TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 19.10.2015
01:05
Odbita rodbina
George najame novega odvetnika in tako mora družina sodelovati v zaigranem sodnem procesu, ki ga vodi igralec Judge Reinhold. Buster medtem ne želi pričati, zato se pretvarja, da je v komi, Gob pa se tokrat preizkuša kot govorec iz trebuha. Michael išče skrivnostno pričo po imenu N. Bluth, ki naj bi na sodišču pričala proti njim. Da bi pacientom z Alzheimerjevo popestrila dan, se George-Michael in Maeby v bolnišnici za šalo poročita.
01:30
Odbita rodbina
Michael je še vedno obseden z osebo N. Bluth. Je možno, da ima sestro, za katero ni nikoli vedel? Ko se nazadnje vendarle sreča s skrivnostno Nellie, Michael ne ve, da je dekle prostitutka. Buster še vedno hlini, da je v komi, njegovo stanje pa pritegne pozornost lokalnega politika. Tobias se medtem odpravi na zmenek s svojo trenerko.
01:55
Top Gear
Jeremy, Richard in James nadaljujejo afriško odisejado. Potem ko so preživeli kaotične prometne razmere in smrtonosne blatne plazove ter si pomagali s svojim pomanjkljivim znanjem branja zemljevidov, se trije nadobudni avtomobilistični odvisniki bližajo vrhuncu svoje misije: iskanje čisto pravega izvira Nila.
03:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
ŠKL - šport mladih
07:30
Magazin Lige prvakov
08:00
Grozni Gašper
Pred vrati najdejo zapuščenega mucka in Gašper in Peter ne data miru staršem, dokler ne dovolita, da mucka obdržijo. Peter mucka poimenuje Cofko, Gašper pa Davež, kar je povod za neprestane prepire v hiši. Izkaže pa se, da gre za sosedovo muco Fifi, ki ima mladičke, katerim bo potrebno najti imena.
08:10
Grozni Gašper
Gašper je slabe volje, ker Peter gleda DVD plesočih povodnih konjev, sam pa bi rad gledal razširjeno izdajo ogabnega kluba, ki mu ga posodi Nejc. Ker dobro ve, da mu starša ne bosta dovolila gledati tega filma, mora to napraviti skrivaj. Izkaže se, da bo film še najlaže pogledati pri Maji, ampak muhasta Maja tega ne bo naredila zastonj.
08:20
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
08:35
Družinsko bojišče
Daveova zavarovalnica, pri kateri dela, se je odločila za varčevalne ukrepe, zato se Dave in še dva njegova kolega odločijo, da se bodo osamosvojili. Hillary, ki ni prejela nobenega povabila za vpis na katerega izmed kolidžev, se odloči, da se bo raje vpisala v vojsko. Zakaj? Zato, ker je pred kratkim spoznala čednega vojaka, ki rekrutira nove vojake. Larry pa noče pridobiti vozniškega dovoljenja.
09:00
Zmešana soseda iz stanovanja 23
June je vsa iz sebe, ko prejme povabilo na poroko, ki je naslovljeno nanjo in na njenega bivšega zaročenca. Ker zato postane precej depresivna, jo skuša Chloe spraviti v dobro voljo tako, da jo pouči o samozavesti in drznosti. Vse kaže, da je Chloe izvrstna učiteljica, saj June njene nasvete in nauke vzame celo nekoliko preveč zares.
09:25
Vampirski dnevniki
Caroline skuša zamotiti Eleno z majhnimi opravili, toda Elena se s tem ne odreče svoji novi obsesiji. Forbesova pokliče Damona in Stefana v bolnišnico, kjer nekdo napada paciente. Bonnie še vedno skuša Katherine prisiliti, naj ji pomaga, saj se ne namerava odreči priložnosti, da premaga Silasa. Ko začne v mestu divjati huda nevihta in zmanjka električnega toka, se nenadoma pojavijo duhovi, nekateri z dobrimi in nekateri s slabimi nameni.
10:20
TV prodaja
10:35
Beli ovratnik
V New York prispe detroitski mafijec Frank De Luca. Glede na to, da je iz Detroita tudi Mozzie, Neal takoj posumi, da je Frankova tarča prav on. Izkaže se, da De Luca išče mojstrskega lopova z vzdevkom Zobar iz Detroita, ki res ni nihče drug kot Mozzie. De Luca je za talca vzel Mozziejevega bivšega mentorja in zahteva srečanje z njim. Peter in Neal morata čim prej odkriti, zakaj.
11:30
TV prodaja
11:45
Lepo je biti sosed
Beno bi si moral obriti brke, da bi dobil novo službo pri nekem bogatašu, ki ne prenaša poraščenih ljudi. Honorar je lep, zato se tudi Žuža strinja, da gredo brki proč. Potem se Beno in Ivo ne strinjata glede rezultata nogometne tekme. Premeteni Beno predlaga, da če bo stavo izgubil on, si bo obril brke, če pa stavo izgubi Ivo, si mora pobarvat lase. Ivo seveda nima pojma, da si misli Beno itak obriti brke. Ivo stavo izgubi in se preda stilski preobrazbi, ves srečen, kako kolegialen je z njim Beno, ki si tudi pobrije brke. Nato pa Žuža neprevidno vse razkrije.
12:35
Družinsko bojišče
Larryja na sestanek povabi lastnik glasbene založbe, ki je na internetu slišal njegovo pesem. Dave je nad tem navdušen in pove, da se je v srednji šoli imel za belega raperja, a kaj, ko ga na njegovi glasbeni poti ni nihče podpiral. Odločen, da bo zdaj drugače in da bo podpiral sinovo glasbeno zanimanje, se ponudi, da bo napisal besedila za Larryjeve inštrumentalne kompozicije. Mike je zadnje čase nekam preveč zadirčen, zato se Dave in Vicky sprašujeta, če za to niso krivi steroidi.
13:05
TV prodaja
13:35
Vampirski dnevniki
Dan mature je, v mestecu Mystic Falls pa se še vedno nahajajo duhovi, odločeni poravnati stare račune. Damonovo življenje je kmalu ogroženo, Matt in Rebekah pa združita moči v boju proti enemu izmed duhov. Caroline prejme ganljivo in nepričakovano darilo ob maturi, Elena pa sprejme odločitev glede bratov Salvatore in se pripravlja na soočenje s Katherine. Stefan medtem odkrije grozljivo skrivnost, povezano s Silasom.
14:35
Vse o Stevu
Prepričana je, da je v njem našla sorodno dušo. Odločena je, da bo storila vse, odšla tudi na konec sveta, da bi bila z njim. Zato ga začne spremljati po vsej državi, kamor pač zanese novinarsko ekipo, katere del je Steve. Na žalost pa Steve v njej vidi bolj zalezovalko kot pa dekle svojih sanj.
16:35
Zmešana soseda iz stanovanja 23
June je v velikih finančnih težavah, zato se odloči na ustvarjalen način zaslužiti nekaj dodatnega denarja, s katerim bi lahko plačala najemnino. Kuhati začne domačo marmelado, ki naj bi jo množično prodajala, toda ko se v njen poslovni načrt vmeša Chloe, prav nič ni tako, kot si je zamislila June. James medtem predstavi svojo linijo kavbojk, imenovanih Beek Jeans.
17:05
Lepo je biti sosed
Beno ima probleme z brki, ker mu ne rastejo tako kot treba, Ivo pa ima prav nasprotne probleme, saj mu je Silvika nabavila posebno vodico za lase, ki učinkuje tako močno, da je že ves čupast. Medtem ko rešujeta svoje lepotne probleme, Žuža nima kam z nagrobnimi venci, zato prosi Iva, če jih lahko spravi v njegovo garažo, dokler jih ne proda. Ivo ne zna reči ne, kar pa seveda zmoti Silviko. Zaradi tega se celo skregata, vendar ne za dolgo, saj Ivo proda skoraj vse vence, tako da še nekaj zasluži. Žal se lepotne težave naših dveh fantov ne končajo tako tekoče.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
19:00
Kar bo, pa bo
Tomislav za nadzornika žage imenuje Mileta, s katerim se odpravita na ogled žage. Katarina in Damir sta v strahu, da ne bi odkrila njuno destilarno, zato jima nekako skušata odvrniti pozornost. Tomislav in Mile ju zalotita med poljubljanjem, zato odideta s posestva, da bi jima omogočila zasebnost. Njun načrt je deloval! Josip izve, da je Srečko Dianin oče. Barbari zagrozi, da bo njeni hčerki povedal resnico, vendar ga Ljubo aretira zaradi kraje krompirja. Milica pa obtoži Snježano manipuliranja s Tomislavom.
20:00
Top Gun
Tam čez noč zaslovi s pogumnim podvigom, ko v zraku posname sliko ruskega letala. Hkrati se med mladimi piloti vname prava bitka za bleščeči naziv 'Top Gun', ki ga dobi najboljši diplomiranec letnika. Maverick je prepričan, da je za njegovo slavo kriv sloves njegovega očeta, izvrstnega pilota, ki je v Vietnamu izginil v nepojasnjenih okoliščinah. Poleg tega se fant zaplete v romanco s prikupno inštruktorico Charlie.
22:10
Gothika
Na psihiatričnem oddelku v ženskem zaporu zdravi duševno motene bolnice. A po skrivnostnem srečanju z mlado neznanko se Mirandino življenje spremeni v nočno moro. Srečanje se konča s hudo prometno nesrečo. Ko se Miranda prebudi, je njeno življenje obrnjeno na glavo. Prav nič ni več logično in razumno. Obtožijo jo, da je umorila svojega moža, česar ona ne more verjeti. Nato se znajde v zaporu, kjer je do sedaj delala, a na drugi strani rešetk. Miranda se ničesar ne spomni in trdi, da je nedolžna. Sedaj mora to dokazati in ugotoviti, kako se je sploh znašla v tej situaciji. Kmalu začne verjeti, da jo je obsedla nadnaravna sila.