TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 19.11.2015
20:00
Transformerji 2: Maščevanje padlih
Medtem Deceptikoni povzročijo nove težave v Šanghaju in tamkajšnji politiki verjamejo, da je temu kriva prisotnost Avtobotov na Zemlji. To pa je daleč od resnice. Deceptikoni bi namreč radi prišli do Sama in do pomembnega artefakta. S pomočjo skrivnostnega predmeta bi lahko obudili Megatrona in pridobili na moči. Samu, ki se tako znova znajde v središču odločilne bitke, pomagata Optimus Prime in lepa Mikaela, ki pa se skupaj s Samovimi starši znajde v nevarnosti.
22:55
Raj za odrasle
Vse se spremeni, ko ju video igralnica nekega dne prenese v svet odraslih. Tam srečata lepotici Bambi in Daphne, ki jima pomagata prelisičiti policista Roda Cannona in njegovo pohotno partnerko, detektivko Suzi Diablo. Medtem ko poskušata najti pot domov ali pa vsaj okusiti prvi spolni odnos, Carl in Lester srečata zanimive junake, kot so gangster Busta Nut, lepotica Autumn Bliss in redarka Summo Eve.
00:45
Super zvezda
Kljub trudu se ji želja ne uresniči. Nato punco doleti pomembno spoznanje. Da bo dobila, kar hoče, se bo morala spremeniti. Prijavi se na tekmovanje mladih talentov in v primeru zmage jo čaka nastop v čisto pravem filmu. Prepričana je, da bo postala super zvezda, ki se ji nihče ne bo mogel upreti!
02:20
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
06:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Grozni Gašper
Peter najde izgubljenega mucka gospe Skaze, ki mu obljubi denarno nagrado. Gašper je prepričan, da nagrada pripada njemu, saj je on brcnil žogo, za katero je stekel Peter in najdel mucka. Zato se v šoli odločijo, da bodo imeli pravo sodišče z zaslišanjem, obrambo, pričanjem in seveda končno razsodbo.
08:05
Batman: Pogumni in drzni
Z njimi poskuša stopiti na prste krvoločnim zločincem in okrutnim morilcem. Stil dela njegovih partnerjev se po navadi močno razlikuje od Batmanovega. Bodo kljub določenim razlikam super junaki sposobni sodelovati med seboj in preprečiti, da se na svetu razpase zlo?
08:30
Moj razred
Potem ko Yonk doživi srčni napad in mora na zapleteno operacijo, se vsi skupaj zberejo v bolnišnici, da bi potolažili Nicole. Ona je toliko bolj nesrečna, ker je hotela Yonka zapustiti. Kako se bo zdaj nadaljeval njen odnos z Duncanom? Ethan se medtem sooča s čustvi, ki jih čuti do Kat.
08:55
Mrhi za šankom
Caroline namerava v zaporu obiskati svojega očeta, bivšega bogataša Martina Channinga, zato se Max odloči, da jo bo spremljala. Martin dekletoma svetuje, naj na dražbi, kjer bodo razprodali premoženje Channingovih, kupita prav poseben predmet.
09:20
Beverly Hills 90210
Po katastrofalni eksploziji Adrianna obtiči ujeta pod odrom. Na pomoč ji priskoči Navid, vendar je njena noga ujeta pod ruševinami. Silver prejme telefonski klic svojega zdravnika, ki jo obvesti, da ima raka. Po tragični novici je povsem obupana, a jo Dixon uspe potolažiti. Liam še vedno ni prepričan kakšna so njegova čustva do Annie, ki se odloči oditi v Washington skupaj z Naomi in Jordanom. Bo Liam prepozno spoznal, da je Annie ljubezen njegovega življenja?
10:15
TV prodaja
10:30
Naša mala klinika
Primarija Kroto mučijo krčne žile in Veso mu 'predpiše' mazanje s šnopsom z vloženimi zelišči. Zaradi uporabe Vesovega zdravila od primarija veje vonj po alkoholu. Ker je obenem zaradi puščanja anestezijskih plinov v operacijski sobi ves čas zaspan in ga boli glava, sodelavci posumijo, da primarij tone v alkoholizem. K dr. Jarcu pride gospod Kajzer z zelo specifično moškim problemom. Dr. Ščinkovca med pregledom spolno napade pacientka in ga nato obtoži, da jo je on med pregledom spolno nadlegoval.
11:25
TV prodaja
11:40
Lepo je biti sosed
Ker Ivo s svojo delavnico ne zasluži kaj prida, prične z bio vrtnarjenjem, pri čemer mu z veseljem pomaga Ana Marija. Navdušeno ga spodbuja tudi hišnik. Vsi ostali pa so do eko vrtnarjenja in vegetarijanstva zelo skeptični. Ker Žuža ravno v tem času prodaja nove mesoreznice, je to še dodaten razlog za zaplet. Da bi dokazala, da je vegetarijanstvo pravilna odločitev, Ivo in Ana Marija pripravita eko zelenjavno večerjo. Vse lepo in prav, ampak kaj, ko Ivove gobice pokažejo psihoaktiven učinek ...
12:35
Odbita rodbina
13:05
TV prodaja
13:35
Opravljivka
Po kratkotrajnem srečanju v tujini Chuck in Blair sprejmeta odločitev in zaobljubo glede svojega odnosa. Dan se odloči, da bo z Georginino pomočjo začel pisati knjigo, v kateri bo razkril vse sočne skrivnosti iz ozadja. Nate se odloči, da se bo soočil z Opravljivko, razve pa se tudi, da je Serena izginila neznano kam. Vsi skupaj združijo moči, da bi ugotovili, kam je odšla, odkritje pa šokira vse po vrsti.
14:35
Ben Hur
Judah Ben-Hur z materjo Ruth, sestro Tirzah in prijateljem Messalo, nezakonitim sinom rimskega patricija Marcelusa, ki je dečka dobesedno razdedinil, živi mirno in srečno življenje v Jeruzalemu. Ko Messala odraste, postane rimski vojak in sodeluje v paradi guvernerja Poncija Pilata. Medtem ko Judahova družina s strehe opazuje parado, eden izmed strešnikov po nesreči pade naravnost na Pilata in ga poškoduje. Željan vpliva in moči se častihlepni Messala odloči aretirati Judahovo družino, pri čemer Ruth in Tirzah pristaneta v zaporu, Judaha pa kot sužnja v okovih odpeljejo na galejo.
16:35
Mrhi za šankom
Max in Caroline še vedno upata, da ju bo najslavnejša ameriška gospodinja Martha Stewart, ki je na razkošni prireditvi poskusila njune kolačke in so ji bili za nameček še zelo všeč, poklicala in jima pomagala pri razširitvi njunega podjetja. Caroline medtem izgubi amulet, ki ji prinaša srečo.
17:05
Lepo je biti sosed
Silvika priredi tečaj kuhanja poprikaša, Beno pa tekmovanje v pljuvanju na tarčo. Vmes se Žuža trudi postati prodajalka stanovanj. Vadi kar na svojem stanovanju in za probo bi naj prišla lastnika agencije, za katero naj bi delala. Žuža preizkus opravi z odliko in dobi še aro – 3.000 evrov, za katere misli, da so fotokopirani. Problem nastane, ko jo pokličejo iz agencije, da je prišlo do pomote, in so ji poslali prava kupca, ona pa je denar dala možu, da ga lahko uporabi za svoje tekmovanje.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Kar bo, pa bo
Mile, Sveto in Stipe komaj uspejo pred Mirkom obesiti plagiat Marijine slike na zid župnije, kljub Jasninim opozorilom, da se slika še ni posušila. Ko v župnišče vstopita Mirko in škof Andrija na sliki presenečena zagledata solze Device Marije. Po vasi se hitro razširi vest o čudežu. Medtem Denis in Doris skujeta načrt, kako bosta prišla do željenega denarja. Doris se bo Katarini predstavila kot njena polsestra. Jo bo uspela prepričati?
20:00
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
21:40
Edini preživeli
Toda kot se izkaže, je tarča obdana s številnimi čuvaji. Ker vojaki ne morejo vzpostaviti zveze s poveljstvom, se odločijo vrniti, toda usodna odločitev jim na glavo nakoplje bes trume sovražnikov. Da bi ušli zasledovalcem, morajo vojaki uporabiti vse svoje znanje bojevanja in preživetja v smrtonosnem objemu nasprotnikov.
00:05
Elektra Luxx
Odločena, da bo za vedno opustila svoje delo v razvpiti industriji, začne Elektra nevednim gospodinjam predavati spolno vzgojo. Zaplete se, ko njena stara znanka, ki dela kot stevardesa, nujno potrebuje Elektrino pomoč, s tem pa se Elektra zaplete v pravo zmešnjavo, ki katere se bo rešila le, če bo v svojem življenju prišla do določenih spoznanj in sprejela vrsto korenitih odločitev.
01:55
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!