TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 16.11.2015
23:25
Kaliforniciranje
Ekipa začne snemati novo serijo in takoj se pojavijo prve težave. Hank naleti na nesoglasja z glavnim igralcem Hashtagom, ki jih mora čim prej odpraviti, da se bo lahko snemanje nadaljevalo. Levon medtem dobi veliko priložnost, ki je ne sme zamuditi, zaradi Stujeve neprimerne ponudbe pa pride do pretepa.
23:55
Naravnost fantastično
Patsy obišče redakcijo svoje modne revije, pri kateri je izvršna urednica modnih strani. Loti se organiziranja modne revije za televizijsko oddajo, vendar jo potem vse manekenke pustijo na cedilu. Patsy se je tako prisiljena prilizovati Saffy in Edinini materi, ki ji edini lahko priskočita na pomoč.
00:25
Mulci
Davino čaka izpit, vendar ona nenehno razmišlja o Jayu. Jay se trudi ostat zvest prijatelj Yemiju, toda zgodi se nekaj nepričakovanega - Yemi povabi Davino na zmenek.
00:55
Mulci
Po zaslugi Ashley-jevih poznanstev se Yemiju in Jayu odpirajo nove glasbene poti in sodelovanja. Toda kmalu sledi tudi prepir.
01:25
Nočni glasbeni program - spoti
05:00
Koncerti pop in rock glasbe
05:55
Napoved programa
05:57
Najava
06:00
Juhuhu
Od 7. do 8. ure lahko predšolski otroci gledajo nove epizode Tv vrtca, se družijo z Mijo in Zizem, Ronijem in Jurom, Krtkom in Ptičem. Slavna Danica jim bo predstavila nove animirane prijatelje, manjkali pa ne bodo niti Vedranovi velikani, Skrivni dnevnik račke Matilde, risanke Nodi, Mali rdeči traktor, Blebetajoči pujsek in mnoge druge.
Na vrsto pa bodo prišli tudi malo starejši otroci, in sicer od 8. do 9. ure. Ogledali so bodo lahko Laboratorij na koncu vesolja, Čarobno ploščo, EBU filme in še veliko več.
09:55
Najava
09:59
Propagandni program
10:00
Phil Spencer: Skrivni nepremičninski agent
Phil Spencer bo zopet poskušal pomagati še enim lastnikom prodati njihov dom.
10:45
Heartland
Amyin seznam strank se drastično zmanjšuje, vendar ji Lou pomaga pri njeni karieri. Medtem Ty ugotavlja, da ne bo mogel izpolniti pričakovanj in prihraniti dovolj denarja za njegovo in Amyjino prihodnost, tudi če bo opravljal nadure. Prav zaradi tega ga Caleb prepriča, naj investira denar v negotov posel.
11:30
Čarovnija
12:20
Nova Zelandija z Nadio Lim: Rotorua
Nadia je na enem najbojl priljubljenih turističnih destinacij Severnega otoka, v Rotorui. Tukaj se uči o vzreji ovc in gojenju kivija. Nato speče slastnega piščanca in čudoviti jabolčni kolač.
12:50
Zadnji tango v Halifaxu
Caroline in Gilian sta zaskrbljeni zaradi Alana in Celije, saj je videti, kot bi izginila z obličja zemlje. V resnici pa sta zaklenjena v mestni hiši Southowram Hall in se ne moreta rešiti. Policija je že pričela z iskanjem, v katerem sodeluje Robbie.
13:35
Seme
Na kliniki, kjer se zakonca testirata, dela mladenič, ki par opazuje. Kmalu zatem se ta mladenič, Evan, začne pojavljati v bližini njunega doma, kjer tudi dobi službo. Že pri prvem srečanju z Jessie se mu zdi, da je našel, kar je iskal. Čeprav meni, da je Evan čudak, se Jessie redno z njim druži, v nekem trenutku opitosti pa celo z njim spi. Jessie se zave, da Evan ni samo čuden, ampak tudi nevaren...
15:05
Menjam dom
V tej seriji bodo pari in družine zanemarili običajne počitniške pakete in aranžmaje in bodo preizkusili nekaj novega: svoj dom bodo zamenjali z drugo družino za tri dni. Udeleženci morajo paru ali družini pustiti vodič, da se bodo znašli v njihovi soseski, s priporočilo o izletih, restavracijah... Domačini za obiskovalce izpostavijo dve posebni znamenitosti, pustijo pa jim tudi lokalne sestavine, da bi si sami lahko pripravili posebne jedi. Po povratku domov obe družini ali para ocenita hiše, kje so bivali, pregledajo posnetke in spregovorijo o čustvih te izkušnje.
16:00
Regionalni dnevnik
16:40
Stipe v gosteh
Med Nives in Mirom je prišlo do težav, Nives pa je spoznala tudi Jura, pravega moškega delovanja. Tina nekoliko razočaranega Mira predstavi svoji čudaški prijateljici ...
17:15
Hruške in Jabolka
18:05
Svet vrtnarjev
V Longmeadow je prišla jesen, a vrt je še vedno lep. Monty deli nasvete, kako se zaščiti rastline pred prvim mrazom. Joe pa bo obiskal oazo v predmestju, kjer bo spoznal tropske rastline
18:35
Magazin nogometne Lige prvakov
19:00
Levi: Ski kup
19:25
Barabe in princese
Erotoman Saša je na Norveškem osvojil nagrado za najboljši film in zdaj se zmagovalno vrača v domovino, spremlja pa ga zvezda filma - Bosanec Fako.
Paško in gazda kujeta načrt o tem, kako bi v program Star TV-ja vrinila nekaj vročih vsebin. Irena se zanima za obdarjenega Faka, Robi pa je naravnost fantastičen v vlogi voditelja ...
20:00
Propagandni program
20:04
Najava
20:05
Družina polarnega volka in jaz
Številne legende govorijo o teh živali, vendar biologom do sedaj ni uspelo spremljati detajlov njihovega življenja v divjini. Vse znanje, ki ga imamo, izhaja iz naključnih srečanj in življenja volkov v ujetništvu. Gordon Buchanan se želi zbližati z družino divjih volkov, da bi jih pobližje spoznal.
Na kanadskem otoku Ellesmere živi izolirana populacija volkov, ki ne pozna človeka. In prav tu si bo Gordon poskušal pridobiti njihovo zaupanje - zaupanje tropa in treh mladičev. Bodo živali Gordona videle kot lovca ali nasprotnika?
20:55
Propagandni program
20:58
Najava
21:00
TV Bingo Show
Še vedno so ob ponedeljkih v igri visoki dobitki.
21:40
Vreme na drugem programu
21:44
Propagandni program
21:48
Najava
21:49
Porotnica
Povsem nepričakovano se znajde v življenjski nevarnosti, sebe in svojega sina pa lahko reši le tako, da ostale porotnike prepriča, da mafijec ni kriv. To mora storiti po ukazu skrivnostnega neznanca v podobi Aleca Baldwina. Annie in njen sin v težkih trenutkih spoznata, da se na policijo ne moreta zanesti in da se bosta morala z mafijo spopasti popolnoma sama.
23:39
Zakon in red: Enota za posebne primere
Psihično nestabilna mlada ženska poskuša zaščititi svojo hčer. Samohranilka Jenny je bila namreč aretirana zaradi zanemarjanja otroka. Res jo je puščala samo doma, toda zgolj zaradi tega, ker ni nikomur dovolj zaupala, da bi skrbel za njeno hčerko. Detektivka Benson posumi, da je bila Jenny v otroštvu žrtev nadlegovanja.
00:24
Seme
Na kliniki, kjer se zakonca testirata, dela mladenič, ki par opazuje. Kmalu zatem se ta mladenič, Evan, začne pojavljati v bližini njunega doma, kjer tudi dobi službo. Že pri prvem srečanju z Jessie se mu zdi, da je našel, kar je iskal. Čeprav meni, da je Evan čudak, se Jessie redno z njim druži, v nekem trenutku opitosti pa celo z njim spi. Jessie se zave, da Evan ni samo čuden, ampak tudi nevaren...
01:54
Nočni glasbeni program - spoti