TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 11.01.2016
20:00
Kongo
Čudaški Herkermer Homolka bi rad našel skrite diamantne rudnike kralja Salomona. Strokovnjak za primate Peter Elliot poskuša pozdraviti domotožje gorile Amy. Skupina se v divjini spoprijema s številnimi nevarnostmi, a najbolj hudo je, ko jih napadejo ubijalske opice.
21:50
Maščevanje
Gre za ostarelega, bogatega, a sumljivega mehiškega poslovneža Tiburona Mendeza. Jay se zagleda v Mendezovo lepo in mlado ženo Miryeo. Med njima se razvije velika privlačnost, toda Jay se zaveda, da je Mendez maščevalen in gospodovalen mož, ki ne prenese izdaje in prevare.
00:05
Flashdance
Njeno življenje je sicer razpeto med tovarno, kjer dela kot varilka, in napornimi večernimi treningi ter nastopi v nočnem lokalu. Nekega večera Alexin nastop očara lastnika gradbenega podjetja ...
01:50
Lov na morilca
Geordie, eden izmed Carrollovih pomočnikov, na kampusu umori več študentk. Ko ga obišče Carrollova žena in zahteva, da ji pove, kje se nahaja njen sin, je primorana priznati, da je imela razmerje z Ryanom. Pogled v preteklost pokaže, kako je Carroll v zaporu prek spleta uspel na svojo stran pridobiti ekipo privržencev, med drugim tudi Emmo, sinovo sedanjo varuško, ki ima za seboj izredno zapleten in težaven odnos s svojo mamo. Hardy in ostali odkrijejo, da Carroll s pomočjo del Edgarja Allana Poeja snuje verski kult.
02:40
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
06:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
ŠKL - šport mladih
07:30
Pazi, kamera!
Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
08:05
Odbita rodbina
George-Michael kandidira za položaj predsednika dijaškega sveta. Njegova kampanja poteka brez težav, dokler se v zadevo ne vmeša njegov oče. Lucille zaloti Busterja in Lupe v izredno kočljivem položaju. Tobias se medtem odseli od doma in dobi službo varnostnika na snemanju serije Moja sodnica. George še vedno sameva na podstrešju in se tako naveže na Lindsayjine stare lutke. Ko izve, da namerava Lindsay eno izmed svojih lutk prodati prek spleta, je njen oče ves iz sebe.
08:30
Mrhi za šankom
Caroline zelo uživa v pozornosti, ki ji jo namenja Maxin učitelj, slaščičar Nicolas. Po strastnem mečkanju z njim pa Caroline o svoji novi simpatiji izve nekaj, za kar bi bilo bolje, če ne bi nikoli izvedela. Nicolas namreč ni samski.
09:00
Vprašaj Laro
09:15
Lepo je biti sosed
Vsi so brez denarja, še sosed Bodiroža. Ivu popravila ne grejo, zato s Silviko skleneta, da bosta iz garaže naredila cvetličarno. A kaj, ko bi tudi Žuža rada naredila kaj iz garaže – trgovino s top shop izdelki in Beno bi rad imel trafiko. Kreganje prekineta Bodiroža in hišnik, ki objavita, da bosta v garaži imela čistilnico, češ, da je to že sprejeto na seji hišnega sveta. Krvavi boj za garažo se prične!
10:15
TV prodaja
10:30
Komisar Rex
Tekom del na kanalizacji mesta v vreči odkrijejo dele telesa. Dr. Graf na telesu odkrije tetovažo, ki bo pomagala identificirati umorjeno osebo. Mosera preiskava pripelje do kriminalca, ki je bil udeležen pri ropu banke in hkrati odkrije še skrivni prehod v podzemlju. Mu bo uspelo razvozlati zapleteni primer?
11:30
TV prodaja
11:45
Detektiv na Floridi
Jeff je zelo jezen na Callie, saj mu ne pusti živeti z očetom, ki je zdaj v programu za zaščito prič. Edini, ki mu lahko pride do živega, je Longworth, zato se Jeff začasno preseli k njemu. Jim in Carlos medtem preiskujeta umor finančnika Davida Zalea, ki je bil brez prebite pare, a je vseeno živel v luksuzni kliniki za odvajanje. Carlos med preiskavo sodeluje v svojo bivšo študentko Sophie Perez, ki se nazadnje po Longworthovi zaslugi udeleži najstniške zabave njegove hčerke.
12:40
Odbita rodbina
Michaela mučijo bolečine v trebušnem predelu, zato mu Lindsay predlaga obisk pri kitajskemu zdravilcu. Žal terapija ne pomaga in Michaela nazadnje odpeljejo v bolnišnico z vnetim slepičem. V njegovi odsotnosti namerava George poskrbeti za poslovne zadeve. Gob medtem prepriča Busterja, da v njegovi iluzionistični predstavi nastopi kot njegov asistent. Lindsay pa medtem Georgea-Michaela uči voziti avto.
13:05
TV prodaja
13:20
TV prodaja
13:35
Mrhi za šankom
Max je zelo presenečena nad čustvi, ki jih čuti do svojega sošolca Deka. Je možno, da si želi biti več kot le njegova prijateljica? Caroline pa še vedno ne more pozabiti na Maxinega poročenega učitelja Nicolasa. Bo zbrala dovolj moči, da se mu bo lahko uprla?
14:00
Lepo je biti sosed
Beno postane gasilec, to pa postane tudi hišnik Bezeg. Med kreganjem, kdo je boljši gasilec, se domenita, da bosta na dvorišču naredila tekmovanje v gašenju. Beno na skrivaj nalije bencin v hišnikov kanister, vendar do tekmovanja sploh ne pride. Ker pride v stanovanju Sagadinovih do manjšega ognja, hoče hišnik na hitro pogasiti ogenj tam. Seveda pa se ogenj samo še bolj razplamti, tako močno, da pogorita obe stanovanji. Čas je za žalostno slovo Špehovih in Sagadinovih. Ali se bodo še kdaj videli?
15:00
Zgodilo se je na Manhattnu
Sanja o boljšem življenju, da bi napredovala v službi in spoznala svojega sanjskega moškega. Nekega dne naleti na čednega, obetavnega in bogatega politika Chrisa Marshalla, ki se poteguje za mesto v senatu. Chris jo pomotoma zamenja za gostjo hotela in dogodki pripeljejo tako daleč, da skupaj preživita romantičen večer. Med njima se rodijo čustva, toda Mariso muči občutek, da zaradi svojega porekla ni dovolj dobra za svojo novo simpatijo.
17:05
Detektiv na Floridi
Jim in ostali preiskujejo umor, ki se je zgodil v Gibtownu, mestnem predelu, kjer živijo čudaški odpadniki, kakršni nastopajo v cirusih in karnevalih. V otroškem vozičku so namreč našli truplo pritlikavke, ki je s partnerjem Benom hotela v soseski prirediti karneval. Očitno nekaterim ideja o karnevalu ni bila všeč, še posebej ne dva metra veliki Rebecci, potomki velikana. Je Rebecca morilka? Jim medtem čedalje več časa preživlja s Sam, s Callie pa se posledično vse bolj oddaljujeta.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Komisar Rex
Moser ujame ruskega morilca Karenina, ki je odgovoren za umore več poslovnežev. Njegovi dokazi so ključni za kriminalčevo obsoditev, zato želijo morilčevi pajdaši na vsak način sprečiti Moserjevo pričanje na sodišču. Ugrabijo Rexa in ga tako izsiljujejo, da jim preda dokaze. Policisti organizirajo drzno reševalno akcijo, preden ugrabitelji ubijejo nedolžnega kosmatinca.
19:50
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
20:00
Kar bo, pa bo
Pobegli odvetnik se Svetu prikotali ravno pod noge. Sveto se odloči izkoristiti priložnost, zato ubežniku vzame denar in ga izpusti. Ko sreča ostale vaščane se Sveto pretvarja, da ga je nepridiprav poškodoval in pobegnil. Po zaroki se Damir odloči, da bo odšel nazaj na naftno ploščad, Katarina pa se bo vrnila v Zagreb. Poročiti se nameravata, ko se bo situacija v vasi umirila. Barbara odkrije, da ima Sveto denar, zato z njim sklene pakt.
21:00
Šakal
Ker Šakal nikoli ne miruje ter neprestano spreminja svojo identiteto in zunanji videz, ga do sedaj še nikomur ni uspelo razkrinkati. Zato Carter Preston, namestnik direktorja FBI, poišče pomoč irskega terorista Declana Mulqueenea, ki trenutno v zaporu služi kazen. Declan je edini, ki je sposoben Šakala identificirati, vendar ni pripravljen pomagati, dokler Carter ne izpolni nekaj njegovih zahtev. Ko mu Carter le ustreže, se lov na Šakala lahko začne.
23:20
Težave ob meji
Ker bi ga rada našla, se Sofie odpravi v Mehiko raziskovati na lastno pest. Ne sluti, da se bo s tem zapletla v smrtonosno igro, ki je na državni meji med Mehiko in ZDA nekaj povsem običajnega.
01:10
Zakleta šola
Po nesreči se odpre časovna kapsula, iz katere pobegneta pokvarjeni Danforth in njegova pomočnica. Edini, ki lahko reši šolo in dijake je hišnik Ortiz, ki je v resnici skrivni varuh šole in je odločen, da bo zaustavil človeka, ki je odgovoren za smrt njegove sestre.
02:50
Top Gear ZDA
Tanner, Adam in Rutledge bodo tokrat dirkali po avtocesti Pacific Coast vse do San Francisca, in sicer v avtomobilih, ki so jih kupili za 500 dolarjev. V oddaji bodo ocenili tudi novega kadilaka CTSV, svoje šoferske sposobnosti pa bo tokrat preizkusil pevec Adam Levine.