TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 18.12.2015
21:45
Usodni val
Pred časom si je nakopal velike težave, ko je nadrejene obtožil, da so prijeli napačnega serijskega morilca. Od takrat za kazen namesto na mestnih ulicah patruljira po rekah. Ko mesto naplavi nekaj trupel, je Tom prepričan, da je storilec človek, ki so ga njegovi šefi oprostili krivde. Verjame celo, da je morilec maščevalen policist. Njegove žrtve so namreč ženske, ki so zaznamovale Tomovo življenje.
23:50
Moja čudna punca
Ko nekega dne na podzemni reši Jordan pred drvečim vlakom in jo nato odpelje k sebi domov, mu lepo dekle pošteno zaplete življenje. Zaradi neskončnih problemov se odločita, da se razideta, vendar v parku pod drevo zakopljeta ljubezenski pismi, ter se dogovorita, da se dobita na istem mestu natanko čez eno leto. Ju bo usoda zopet pripeljala skupaj?
01:40
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
06:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Nikova tablica
08:20
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
08:35
Odbita rodbina
Michael v službo pripelje Maeby, da bi jo naučil odgovornega ravnanja in iskrenosti. Lindsay se medtem zaposli v veleblagovnici, a tega ne želi priznati svoji družini. Gob medtem izve, da njegov veliki medijski met, povezan z njegovo ukano na jahti, ni bil tako uspešen, kot je mislil, Lucille pa na nogometno tekmo svojega posvojenca pripelje Oscarja. Michaela obišče policija, ki preiskuje Kittyjino izginotje. Izkaže se, da je bila na družinski jahti, ki jo je Gob raznesel v okviru svoje ukane.
09:00
Mrhi za šankom
Caroline si privošči seks za eno noč s svojim bivšim fantom Andyjem. Ko dobi nenavadne izpuščaje, pa zažene vik in krik, saj je prepričana, da se je okužila s spolno boleznijo. Han se medtem odloči, da bo prek spleta skušal spoznati primerno dekle zase.
09:25
Terra Nova
Taylor odide v gozd, da bi raziskal izvor skrivnostnih enačb. Ugotovi, da so se pojavile nove in da je njihov avtor njegov sin Lucas, potem pa se nenadoma znajde v Mirinem ujetništvu. Izkaže se, da skuša Lucas usposobiti portal tako, da bi deloval v obe smeri in bi se Mira lahko vrnila v prihodnost in začela finančno izkoriščati prehod iz preteklosti v prihodnost in obratno. Josh se čedalje bolj boji Karinega prihoda v Terra Novo, ki se nezadržno bliža, saj se mu zdi, da se je zaljubil v Skye. Toda Skye prikriva pomembno skrivnost.
10:20
TV prodaja
10:35
Naša mala klinika
Dr. Ščinkovec je zadnji dan na NMK, potem pa z Lili odpotujeta v Ameriko. Pomagati mora nezavestnemu Cvetku Gabru, ki jo je skupil na hokejski tekmi. Jarčeva mama pripelje svojo prijateljico Greto, da bi ji njen sin z laserjem odstranil brke, čeprav je njun pravi namen nekoliko drugačen: združiti hočeta dr. Jarca in Gretino hči. Tako se v bolniški sobi poleg Debevca znajdeta dva nova pacienta. Ko Greto zagrabi v križu, se izkaže, da je Gaber fizioterapevt, ki gospo takoj spravi v red. Vendar zapletom kar ni konec, priti mora še Gretina hči …
11:35
TV prodaja
11:50
Lepo je biti sosed
Ivo pride ves radosten povedati Benu, da je na obisk povabil njuno najljubšo učiteljico iz osnovne šole. Beno znori, ker to je bila vsekakor njegova najhujša učiteljica! Zato vrne udarec tako, da sam povabi svojega najljubšega učitelja, ki pa je očitno v šoli bil Ivotova nočna mora. Konča se tako, da se učitelj in učiteljica znajdeta v strastnem objemu in se pod vplivom velike ljubezni ganjena opravičita svojima učencema za maltretiranje v osnovni šoli.
12:45
Odbita rodbina
Lindsay bi rada odprla svojo trgovino, toda za to potrebuje denar. Michael se je nazadnje vendarle usmili in ji napiše ček. George, čigar zaslišanje na sodišču se nezadržno bliža, želi, da Michael podkupi Kitty. Toda to bo težko doseči, glede na to, da želi Kitty prevzeti vodenje podjetja, sicer bo oblastem povedala za Georgeve posle v Iraku. Gobb bi medtem rad postal čebelar, George-Michael pa se na stojnici z bananami zagleda v vrstnico Ann. Tobiasova knjiga medtem doživi neverjeten uspeh pri gejevski publiki.
13:15
TV prodaja
13:45
Terra Nova
Na Terra Novo prihaja nova skupina romarjev. Jim medtem še vedno išče vohuna, ki dela za tabor Sixerjev, toda Skye uspe prelisičiti Josha in si zagotoviti alibi. Ko se kasneje odpravi v tabor Sixerjev, tam sreča Lucasa, ki je že skoraj odkril, kako bi portal deloval v obe smeri, a nujno potrebuje Skyejino pomoč. Ko skrite varnostne kamere razkrijejo njeno početje, se Taylor odloči, da jo bo skušal prelisičiti.
14:45
Veliki zadetek
Melvinovo zasebno življenje ni nič bolj urejeno. Zaročen je z blondinko Pam, povrhu pa ima še temnopolto ljubico Chantel. Ker sta obe zelo pohlepni, ima Melvin tudi finančne težave. Zato se pridruži kolegom pri ugrabitvi. Njihova žrtev je lepa Keiko, hčerka japonskega poslovneža. Na žalost pa je punca tudi dobra znanka mogočnega gangsterja Parisa.
16:35
Mrhi za šankom
Televizijska ekipa namerava v Hanovi okrepčevalnici posneti prizor za eno izmed epizod serije Zakon in red: Enota za posebne primere. Caroline zelo hitro dobi obsežnejšo vlogo, toda pod določenim pogojem. Han medtem od snemalne ekipe zahteva denar za vse domnevno razbite predmete v lokalu. Sophie skuša uspeti v svetu zabave.
17:05
Lepo je biti sosed
Beno je v velikem stresu in spet prične kaditi. Čeprav vse skriva pred Žužo, ona vsa zaskrbljena hoče izvedeti, zakaj je tako nesrečen. Ko se ji končno razodene, pove, da mu je mama pred kratkim povedala, da njegov ata ni njegov pravi ata. A ko Žuža izve, da je ta drugi ata nek bogataš, ga vsa navdušena hitro povabi na dom, da spozna svojega izgubljenega sina.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Kar bo, pa bo
Sveto od Barbare zahteva, da mu za bivanje pri njem plača najemnino. Medtem ona Zokija zaloti z ukradenim papeževim prstanom. Šokirana nad njegovim dejanjem, se odloči, da bo prstan vrnila v Vatikan, a se nato premisli. Zdenka prosi Stipeta, da Josipa in Damirja odvrne od službe varnostnika, on pa jima pokaže nekaj borilnih prijemov. Mile se medtem udomači pred televizorjem v Stipetovi hiši.
20:00
Jekleni mož
Mladi novinar Clark Kent se zaradi svojih nadnaravnih sposobnosti nikakor ne more vključiti v človeško družbo. Potem ko sta ga krušna starša našla v strmoglavljeni vesoljski ladji, sta ga vzgajala kot lastnega sina. Po dolgih letih iskanja lastne identitete se Clark spoprijatelji s simpatično novinarko Lois, med njima pa tudi preskoči iskrica. Ko svet ogrozi zlobni nezemeljski general Zod, mora Clark zbrati pogum in rešiti naš planet pred katastrofo.
22:50
Vikingi
Horik prepriča Ragnarja, naj zaenkrat še ne ubije Borga, saj bi s tem dejanjem lahko prestrašil morebitne nove zaveznike. Medtem kralj Ecbert sklene zavezništvo s kraljem Aellom, da bi se mu pomagal ubraniti barbarskih Vikingov. Tudi Ragnar se trudi najti novega zaveznika, da bi okrepil svojo vojsko, ko mu svojo roko ponudi Lagertha. Rollo želi od Siggy izvedeti, če spi s Horikom. Ragnar izvede kultni obred, med katerim usmrti poglavarja Borga.
23:45
Kletka morskih psov
Končno je napočil veliki finale, v katerem bo zmagovalec osvojil milijon dolarjev! Tekom tekmovanja smo bili priča kar nekaj zanimivim igralcem, vendar se je le tistim s srečno roko uspelo uvrstiti v končnico tekmovanja. Napetost je na vrhuncu, saj si vsak izmed osmih finalistov močno želi osvojiti prvo mesto.
00:45
Napačen odcep 3
Prvi obrok na jedilniku pride v obliki skupine na taborjenju, ki prepozno odkrije, da v odmaknjenem gozdu ne grizejo samo klopi. Ko pa v gozd pobegne nekaj najbolj neusmiljenih zločincev, potem ko ima njihov avtobus nesrečo, družina Triprstega naleti na enakovrednega nasprotnika. Bo pravici zadoščeno za obsojene morilce ali za ljudožerske mutantske ubijalce?
02:30
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!