TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 13.10.2018
00:00
Ostrostrelec
Akcija
Izvirnik: American sniper
Režija: Clint Eastwood
Igrajo: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Cole Konis, Ben Reed, Elise Robertson, Luke Sunshine
Ocena IMDb: 7,3/10

Ostrostrelec pri posebnih enotah Chris Kyle je zaradi svoje natančnosti prava legenda med ameriškimi vojaki. Ko se vrne domov, ga čaka preizkušnja.

Pripadnik posebnih enot ameriške vojaške mornarice Chris Kyle gre v Irak. S strehe hiš mora zaščititi vojake na tleh. Uspe mu rešiti mnoga življenja, o njegovih podvigih kroži veliko zgodb in vojaki mu nadenejo vzdevek "Legenda". Toda sovražniki kmalu razpišejo nagrado na njegovo glavo, Chris pa postane glavna tarča uporniških Iračanov. Hkrati se z drugega konca sveta med dopustom v domovini trudi biti dober mož in oče. Ko se utrujeni vojak po štirih misijah s posttravmatskim sindromom vrne k ženi Tayi in otrokom, spozna, da je v resnici vojna tista, ki je ne more pustiti za seboj.

Režiser Clint Eastwood prinaša vojno dramo z odličnim Bradleyjem Cooperjem v vlogi Chrisa Kyla, čigar ostrostrelske sposobnosti so ga na bojišču povzdignile v junaka. Vendar je bil precej več kot le natančen strelec.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:35
Glasbeni mikser
Glasbeni
V Kanalovi družbi nisi nikoli sam, še manj zaspan!

Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
06:00
Glasbeni mikser
Glasbeni
V Kanalovi družbi nisi nikoli sam, še manj zaspan!

Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:00
Zmagovita dirka
Izvirnik: Hitting the Apex
Režija: Mark Neale
Igrajo: Jorge Lorenzo, Jose Manuel Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa, Brad Pitt, Graziano Rossi
Ocena IMDb: 8,5/10

Zgodba o šestih najhitrejših motociklističnih dirkačih motoGP-ja, ki jih je svet kadarkoli videl - in zgodba usode, ki je v tem športu pričakovana.

To je zgodba o tem, ko vse visi na kocki za vsakega izmed dirkačev. Vsak izmed njih lahko zmaga in vsak lahko izgubi, medtem ko vozijo, lovijo slavo in zmago z več kot 200km/h na motornem kolesu. Pobliže bomo spoznali Valentina Rossija, Jorgea Lorenza, Marca Marqueza in druge, medtem ko bo pripovedoval Brad Pitt.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
09:45
Črni lepotec
Družinski
Izvirnik: Black beauty
Režija: Caroline Thompson
Igrajo: Docs Keepin Time, Alan Cumming, Sean Bean, David Thewlis, Jim Carter, Peter Davison
Ocena IMDb: 6,6/10

Črni lepotec je ostareli žrebec, ki se na stara leta spominja različnih prigod iz svojega burnega življenja.

Potem ko je na kmetiji na podeželju Črni lepotec preživel srečno otroštvo, je hudo zbolel, kasneje pa je preživel požar, ki je nekega dne zajel konjušnico. Toda Črnega lepotca so čakale še hujše preizkušnje. Za nove lastnike je moral opravljati razna težavna dela, nazadnje pa je pristal celo v Londonu, kjer je vozil kočijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
11:25
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
11:40
Sužnja ljubezni
Romantični
Izvirnik: Addicted to love
Režija: Griffin Dunne
Igrajo: Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston, Tchéky Karyo, Maureen Stapleton, Nesbitt Blaisdell
Ocena IMDb: 6,1/10

Meg Ryan in Matthew Broderick sta znanca po sili razmer, ki se nikakor ne moreta sprijazniti z izgubo svojih partnerjev.

Ona se hoče na vsak način maščevati svojemu nekdanjemu fantu, on pa si želi le tega, da bi se njegova bivša vrnila k njemu. Ampak njuna nekdanja ljubimca sta zdaj srečno zaljubljeni par, zato začneta zarotnika skupaj kovati peklenski načrt, da bi uničila to romantično zvezo. Ne zavedata se, da bo rezultat ljubosumne akcije nekaj povsem drugega, nepričakovanega; lahko se kar sprijaznita, da sta sama sužnja ljubezni.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
13:40
Na ognjeni črti
Akcija
Izvirnik: In the line of fire
Režija: Wolfgang Petersen
Igrajo: Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, Dylan McDermott, Gary Cole, Fred Dalton Thompson
Ocena IMDb: 7,2/10

Ko agent Frank Horrigan izve, da profesionalni morilec Mitch Leary načrtuje atentat na predsednika, se začne napeta igra mačke in miši.

Tajnemu agentu Franku Horriganu služba pomeni vse na svetu, zanjo je žrtvoval celo zasebno življenje in družinsko srečo. Še vedno ga preganjajo spomini iz leta 1963, saj si očita, da je zaradi njega pod atentatorjevimi streli padel predsednik Kennedy. Več kot trideset let kasneje se tedanji ameriški predsednik odpravlja na volilno kampanjo. Ker mu grozijo s smrtjo, je Frank odgovoren za njegovo varnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
16:05
Rango
Animacija
Režija: Gore Verbinski
Igrajo: Andrej Vozlič, Vesna Slapar, Tone Kuntner, Valter Dragan, Sebastian Cavazza
Ocena IMDb: 7,2/10

Bo pošteni in nerodni kameleon med okrutnimi kavboji lahko vzpostavil red in mir in pomagal prebivalcem priti do izginule vode?

Rango je kuščar, ki je vse svoje življenje živel v varnem zavetju terarija in si domišljal, da je igralec. Ko zaradi nesrečnega dogodka v avtu njegovo zastekljeno domovanje trešči na trdna tla, pa se Rango znajde sredi nevarne puščave, daleč stran od varnega zavetja. Ko mu uspe priti do mesteca Prah, kjer je Divji zahod še kako živ, hitro pritegne pozornost tamkajšnjih prebivalcev in po zaslugi svoje srčne in poštene narave kmalu nastopi položaj šerifa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Slovenščina
Leto: 2011
18:10
Mamin dan
Humor, 1. sezona, 4. del
Režija: Matevz Luzar
Igrajo: Janja Majzelj, Uros Fürst, Marusa Oblak, Mila Persin, Val Fürst, Nana Marguc
Ocena IMDb: 7,3/10

V Tinini šoli so starše otrok zadolžili, da po parih hodijo po hišah ubogih in jim raznašajo hrano. Ela je tako prisiljena, da hodi na dobrodelne obiske s poštrikano in njej nadvse zoprno mamo Tinine sošolke, Jano. Da bi omilila neprijetnost teh obiskov, prepriča Mimi, da se jima pridruži. Potem pa jo zelo zmoti, ko se Mimi in Jana spoprijateljita. Ljubosumna je tako zelo, da jo ne gane niti Mihov rojstni dan.

Ela je neukročena mama, ki si vsak dan ukroji po svoji meri. Ovinke reže po svoje.

Ela pozablja na otroke, zanemarja zakonske dolžnosti, vedno se ji mudi in zmeraj zamuja. Ponavadi na kavo s prijateljico Mimo, ki ji rada reče 'moj mož', kar bi pravzaprav moralo motiti Elinega moža Miho. Pa ga v resnici ne, ker pozna svojo furjasto ženo in njeno emancipirano, samsko prijateljico. Sam podpira vse štiri vogale hiše, ker se žena obnaša, kot bi živela v igluju.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2013
18:45
Pazi, kamera!
Zabava, 15. sezona, 9. del
Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet?

Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam.

Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
19:30
Brooklyn 9-9
Humor, 2. sezona, 7. del
Izvirnik: Brooklyn Nine-Nine
Režija: Michael McDonald
Igrajo: Andre Braugher, Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio
Ocena IMDb: 8,4/10

Okrožje je na večer dneva zahvalnosti zaprto in strogo varovano. Jake je odgovoren za vse. Zaupa v svoje sposobnosti in zaupa v to, da bodo vsi dobre volje, s čimer se bodo tudi izognili popolnemu kaosu. Amy o tem nekoliko podvomi, saj stvari kmalu začnejo uhajati izpod nadzora.

Jake Peralta je nadarjen, a precej brezskrben detektiv s policijske postaje Brooklyn 99.

Jake je skupaj s svojimi detektivskimi kolegi vajen ležernega delovnika in neproblematičnega šefa. Vse se spremeni, ko na policijsko postajo pride novi načelnik Ray Holt, ki je vse prej kot ležeren, brezskrben in nezahteven. Ker je odločen, da bo neučinkovito skupino policistov in detektivov spravil v red, se Jake in ostali kmalu zavedo, kaj sploh pomeni trdo, disciplinirano in učinkovito detektivsko delo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
20:00
Operacija mečarica
Akcija
Izvirnik: Swordfish
Režija: Dominic Sena
Igrajo: John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry, Don Cheadle, Sam Shepard, Vinnie Jones
Ocena IMDb: 6,5/10

Obstaja svet znotraj našega sveta. Svet pod tem, čemur pravimo kiberprostor. Svet, ki ga ščitijo najbolj izpopolnjeni varnostni sistemi.

Karizmatični in nevarni vohun Gabriel Shear namerava ameriški vladi ukrasti več milijard dolarjev. V njegovi ekipi sta tudi seksi Ginger in Stanley. Stanley je eden najboljših hekerjev na svetu in je pred kratkim prišel iz zapora. Najbolj pogreša hčerko Holly, ki jo je izgubil ob ločitvi od žene. Sprva noče sodelovati v Gabrielovi spletki, saj noče nazaj v zapor, toda Gabriel ga prepriča z najboljšim možnim argumentom: obljubo, da bo lahko spet živel s Holly. Tako se Stanley znajde v skrivnem svetu, kjer spozna, da ni nič tako, kot se zdi na prvi pogled. Z grozo ugotovi, da je postal orodje v rokah ljudi, ki kujejo veliko bolj zlovešče načrte od bančnega ropa.

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
21:50
Sanjsko zabijanje
Športni
Izvirnik: Rebound
Režija: Steve Carr
Igrajo: Martin Lawrence, Wendy Raquel Robinson, Breckin Meyer, Horatio Sanz, Oren Williams, Patrick Warburton
Ocena IMDb: 5,1/10

Roy McCormick je uspešen trener košarke na kolidžu, ki je znan tako po svojem izvrstnem trenerskem delu kot po svoji vročekrvni in nasilni naravi.

Roy po nezaslišanem incidentu v javnosti izgubi službo. Odločen je, da bo našel način, s pomočjo katerega bo opral svoje ime. Tako postane trener na šoli, ki jo je pred davnimi leti obiskoval tudi sam, a kmalu spozna, da ima opravka z nevzgojenimi in nenadarjenimi šolarji, ki bolj kot trenerja potrebujejo vzornika in varuha. Toda ali je Roy prava oseba, ki naj bi jih naučil igranja košarke in jim vdihnil zmagoslavnega duha?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
23:30
Srečen božič, gospod Lawrence
Drama
Izvirnik: Merry Christmas Mr. Lawrence
Režija: Nagisa Ôshima
Igrajo: David Bowie, Tom Conti, Ryuichi Sakamoto, Takeshi Kitano, Jack Thompson, Johnny Ohkura
Ocena IMDb: 7,3/10

Vojna drama, v kateri je eno izmed glavnih vlog odigral legendarni David Bowie.

Java, leta 1942. Spremljamo dogajanje v japonskem vojnem taborišču med drugo svetovno vojno, kjer se nad zaporniki znaša sadistični poveljnik Hara. Britanski ujetnik John Lawrence govori japonsko in predstavlja vez med jetniki in japonskimi stražarji. Ko v taborišče prispe novozelandski vojak Jack Celliers, se situacija korenito spremeni.

Jezik: Angleščina
Leto: 1983