovoril o vrhuncih poletja na svojem vrtu. Z razmnoževanjem svojih priljubljenih rastlin, ki so jamstvo za lepoto, se že pripravlja na naslednjo vrtno sezono. Carol Klein bo v oddaji predstavila dinamično cvetlico Hemerocallis, spoznali pa bomo tudi umetnika, ki je ustvaril poseben strešni vrt, kjer z roko v roki delujejo kreativnost in barve.
18:05
Dolina sonca
Žare in njegovi prijatelji so ujeli Lovra in Karla v zanko. Sofija se počasi prične zavedati, kakšno katastrofalno napako je naredila, ko je Nikolo vprašala, če je ona ta ženska v katero je zaljubljen. Nikola se zaradi tega nesporazuma počuti nelagodno.
18:50
Barabe in princese
19:25
Barabe in princese
Kazo se odloči, da se bo zoperstavil RTV terjalcu, čeprav ve, da je to že vnaprej izgubljena bitka. Gazda se za pomoč obrne k Teu, da bi mu pomagal pri njegovi najnovejši idejo: želi namreč pristati v zaporu.
20:00
Umori na podeželju
Dokler ju smrt ne loči.
Obrtniško središče v Morton Fendlu se je znašlo v velikih finančnih težavah. Ko izgine Hollingsworthova žena Simone, je Barnaby prepričan, da jo je nekdo ugrabil. Hollingsworthu policisti sledijo na vsakem koraku, a se mu vseeno uspe izmuzniti. Kmalu ga najdejo mrtvega, Simone pa se prikaže živa in zdrava. Kaj se dogaja?
21:45
Vreme na drugem programu
21:49
Propagandni program
21:50
Foylova vojna
Foyle mora zaščititi Karla Strasserja, bivšega SS-ovca, ki zdaj živi v Londonu pod drugim imenom in MI5 izdaja važne podatke o ruskih vohunih. Strasser meni, da mu nekdo sledi, toda Foyle nima trdnih sledi. Na MI5 prideta tudi ameriška polkovnika, ki zahtevata, da jim Angleži izročijo Strasserja zaradi poboja 26 ameriških vojakov v operaciji Sončnica na severu Francije ob koncu vojne. Edini preživeli Tommy Nelson prepozna Strasserja in ko mu nekdo v avto nastavi bombo, je glavni osumljenec.
23:20
Za vsako ceno
Vpliven diplomat zahteva diplomatsko imuniteto v kolumbijski ambasadi v Londonu, Jack in njegova ekipa pa se tako znajdejo v zapletenem svetu mednarodnih odnosov. Philip Granger je odgovoren za smrt nekaj deset ljudi, Jack in ekipa pa so pred težko nalogo, saj morajo krivca pripeljati na britanska tla, pri tem pa ne smejo izzvati mednarodnega incidenta.