TV sporedi

TV spored - HTV 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HTV 2
TV spored za HTV 2

spored za datum: 23.02.2016
22:58
Zakon in red: Zločinski naklep
Naomi Halloran in Terrence Brooks sta bila nekoč uspešna poslovna partnerja, ki sta raznim državnim vladam po svetu prodajala različne varnostne naprave. Ko se je Naomi osamosvojila in Terrencea pustila na cedilu, temu ni preostalo drugega, kot da osnuje svoje podjetje in zaposli mladega računalniškega programerja Iana Mansfielda. Ko Iana nekdo umori ter Goren in Eamesova skušata razvozlati njegov umor, naletita na mrežo vladnih spletk, izdajstev in sprenevedanj, ki dajejo slutiti, da nihče, ki je vpleten v preiskavo, ni to, za kar se izdaja.
23:45
Zločinski um
V kalifornijskem Long Beachu najdejo žrtve požiga. Morilec se očitno navdušuje nad grško mitologijo, saj najdejo grozilna pisma žrtvam in druge skrivnostne sledi. Hotcha pa skrbi, ali naj v Jackovi šoli sodeluje pri predstavitvi službe.
00:30
Rešitelj
Njihovo mirno in skladno življenje prekine tragedija. Njen sin Bill umre v prometni nesreči, povzročitelj katere je Brooke. Zaradi žalosti, izgube in občutka krivde Brooke nikakor ne pride k sebi. Terapija ji ne pomaga, začne vedno bolj piti in kmalu ni niti en dan več trezna. Zapusti hčerko, izgubi pa tudi vez z možem. Nekega dne se znajde v zaprtem prostoru. Ugrabitelji pa od moža zahtevajo 10 milijonov evrov.
01:57
Magazin Lige prvakov
02:22
Stadion
03:27
Nočni glasbeni program - spoti
05:00
Nočni glasbeni program
06:00
Juhuhu: otroški magazin
Od 7. do 8. ure lahko predšolski otroci gledajo nove epizode Tv vrtca, se družijo z Mijo in Zizem, Ronijem in Jurom, Krtkom in Ptičem. Slavna Danica jim bo predstavila nove animirane prijatelje, manjkali pa ne bodo niti Vedranovi velikani, Skrivni dnevnik račke Matilde, risanke Nodi, Mali rdeči traktor, Blebetajoči pujsek in mnoge druge.
Na vrsto pa bodo prišli tudi malo starejši otroci, in sicer od 8. do 9. ure. Ogledali so bodo lahko Laboratorij na koncu vesolja, Čarobno ploščo, EBU filme in še veliko več.
09:55
Odpočij si, zaslužil si si
Marka nervirajo sosedi, ki se mu zdijo preglasni. Hkrati je nezadovoljen s stanjem v hiši in s povišanimi stroški za hrano, zato uvede omejitve. V službi ga dolgočasita kolega Cindrić in šef, ki neuspešno moži svojo hčer. Pri Bertiju »poslovna trojica«, Dida, Dudo in Berti, kupuje aparat za kartanje. Zaradi povečanega zanimanja Duda širi salon za temnejšo polt še na stanovanje Kosmičevih. Marko je povsem zbegan, ker je celo stanovanje polno neznancev …
10:30
Hruške in Jabolka
11:20
Čarovnija
Ugleden kirurg Marco iz Brazilije prispe v kliniko 'Life', kjer siromašno dekle Caterina dela. Caterina se zaljubi v Marca, ki še vedno preboleva izdajo žene Rite, ki potuje v Italijo, da bi ga ponovno osvojila. Prijateljica, ki zavida Caterini, jo bo prepričala, da bo pobegnila iz klinike. Hkrati pa bo nekdo začel izsiljevati Marca.
12:10
Sladice a la Mimi
Mimi Thorisson bo vse jedi, ki jih bo pripravila, postregla na lepo okrašeni mizi, saj je med drugim tudi mojstrica okraševanja jedilnih miz. Izjemno rada kuha, še bolj pa uživa v slastnih jedeh, zato bon appétit!
12:42
Don Matteo
Na trgu pred cerkvijo snemajo film, don Matteo pa, glede na vsebino filma, ne dovoli snemanja v cerkvi. Med snemanjem ubijejo zvezdnika Manuela Fatherata.
13:35
Laži in prevare
Ann in Jack Jennings sta navidez popolnoma srečen zakonski par. Imata tri odrasle sinove, ki ne živijo več z njima, a se zberejo skupaj s prijatelji za materin rojstni dan. A čeprav se Jack in Ann delata, da je vse v redu, temu ni tako. Ann kaže prve znake Alzheimerjeve bolezni, Jack pa iz obupa začne afero s precej mlajšo Kate, čeprav še vedno ljubi svojo ženo, s katero je poročen že 40 let. Ljubezensko življenje pa je zapleteno tudi pri njunih sinovih, Bryanu in Docu...
15:05
Zbiratelji navlake: Spravite hišo v red
Sylvia je hišo s sedmimi spalnicami napolnila z ogromno količino stvari, od katerih mnogih ni še nikoli uporabila. Jo bodo strokovnjaki uspeli prepričati, da bi počistila hišo?
16:00
Regionalni dnevnik
16:45
Športni magazin
17:15
Stipe v gosteh
Na parkirišču pred blokom Ivićevih je prišlo do nesreče - s strehe je padla ogromna satelitska antena, in sicer na pravilno parkiran drag avtomobil. Nihče ne ve, ali gre za atentat ali pa je to zgolj malomarnost, Stipe pa bo morda prišel do odgovora.
18:00
Hruške in Jabolka
18:50
Odpočij si, zaslužil si si
V baru se pojavi gospod Vilenica, ki trguje z bizarnimi rečmi, kot so preparirane žabe in črno-beli televizorji. Dida se je odločil narediti izpit za sommelierja. Marko odbije ponudbo Bajsovih za počitnice na morju, zato se z Ružo spreta. Dida na Bertijevem vinu testira svoje novo znanje. Neno še vedno sanja o igralski karieri.
19:25
Večerna šola
20:05
Grajske skrivnosti
Ruth, Peter in Tom bodo tokrat odkrivali različne vidike srednjeveške gradnje, ki vključuje vse od kamnosekov, kovačev in tesarjev, ubranih v enoviti ekipi nepogrešljivih sodelavcev.
21:05
Vreme na drugem programu
21:15
Legenda / Fong Sai Yuk
Skrivno društvo rdečega lotosa se primarno ukvarja s sabotiranjem vladarja Manchua. Eden od Manchuovih ljudi dobi nalogo priskrbeti seznam članov društva. Istočasno se kung fu borec Fong Sai-Yuk zaljubi v prelepo hčer bogatega trgovca, ki se je pred kratkim preselil v Kanton. Njen oče pa bo roko svoje hčere ponudil zmagovalcu kung fu turnirja...
22:50
Magazin Euro 2016
23:21
Zločinski um
Ekipa BAU mora v Teksas na posvet glede umorov prostitutk in dokazi kažejo na umore iz verskih razlogov. Nadaljnja preiskava pa pokaže, da je morda v nevarnosti vsa ekipa.
00:06
Laži in prevare
Ann in Jack Jennings sta navidez popolnoma srečen zakonski par. Imata tri odrasle sinove, ki ne živijo več z njima, a se zberejo skupaj s prijatelji za materin rojstni dan. A čeprav se Jack in Ann delata, da je vse v redu, temu ni tako. Ann kaže prve znake Alzheimerjeve bolezni, Jack pa iz obupa začne afero s precej mlajšo Kate, čeprav še vedno ljubi svojo ženo, s katero je poročen že 40 let. Ljubezensko življenje pa je zapleteno tudi pri njunih sinovih, Bryanu in Docu...
01:36
Športni magazin