TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 02.11.2015
20:00
Merkurjev srd
Njegov utrip se spremeni, ko mora preiskati izginotje devetletnega avtističnega dečka Simona, kateremu so umorili starše. Najde ga v stanovanju, kjer se je zgodil umor. Simon zaradi hude travme ne more govoriti. Ker dečku ne nudijo pravega policijskega varstva, ga Art vzame v svojo oskrbo in z njim zbeži. Vendar Simon ni varen pred morilci, saj je nehote razvozlal strogo zaupno vojaško šifro, imenovano Merkur. Art in Simon se tako znajdeta nasproti mogočni Agenciji za nacionalno varnost, ki jo vodi polkovnik Nicholas Kudrow.
22:10
Ko pride Joe Black
Tik pred 65. rojstnim dnem ga obišče skrivnosten neznanec Joe Black, ki se mu kmalu razkrije kot Smrt. Joe ponudi Billu kupčijo: če mu bo razkazal svet in vse radosti življenja, mu še ne bo treba umreti. Bill se strinja, vendar nima pojma, kam ga bo pripeljala ta odločitev. Kot da ne bi bilo dovolj posegov v neznano, se skrivnostni Joe nepričakovano zaljubi v Billovo hčerko Susan. Čustva so obojestranska, vendar se Susan ne zaveda, v koga se je zaljubila.
01:05
Veliki pokovci
Sheldon in Amy se odpravljata na zabavo za noč čarovnic, a se ne moreta dogovoriti, kakšne kostume si bosta nadela. Howard medtem govori samo še o vesolju, zato ga imajo vsi vrh glave. Šele legendarni astronavt Buzz Aldrin ga spravi na trdna tla. Penny medtem obišče Leonarda v njegovem laboratoriju in spozna, da jo njegovo znanstveno delo in znanje zelo vzburja.
01:30
Veliki pokovci
Sheldon je ves iz sebe od sreče, ko Stephen Hawking privoli, da bo z njim igral družabno igro. Toda Sheldon je veliko boljši od svojega tekmeca, zato začne slavni znanstvenik hitro kuhati mulo. Je možno, da je Sheldon zapravil tako pomembno prijateljstvo zaradi ušive igre? Penny se medtem vpiše na kolidž, a o tem ne želi povedati Leonardu.
01:55
Top Gear: Izbor najboljših
Je duhovita, zabavna in vse prej kot tipična oddaja o avtomobilih. Za to poskrbijo tudi voditelji oddaje, ki jih druži strast do hitrih avtomobilov: arogantni in vsevedni Jeremy Clarkson, duhoviti in zgovorni Richard Hammond ter preudarni in praktični James May, pomaga pa jim še skrivnostni dirkač Stig. Tokrat bodo v oddaji prikazani najboljši in najzanimivejši trenutki sezone 2011/2012.
02:50
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
ŠKL - šport mladih
07:30
Magazin Lige prvakov
08:00
Grozni Gašper
Gašper in Nejc vsak dan komaj čakata, da zazvoni zvonec in stečeta do sladoledarja. A žal sta edini stranki, zato sladoledar zapira kiosk. Ker tovarna sladoleda išče nov slogan, za nagrado pa nudi ogled tovarne, Gašper hitro izkoristi priložnost. Mala malica za največjega ljubitelja sladoleda!
08:10
Vprašaj Laro
Monika jo skupaj z Akiro prepriča, da ji pomagata pri promociji Maxovega banda. V Maxa so zaljubljene vse punce, Lara pa zanika, da bi kar koli čutila do njega. Gabriel mora zjutraj zamenjati rjuho in ko mokro rjuho odnese v pralnico, ugotovi, da je imel Deon enake probleme.
08:20
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
08:50
Moj razred
Holly nadomešča kolega in tako dobi priložnost, da naredi vtis na svoje nadrejene. Perry ji predlaga, naj se za televizijo obleče bolj ženstveno, kar jo kasneje drago stane. Ko poroča iz živalskega vrta, ponesreči s svojimi visokimi petami stopi na zajčka in ga ubije. Kat spet vznemirja Ethana, ki se je za noč čarovnic preoblekel v Supermana, Yonk pa Richieja in Duncana odpelje v Atlantic City.
09:15
Zmešana soseda iz stanovanja 23
June nestrpno pričakuje novice o novi zaposlitvi, James pa se ne počuti prav nič rožnato, zato se Chloe odloči, da se bodo za konec tedna vsi skupaj odpravili v Hamptons. Tam se namerava Chloe udeležiti zabave leta in osvojiti njenega izmuzljivega gostitelja, toda to je veliko lažje reči kot storiti, saj se njen načrt ne izide povsem.
09:40
Beverly Hills 90210
Liam prejme novo grozilno pismo o Vanessini nesreči, zato mu Annie ponudi denarno pomoč, da bi ujel izsiljevalca. Naomi skuša prepričati Bryce, da bi zaposlila Maxa v svojem podjetju. Potem ko odkloni, Naomi prepriča Navida, da povabi Bryce na pijačo in izve zakaj je izdala Maxa. Navid od Bryce uspe izvedeti, da je Alec odgovoren za Maxovo izgubo službe. Silver pretrese novica, da se Teddy noče odreči svojim starševskim pravicam in želi sodelovati pri vzgoji otroka.
10:35
TV prodaja
10:50
Beli ovratnik
Na obisk prihajata Elizabethina starša, zato se mora Neal preiskave novega primera lotiti skupaj s Saro. Nekdo je namreč ukradel dragoceno Stradivarijevo violino, Sara pa je prepričana, da jo je ukradel njen šef Bryan McKenzie, ki je bil za nameček nekoč tudi njen zaročenec. Nič čudnega, da je Neal kmalu zelo ljubosumen nanj. Kramer medtem zatrjuje, da je njegova prisotnost na Nealovem zaslišanju za znižanje kazni le formalnost, toda Neal sumi, da ima izkušeni agent nekaj za bregom.
11:45
TV prodaja
12:00
Lepo je biti sosed
Žuža in Beno gledata film Sam doma. Beno si zaželi sina, saj je prepričan, da bi mali Beno prav tako dobro opravil z nepridipravi, kot Kevin iz filma. Medtem ko mu Žuža ugovarja, Beno zaspi kar pred televizijo. Čez 14 dni se začnejo Žužine slabosti. Pregled pri zdravniku potrdi, da je noseča. Vendar Žuža ni najbolj navdušena nad novico. So pa zelo veseli vsi ostali, tudi Silvika hoče zanositi. Čez devet mesecev je stanovanje popolnoma v vzdušju novorojenčka. Otrok se dere in Beno ne more gledati nogometne tekme. Enak problem ima Ivo z vaterpolom. Fanta se zatečeta v garažo, kar pa njuni ženički hudo razjezi.
12:50
Moj razred
Ethan in Kat obiščeta bar ter se z dvema neznancema zapleteta v mrežo laži. Ethan se kmalu znajde v težavah, saj se v dekle, ki se ji je zlagal, nazadnje res zaljubi. Duncan medtem ponovno spravi skupaj svojo srednješolsko glasbeno skupino in Nicole povabi na njihov prvi koncert.
13:20
TV prodaja
13:50
Beverly Hills 90210
Naomi in Adrianna se odpravita na izlet z namenom, da bi pobegnili svojim težavam. Vendar nesreča ne počiva dolgo, saj ju kmalu okradejo. Liam postane ujetnik motene Ashley, ki ga namerava odpeljati v Mehiko. Medtem Annie in Vanessa odkrijeta, da Ashley ni oseba, za katero se izdaja. Dixon skuša prepričati Megan, da je prebolel Adrianno, Silver pa se sporeče s Teddyjem, ki se noče odreči svojim starševskim pravicam.
14:50
Guru
Ko ga obišče prijatelj Vijay, ki živi v New Yorku in se hvali s tem, da vozi mercedesa in živi v razkošnem stanovanju, se Ramu odloči, da se bo tudi on preselil tja. A čaka ga veliko razočaranje. Vijay je v resnici natakar in taksist, ki živi v skromnem stanovanju z dvema sostanovalcema. Zdi se, da Ramujeve sanje nikoli ne bodo postale resničnost. Potem pa se mu nekega dne nasmehne sreča. Ko se udeleži avdicije za film in mu na njegovo veliko presenečenje dodelijo vlogo, Ramu ne ve, da bo skupaj s seksi Sharonno igral v pornografskem filmu. Sramežljivi in neizkušeni Ramu kmalu postane znan kot seks guru.
16:40
Zmešana soseda iz stanovanja 23
June se veseli svoje nove službe, obenem pa je zelo živčna. Toda nov začetek je zelo obetaven, saj že prvi dan naveže stik z izredno prijazno sodelavko Fox Paris. Chloe jo opozori, naj ne bo naivna in naj ji ne zaupa, saj jo Fox verjetno želi pridobiti na svojo stran zato, da bi jo lahko nadzirala. Mark medtem Jamesa prosi za nasvet, saj ne ve, kako bi izrazil nova čustva, ki jih čuti do June.
17:10
Lepo je biti sosed
Pri sosedih je loto manija in obeta se veliko denarja. Beno in Ivo igrata vsak po svojem sistemu, ki jima ga je podtaknil hišnik Bezeg. Benu se v nekem trenutku zazdi, da ima Ivova kombinacija več možnosti za zmago, zato skrivaj zamenja njuna listka s številkami. Na koncu Ivo dobi, Bena pa zaradi neumne poteze tako zelo nažira Žuža, da vdre v sosednje stanovanje in pogoltne zmagovalni loto listič. Napaka, velika napaka! Špehova sta se odločila, da bosta dobitek delila s svojima najljubšima sosedoma.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
19:00
Kar bo, pa bo
Po Ivkinem pogrebu Mile komaj čaka branje njene oporoke. V vas prispeta Biserka in odvetnik, ki pove, da je Ivka vse svoje premoženje zapustila Damirju. Biserka pobesni, medtem pa Zdenka v smeteh najde dokaze, da sta Mile in Stipe ponaredila oporoko. Milica in Marko odideta v lov na medveda. Kmalu strahopetni Marko pobegne domov, trmasta Milica pa je odločena izslediti zver. Ko v gozdu najdejo sledi borbe in krvave kose Miličinih oblačil, se Katarina in Damir bojita najhujšega. Jo je pokončal medved?
20:00
Jackie Chan: Prvi udarec
Paziti mora na osumljenko Natasho med njenim potovanjem v Rusijo. Na cilju Jackie v Natashinem vedenju ne opazi nič nenavadnega in je prepričan, da je svoje opravil, dokler se Natasha ne sreča s svojim ljubimcem, nevarnim preprodajalcem orožja, ki sliši na ime Tsui. Jackie med številnimi akcijsko-komičnimi zapleti sledi Tsuiju, Natashi in še kupu drugim nepridipravom, da bi se dokopal do ukradene jedrske konice in tako rešil svet.
21:35
Številke za umor
Primer dodelijo detektivki Cassie Mayweather, ki umor raziskuje s sodelavcem Samom Kennedyjem. Cassie primer spomni na njeno preteklost. S Samom imata na razpolago le nekaj skopih dokazov, ki jih je neznan morilec pustil na kraju zločina. Sledi ju pripeljejo do najstnika Richarda Haywooda, ki pridno sodeluje z njima in ima trden alibi. Kljub vsemu Cassie začuti, da se za njegovim brezskrbnim obnašanjem skriva nekaj več. Kmalu je prepričana, da sta Richard in njegov prijatelj Justin skupaj zagrešila popoln umor. Ko je Cassie vse bližje temu, da reši primer, jo dohiti njena mučna preteklost, s katero se mora zdaj končno soočiti.
00:00
Hudič v Emily Rose
Skozi pričevanja vpletenih postopoma izvemo, kako je 19-letna študentka postala prepričana, da je obsedena in kako se je njeno življenje zaradi tega spremenilo. Očeta Moora brani ambiciozna odvetnica s trezno glavo, Erin Bruner, ki ne verjame ne v boga, ne v hudiča. Vendar pa se tekom sojenja zamajejo celo njena trdna prepričanja.
02:15
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!