TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 21.04.2019
00:10
V objemu vampirja
Grozljivka
Izvirnik: Embrace of the Vampire
Režija: Carl Bessai
Igrajo: Sharon Hinnendael, Kaniehtiio Horn, C.C. Sheffield, Chelsey Reist, Victor Webster, Robert Moloney
Ocena IMDb: 4,1/10

Plaha in sramežljiva najstnica Charlotte je spretna sabljačica, ki se s pomočjo štipendije vpiše na univerzo.

Charlotte sostanovalki Nicole zaupa, da ji je pred kratkim umrla mama in od takrat je sama. Najde si službo kot natakarica v kavarni in se kmalu zbliža s trenerjem sabljanja Colom. Toda dekle kmalu odkrije, da ji sledijo starodavne zle sile, zaradi katerih jo začnejo mučiti nočne more in želja po krvi. Se ji bo uspelo upreti prepovedani skušnjavi?

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
01:55
Naborniki
Humor, 1. sezona, 12. del
Izvirnik: Enlisted
Režija: Phil Traill
Igrajo: Geoff Stults, Chris Lowell, Parker Young, Angelique Cabral, Keith David, Mort Burke
Ocena IMDb: 7/10

Randy in Pete sodelujeta na tekmovanju majorja Codyja in zopet obudita svojo tekmovalnost. Vse se zaplete, ko v igro vstopi Jill in oba brata mislita, da sta zaljubljena vanjo. Kako bosta rešila svoj spor? Derrick medtem naleti na hude težave. Ko Erin obišče njen bivši partner, se Derrick počuti ogroženega in manj možatega, zato svoje sovojake prosi za pomoč.

Zabavna nanizanka o vojaški družini se vrti okrog treh bratov Hill, ki morajo ostati v postojanki in jo vzdrževati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:20
Glasbeni mikser
Glasbeni
V Kanalovi družbi nisi nikoli sam, še manj zaspan!

Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
06:00
Glasbeni mikser
Glasbeni
V Kanalovi družbi nisi nikoli sam, še manj zaspan!

Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:00
Pazi, kamera!
Zabava, 1. sezona, 33. del
Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet?

Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam.

Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
07:15
Brata
Drama
Izvirnik: Two brothers
Režija: Jean-Jacques Annaud
Igrajo: Guy Pearce, Jean-Claude Dreyfus, Freddie Highmore, Oanh Nguyen, Philippine Leroy-Beaulieu, Moussa Maaskri
Ocena IMDb: 7,1/10

Kumal in Sangha sta tigrova mladiča, rojena na področju francoske Indokine.

Medtem ko je Sangha nežen in sramežljiv, je Kumal drzen in radoveden mladič, ki rad okuša sladkosti in nevarnosti sveta. Nekega usodnega dne, ko lovec Aidan McRory ubije njunega očeta, se mladiča znajdeta v ujetništvu. Kumal pristane v cirkusu, kjer zaradi mučenja, ujetništva in hrepenenja po domu kmalu postane povsem krotka žival brez volje do življenja. Sanghi se sprva godi nekoliko bolje, saj postane ljubljenček sina francoskega vladnega uradnika, a se kasneje znajde v rokah neusmiljenega moža, ki ga želi spremeniti v agresivnega bojevnika. Ne Kumal ne Sangha nista zadovoljna s svojim življenjem, zato se odločita, da bosta pobegnila in se poskušala vrniti domov v džunglo. Jima bo uspelo?

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
09:10
Tom in Jerry: Pomočniki
Animacija
Izvirnik: Tom and Jerry: Santa's Little Helpers
Ocena IMDb: 5,8/10

Jerry in Drobtinica v miru živita v Dedkovi delavnici - vse do tistega dne, ko družina Mraz reši Toma.

Mišek Jerry in njegov prijatelj Tuffy živita srečno mišje življenje v Božičkovi delavnici, vsaj dokler njegova družina nekega dne ne reši mačka Toma. Z mačkom pri hiši je na severnem tečaju nadvse pestro, pravzaprav do konca noro, a ko se prah poleže, bosta morala večna tekmeca s skupnimi močmi rešiti božič. Pri vsem hrupu in zabavnih pripetljajih bosta morda celo odkrila pravi pomen prijateljstva.

S Tomom v hiši je na Severnem polu pravi kaos. Toda ko se prah poleže, lahko komično-destruktivni par sodeluje pri reševanju božiča in se nauči o pravem pomenu prijateljstva?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:35
Magazin Lige prvakov
Športni, 12. del
Oddaja spada v obvezen repertoar ogleda ljubiteljev nogometa.

Oddaja ponuja celovit pregled vseh pomembnih dogodkov posameznih igralnih dni ter številna zakulisna dogajanja pri klubih, ki nastopajo v tem najprestižnejšem nogometnem tekmovanju v Evropi. Vsebina je tudi zabavnega značaja, saj razkriva številne zanimive podrobnosti iz privatnega življenja nogometnih zvezdnikov, ki širšemu krogu gledalcev niso poznana.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
10:05
Forresterjevo razkritje
Drama
Izvirnik: Finding Forrester
Režija: Gus Van Sant
Igrajo: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham, Anna Paquin, Busta Rhymes, April Grace
Ocena IMDb: 7,3/10

Dijak Jamal najde pisatelja, ki se je skril v svoje stanovanje in tam ostal več deset let.

William Forrester je pred štiridesetimi leti napisal knjižno klasiko, ki je bila nagrajena s Pulitzerjevo nagrado. Potem pa se je zaprl vase, zato je svet takrat zadnjič slišal zanj. Skrivnostnega in čudaškega Forresterja zdaj ponovno odkrije temnopolti dijak Jamal. Jamal je odličen učenec, ki nima samo talenta za pisanje, ampak tudi za košarko, kar ga pripelje na prag elitne šole. Nekega dne se fant vtihotapi v Forresterjevo stanovanje in tam ponesreči pusti nahrbtnik s svojimi pisnimi izdelki. Tako se med njim in Forresterjem začne rojevati prijateljstvo, ki obema spremeni življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
12:40
Časovna past
Drama
Izvirnik: Timeline
Režija: Richard Donner
Igrajo: Paul Walker, Frances O'Connor, Gerard Butler, Billy Connolly, David Thewlis, Anna Friel
Ocena IMDb: 5,6/10

Skupina arheologov je ujeta v preteklosti, kjer morajo preživeti pogoje v Franciji v 14. stoletju.

Profesor Edward Johnston s skupino študentov odkrije razvaline francoske utrdbe iz 14. stoletja. O njej je bilo do sedaj znanih izredno malo podatkov. Kmalu njegovi študenti odkrijejo tudi ostanke srednjeveškega samostana, v podzemnih prostorih pa jih nato čaka še bolj osupljivo odkritje. Najdejo sporočilo iz leta 1357, v katerem nekdo kliče na pomoč. Izkaže se, da je sporočilo napisal profesor Johnston, ki je preizkusil neko napravo in se znašel v 14. stoletju, od koder se zdaj ne more vrniti. Študentje ga morajo rešiti, preden bo prepozno. Časa imajo šest ur.

Film je posnet po romanu Michaela Crichtona.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
14:45
Beethoven 4
Komedija
Izvirnik: Beethoven's 4th
Režija: David M. Evans
Igrajo: Judge Reinhold, Julia Sweeney, Joe Pichler, Michaela Gallo, Kaleigh Krish, Matt McCoy
Ocena IMDb: 4,1/10

Ko staršema prekipi zaradi umazanega Beethovna, se otroka odločita vzeti stvari v svoje roke.

Richard in Beth Newton spoznata, da imata zaradi ogromnega bernardinca Beethovna ogromno stroškov in vedno umazano hišo. Zato se otroka Brennan in Sara bojita, da bosta starša njunega ljubega psička poslala od doma. Da se to ne bi zgodilo, Beethovna skrivaj peljeta v šolo, kjer naj bi se naučil uboganja in lepega obnašanja. Potem pa pride do velike zmešnjave, ko Brennan in Sara nekega dne namesto Beethovna po pomoti domov pripeljeta drugega bernardinca, ki sliši na ime Michelangelo. Michelangelo je uglajen in lepo vzgojen pes iz bogate družine Sedgwick in o kakšnih vragolijah pri njem ni ne duha ne sluha. Sedgwickovim tako ostane Beethoven, ki v njihovi graščini povzroči pravo razdejanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:30
50 prvih poljubov
Romantični
Izvirnik: 50 First Dates
Režija: Peter Segal
Igrajo: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin, Lusia Strus, Dan Aykroyd
Ocena IMDb: 6,8/10

Henry Roth je havajski veterinar, ki svoj prosti čas nameni zapeljevanju zdolgočasenih turistk.

Dolgotrajna zveza zanj ne pride v poštev. Nekega dne se v kavarni zagleda v simpatično Lucy, srednješolsko učiteljico umetnosti, ki je nekaj posebnega. Zanjo je vsak dan dobesedno nov, saj vsako jutro pozabi, kaj je počela prejšnji dan. Spomin je izgubila zaradi hude prometne nesreče. Lucy ga takoj osvoji in dogovorita se, da se naslednji dan spet srečata. A ko se ji Henry 24 ur kasneje približa, ga Lucy ne prepozna. Toda zaljubljeni Henry se ne da. Odločen je, da bo Lucy osvojil vsak dan znova.

Adam Sandler in Drew Barrymore se bosta predstavila v nenavadni ljubezenski zgodbi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
18:15
Volan
Informativni, 16. sezona, 8. del
V rubriki Varno za volanom v vsaki oddaji opozarjajo na nevarnosti in iščejo rešitve, da bi bilo vse skupaj bolj varno.

Oddaja Volan se vrača z novo sezono. V Volanu bodo postregli z novostmi iz sveta avtomobilizma, s strokovnimi testi in najrazličnejšimi prispevki na temo varnosti in tehnologije. Postregli bodo tudi z atraktivnimi reportažami s celotnega sveta, saj so se med drugim potepali tudi po Tenerifih, Argentini in zahodni obali Amerike, od koder nam bodo tekom sezone predstavili tamkajšnje vozniške navade.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
19:00
Pazi, kamera!
Zabava, 17. sezona, 15. del
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam.

Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
19:30
Naborniki
Humor, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Enlisted
Režija: Phil Traill
Igrajo: Geoff Stults, Chris Lowell, Parker Young, Angelique Cabral, Keith David, Mort Burke
Ocena IMDb: 7/10

Bratje Hill praznujejo Petovo prvo obletnico dne, ko je skoraj umrl v Afganistanu. Poimenujejo ga Dan preživetja. Ko vojaki izvejo, da vodstvo namerava odpovedati tradicionalni ples, na katerem naj bi počastili Codyjevo 30. obletnico službovanja, se odločijo, da bodo priredili lastno proslavo. Vojak Chubowski svoje prijatelje osupne s svojo spremljevalko na plesu.

Zabavna nanizanka o vojaški družini se vrti okrog treh bratov Hill, ki morajo ostati v postojanki in jo vzdrževati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
22:15
Jack Hunter: Nebeška zvezda
Avantura
Izvirnik: Jack Hunter: The star of heaven
Režija: Terry Cunningham
Igrajo: Ivan Sergei, Joanne Kelly, Thure Riefenstein, Susan Ward, Mario Naim Bassil, Birol Tarkan Yildiz
Ocena IMDb: 4,7/10

Se bodo Jack in njegova ekipa izvlekli živi?

Arheolog Jack Hunter še vedno sodeluje z ameriško agencijo za nacionalno varnost, da bi našel starodavno orožje, ki se ga hoče polastiti ruska mafija. Zgodovinska sled jih vodi od Rima pa do Konstantinopla oziroma Istanbula, kjer se nenadoma konča. Tu je pred tremi desetletji trgovec s starinami preprodal manjkajoči del izjemno nevarnega orožja. Ker odkrijejo povezavo med njegovim sinom in Nadio, ki je Jacku nekoč že pomagala, se zopet obrnejo k njej po pomoč. Skupni napori jih nazadnje pripeljejo do samostana v Anatoliji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008