TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 22.02.2016
22:52
Grantchester
Sydney se po prepričevanju sestre Jen končno odzove na povabilo zabave za zaroko, ki mu ga je poslala Amanda. Sydney ni namreč ravno navdušen nad kramljanjem s pripadniki višjega sloja. Ve pa tudi, da je Amandin zaročenec Guy izredno bogat. Sydney tako poskuša preživeti večer s kozarcem v roki, na dan pa priplavajo stari spori med Amando in Jen. Prave težave pa nastopijo, ko izgine Amandin zaročni prstan. Kraje obtožijo Jeninega fanta Johnnyja. Naslednje jutro Geordie sporoči, da je nekdo umoril enega od gostov na zabavi in tudi tokrat je osumljenec Johnny.
23:42
Naravnost fantastično
Eddy bo gostja v jutranji pogovorni televizijski oddaji, Patsy pa se odloči, da se bo s pomočjo injekcij parraloxa znebila gub. Medtem ko Eddy spi, ji Patsy v obraz vbrizga prevelik odmerek omenjene snovi, zato se zjutraj zbudi z otečenim in omrtvičenim obrazom. Saffy bi rada pobegnila od mame, zato upa, da bo šla na razgovor za službo.
00:12
Elitna mladina
Serija ima zanimivo igralsko zasedbo, obravnava pa teme, ki so jih predlagali najstniki sami - od tega, kaj to pomeni biti neizkušen in mlad do številnih dogodivščin s prijatelji.
Kaj se bo zgodilo z Olive, Tommyjem in Stevenom? Je Marla prebolela Jayja?
00:42
Elitna mladina
Serija ima zanimivo igralsko zasedbo, obravnava pa teme, ki so jih predlagali najstniki sami - od tega, kaj to pomeni biti neizkušen in mlad do številnih dogodivščin s prijatelji.
Kaj se bo zgodilo z Olive, Tommyjem in Stevenom? Je Marla prebolela Jayja?
01:12
Ballistic: Ecks vs. Sever
Severjeva namreč Ganta krivi za smrt svojega otroka. Gant pa pravzaprav svojega sina želi uporabiti, da bi v njem pretihotapil miniaturno morilno orožje, ki se lahko neopaženo vbrizga v človeka in aktivira.
02:42
Nočni glasbeni program - spoti
05:00
Nočni glasbeni program
06:00
Juhuhu: otroški magazin
Od 7. do 8. ure lahko predšolski otroci gledajo nove epizode Tv vrtca, se družijo z Mijo in Zizem, Ronijem in Jurom, Krtkom in Ptičem. Slavna Danica jim bo predstavila nove animirane prijatelje, manjkali pa ne bodo niti Vedranovi velikani, Skrivni dnevnik račke Matilde, risanke Nodi, Mali rdeči traktor, Blebetajoči pujsek in mnoge druge.
Na vrsto pa bodo prišli tudi malo starejši otroci, in sicer od 8. do 9. ure. Ogledali so bodo lahko Laboratorij na koncu vesolja, Čarobno ploščo, EBU filme in še veliko več.
09:55
Ne povej nevesti!
Skorajšnja nevesta Alex je obsedena s porokami in sanja o elegantni poroki v stilu Downton Abbeyja. Njen ženin Mark pa načrtuje sosedsko zabavo na jugovzhodu Anglije. Kaj pa bo na svinjske dirke, prevoz s traktorjem porekla nevesta?
11:00
Agatha Christie: Poirot
Mlada ženska, Rosallen Cloade je že drugič postala vdova. Njen drug mož je umrl v eksploziji, ona pa je njegova edina dedinja. Družina Cloade pa ne verjame, da je njen prvi mož, Robert Underhay resnično mrtev. Čeprav je izginil v džungli, nikoli niso našli njegovega trupla. Če družina dokaže, da je še vedno živ, potem bo Rosaleen izgubila pravico do dediščine. Na drugi strani pa Rosaleenino življenje, denar in misli popolnoma nadzoruje brat, David Hunter, ki do nje goji različna čustva, edino bratska ne. Poirot pa bo poskušal najti pot do resnice.
12:45
Don Matteo
Podjetnik Carlo De Francesco je žrtev izsiljevanja, saj naj bi njegovi soprogi povedali, da jo vara, če v svojem podjetju za varovanje strupenih odpadkov ne zapre drenažni sistem.
13:35
Rešitelj
Njihovo mirno in skladno življenje prekine tragedija. Njen sin Bill umre v prometni nesreči, povzročitelj katere je Brooke. Zaradi žalosti, izgube in občutka krivde Brooke nikakor ne pride k sebi. Terapija ji ne pomaga, začne vedno bolj piti in kmalu ni niti en dan več trezna. Zapusti hčerko, izgubi pa tudi vez z možem. Nekega dne se znajde v zaprtem prostoru. Ugrabitelji pa od moža zahtevajo 10 milijonov evrov.
15:05
Zbiratelji navlake: Spravite hišo v red
Amie, zasvojena z nakupovanjem, se ne more ločiti od starih oblačil, ki zapolnjujejo vse kotičke njenega stanovanja. Jo bodo fant Ali in strokovnjaki uspeli spametovati?
16:00
Regionalni dnevnik
16:45
Magazin Lige prvakov
17:15
Stipe v gosteh
V stavbi Ivićevih potekajo akcije in obsežne priprave. Na obisk naj bi namreč prišel župan, ki bo obiskal tudi zgradbo, za katero skrbi Babić. O njem in o spremembah pa ima svoje mnenje Stipe.
17:55
Hruške in Jabolka
18:43
Zdrav odmor - smoothie
18:48
Odpočij si, zaslužil si si
Marka nervirajo sosedi, ki se mu zdijo preglasni. Hkrati je nezadovoljen s stanjem v hiši in s povišanimi stroški za hrano, zato uvede omejitve. V službi ga dolgočasita kolega Cindrić in šef, ki neuspešno moži svojo hčer. Pri Bertiju »poslovna trojica«, Dida, Dudo in Berti, kupuje aparat za kartanje. Zaradi povečanega zanimanja Duda širi salon za temnejšo polt še na stanovanje Kosmičevih. Marko je povsem zbegan, ker je celo stanovanje polno neznancev …
19:30
Dva moža in pol
Lyndsey sili Alana, naj se že odloči, ali bo ostal z njo ali ne. Toda Alan žal ni pripravljen na dolgotrajno razmerje in na vse odgovornosti, ki spadajo zraven. Kako se bo na to odzvala Lyndsey? Walden se medtem zaplete s premožno ostarelo gospo, ki se ji še sanja ne, da je njen novi spremljevalec zelo bogat.
19:53
Starodavne skrivnosti
Stonehenge je bil grajen v istočasno kot velike piramide v Gizi v Egiptu. Ta arhitekturni dosežek je kot največji in najbolj zapleten v Evropi že stoletja povzročil veliko občudovanje po celem svetu. Na ravnini Salisbury v južni Angliji počivajo kamni, razporejeni v krog - to so ostanki Stonehenga. Ljudje so ga oblikovali stoletja, vendar, zakaj?
20:04
Naravni prevaranti: Spol, laži in umazani triki
Pred vami je svet usodne privlačnosti, zapeljivih podležev in dvoličnežev, kjer v vsaki fazi parjenja prevladuje prevara.
20:57
Vreme na drugem programu
21:02
TV Bingo Show
Še vedno so ob ponedeljkih v igri visoki dobitki.
21:48
Stadion
22:58
Zakon in red: Zločinski naklep
Naomi Halloran in Terrence Brooks sta bila nekoč uspešna poslovna partnerja, ki sta raznim državnim vladam po svetu prodajala različne varnostne naprave. Ko se je Naomi osamosvojila in Terrencea pustila na cedilu, temu ni preostalo drugega, kot da osnuje svoje podjetje in zaposli mladega računalniškega programerja Iana Mansfielda. Ko Iana nekdo umori ter Goren in Eamesova skušata razvozlati njegov umor, naletita na mrežo vladnih spletk, izdajstev in sprenevedanj, ki dajejo slutiti, da nihče, ki je vpleten v preiskavo, ni to, za kar se izdaja.
23:45
Zločinski um
V kalifornijskem Long Beachu najdejo žrtve požiga. Morilec se očitno navdušuje nad grško mitologijo, saj najdejo grozilna pisma žrtvam in druge skrivnostne sledi. Hotcha pa skrbi, ali naj v Jackovi šoli sodeluje pri predstavitvi službe.
00:30
Rešitelj
Njihovo mirno in skladno življenje prekine tragedija. Njen sin Bill umre v prometni nesreči, povzročitelj katere je Brooke. Zaradi žalosti, izgube in občutka krivde Brooke nikakor ne pride k sebi. Terapija ji ne pomaga, začne vedno bolj piti in kmalu ni niti en dan več trezna. Zapusti hčerko, izgubi pa tudi vez z možem. Nekega dne se znajde v zaprtem prostoru. Ugrabitelji pa od moža zahtevajo 10 milijonov evrov.
01:57
Magazin Lige prvakov