TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 01.09.2015
01:35
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Družinsko bojišče
Hillaryjina prijateljica si da povečati prsi in zdaj bi tudi Hillary rada šla na operacijo. Dave in Vicky sta seveda proti. Dave meni, da je bolj kot zunanja lepota pomembna notranja. Toda njegovo prepričanje se znajde na preizkušnji, ko izve, da se je Larry začel dobivati z debelušno in prav nič privlačno Marlo. Zdaj mora Dave hčerko prepričati, da videz ni pomemben, sina pa, da bi si lahko našel tudi boljšo od Marle.
08:20
Vzgoja za začetnike
Pod domačo verando se nastani rakun, ki se ga Virginia in Sabrina skušata na vsak način znebiti. Hope se medtem čedalje bolj nasilno obnaša, zato Virginia in Burt svetujeta Jimmyju, naj jo našeška, tako kot sta onadva vedno našeškala Jimmyja, kadar je bil poreden. Zanimivo je, da se Jimmy ne spominja, da bi oče kdajkoli dvignil roko nadenj. Burt mora naposled priznati, da Jimmyja nikoli ni pretepal, tako kot je to želela Virginia.
08:45
Tara
Tara je obdarjena s čarobnimi močmi, zato se svojo ekipo soborcev in prijateljev uspešno upira napadom tujih pošasti. Istočasno pa mora skrbeti tudi, da nihče na Zemlji ne bi izvedel, da čarovnija sploh obstaja.
09:05
Slugterra
Eli in kompanija se spustijo v Mrtvo jamo, ki velja za strah in trepet okolice, saj pravijo, da v njej straši. V njej jih obkolijo rudarji, ki jih je pitje Temne vode spremenilo v duhove. Prav to vodo uporablja BLakk za spreminjanje lazarjev v pošastke. V jami zopet srečajo Nacha in se spoprimejo z njim.
09:25
Lovci na zmaje
09:50
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
10:05
TV prodaja
10:20
Ljubke lažnivke
Začne se sojenje proti Garrettu, domnevnemu Mayinemu morilcu, zato se dogajanje spremeni v pravi medijski spektakel. Emily, ki se je zaradi Paige sprla s svojimi prijateljicami, pozornost medijev sprva prav nič ne ustreza. Skrivnostni A v tem vidi novo priložnost ter dekletom ponudi premirje. Ko dekleta izvedo, kdo sodeluje z njim, se počutijo izdane in razočarane.
11:10
TV prodaja
11:25
Beli ovratnik
12:15
Lepo je biti sosed
Žuža prejme vabilo od firme, za katero prodaja izdelke. Vabijo jo na brezplačni vikend za dve osebi v luksuzen hotel na Pohorju. Bena vabilo zelo navduši, saj se mu romantični vikend v luksuznem hotelu zdi prava prilika za njegove potrebe. Ves navdušen prosi Iva, da v njegovi odsotnosti poskrbi za rože in ostale nujne stvari. Toda Ivo prošnjo razume narobe. Tako se tudi on in Silvika pripravljata na romantični vikend v hotelu na Pohorju. Nazadnje vse skupaj pripelje do resnega spora med družinama. Nato pa Ivo še ugotovi, da je vikend v hotelu samo pogojno brezplačen.
12:50
Prijatelja pod odejo
Sara, Ben in ostali se odpravljajo v New Orleans, kjer se bodo udeležili maškarade Mardi Gras in se začasno nastanili pri Sarini družini. Sara je glede tega malce zadržana, saj se je pravkar sporekla s svojo sestro in v Louisiani ne želi obiskati svojih staršev, toda prijatelji ji obljubijo, da ji bodo nudili vso podporo, ki jo potrebuje. Aaron medtem končno zbere pogum in Riley pove, kaj čuti do nje.
13:15
Družinsko bojišče
Dave in Vicky sredi noči v kuhinji zalotita Hillary in njeno prijateljico Brendo, ki pijeta alkohol. Vicky se zato odloči, da bo iz hiše spravila vse alkoholne pijače. Toda po dveh dneh prepovedi Dave in Vicky podležeta margaritam, ki si jih privoščita v prijateljski družbi. Mike pomotoma ustreli goloba in zato postane vegetarijanec.
13:40
TV prodaja
14:10
Ljubke lažnivke
Po travmatičnih dogodkih z Nateom dekleta upajo, da bo noč čarovnic minila brez nevšečnosti. Ko se odpravijo na zabavo in na vlakec duhov, na katerem se nameravajo predvsem sprostiti in pozabiti na mučne dogodke iz preteklosti, pa Aria, Hanna, Spencer in Emily dočakajo nova presenečenja, ki jim jih za to priložnost pripravi A.
15:10
Božičkova nezgoda
Niti sanja se jima ne, da gre prav za slavnega bradatega moža. Na srečo njuna mama Joanna dela kot medicinska sestra in skrivnostnega moža oskrbi v bolnišnici. Ko se zbudi, ji neznanec pove, da je prav on Božiček in potrebuje njihovo pomoč, saj so mu za petami agenti, ki bi ga radi razkrinkali. Daniel Božičku pokaže zapuščeno hišo, kamor rad zahaja, in kjer lahko izdeluje igrače, ki jih bo razdelil otrokom. Bo njihov načrt uspel?
17:00
Vzgoja za začetnike
Virginia privoli, da se bo preselila k eni izmed družin, ki jim čisti stanovanje, in postala varuške njihove najstniške hčerke, ki je zaradi njene uporniške narave čedalje težje krotijo. Ko se izkaže, da namerava dekle spati s svojim fantom, se Virginia in Burt odločita ukrepati. Pri tem pa je Burt primoran priznati še eno izmed svojih skrivnosti. Maw Maw medtem Jimmyja spet zamenja za svojega pokojnega moža Wilfrida, zato se Jimmy in Sabrina babici na ljubo pretvarjata, da sta nekdo drug.
17:25
Lepo je biti sosed
Silvika preseneti Iva z obilnim zajtrkom, saj je obletnica njune poroke. Ivo pa, kot da se nič ne spomni, odide po nujnih opravkih. Žuža ravno na ta dan Bena povabi v opero, vendar njega bolj zanimata nogomet in poln hladilnik. Ivo se vmes vrne domov, kjer najde skoraj golega poštarja pri Silviki. Poštar v zmedi pusti paket, ki je darilo za obletnico, pri Sagadinovih, Ivu in Silviki pa ostane paket, namenjen Benu. To povzroči ogorčenje pri Silviki, saj namesto biserne ogrlice dobi nagačeno živalico. Ker je Beno pri Žuži v nemilosti, na dom povabi znanega opernega pevca … V epizodi kot poseben gost nastopi operni pevec Branko Robinšak.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Beli ovratnik
Preden Peter Neala pošlje nazaj v zapor, mu Neal predlaga drugačno rešitev: zakaj ne bi združila moči in skupaj lovila izmuzljive zločince? Peter je sprva sumničav, toda kmalu odkrije, da mu Nealove sposobnosti res lahko pomagajo pri iskanju kriminalcev.
19:45
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
20:00
Prenašalec
Vendar vse ni tako, kot se zdi na prvi pogled. Njegovo delo je prenašanje tovora, paketov ali ljudi, v različne kraje. Njegovo edino pravilo je, da nikoli ne postavlja vprašanj o ničemer. Za delo ga najame stranka pod imenom Wall Street in zdi se, da gre za običajno dostavo pošiljke. Ko pa Frank odkrije, da je v paketu lepa Kitajka, prekrši vsa pravila. S svojo 'pošiljko' sta se nazadnje prisiljena podati v beg, med katerim ju čaka veliko presenečenj in šokantnih odkritij.
21:45
Rokenroler
Sredi nevarne igre, kjer se obračajo vrtoglavi zneski, se znajde tudi tat z nenavadnim imenom One Two. Tudi ruski mafijci niso daleč. Ker si hočejo mnogi prilastiti svoj delež denarja, seveda ne manjka strelskih obračunov in napetih akcijskih prizorov.