TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 25.08.2015
02:15
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Družinsko bojišče
08:20
Vzgoja za začetnike
Burt bi si rad ponovno prilastil vse stvari, ki jih je moral zaradi pomanjkanja denarja v vseh teh letih zastaviti v zastavljalnici. Ne preostane mu drugega, kot da se spet zateče k svoji največji odvisnosti, k igram na srečo, pri katerih pa je tokrat kar uspešen. Virginia in Jimmy, ki se bojita, da bo Burt spet postal odvisen od hazardiranja in se znašel v dolgovih, mu skušata to preprečiti, toda nazadnje še sama podležeta hazarderskemu adrenalinu.
08:45
Monsuno
Monsuno esenca z neverjetno hitrostjo prodira proti središču zemlje zato ekipa Core-tech vneto išče še zadnje frekvence, hkrati pa morajo najti Pentokulus če želijo do Chaseove mami. Zgodba se nepričakovano zaplete, ko se svetovni odbor odloči, da Charleman ne bo več poveljevala S.T.O.R.M.U.
09:05
Batman: Pogumni in drzni
Z njimi poskuša stopiti na prste krvoločnim zločincem in okrutnim morilcem. Stil dela njegovih partnerjev se po navadi močno razlikuje od Batmanovega. Bodo kljub določenim razlikam super junaki sposobni sodelovati med seboj in preprečiti, da se na svetu razpase zlo?
09:30
Fish in Chips
Medtem je mačku Chipsu nerodno, saj se začenja spreminjati v ribo. Ker bi se rad dokazal ostalim uličnim mačkonom in si pridobil odobravanje družine, se hoče na vsak način polastiti Fisha, ki je za mačke prava poslastica.
09:45
TV prodaja
10:00
Ljubke lažnivke
Potem ko je odkrila ključni dokaz, povezan z Alisoninim umorom, se Hanna po obisku detektiva Wildena boji, da ji skuša A podtakniti zločin. Aria, ki bi rada pomagala Hanni, se odloči po odgovore zateči k Moni. Se je Aria pripravljena soočiti s svojo bivšo ustrahovalko? Je Mona sploh pripravljena razkriti podatke, ki si jih Aria, Hanna, Spencer in Emily tako močno želijo? Medtem v Rosewood prispe nekdo iz Alisonine in Jasonove preteklosti.
10:55
Hitri tečaj Richarda Hammonda
Richard se tokrat mudi na enem izmed smetišč v Denverju, kjer se bo moral zelo potruditi pri odstranjevanju in recikliranju odpadkov, če ne želi nazadnje končati na dnu smetišča. Upravljati bo namreč moral z različnimi in zelo zahtevnimi stroji, ki kupe smeti spremenijo v lične in zgoščene kvadre.
11:50
TV prodaja
12:05
Lepo je biti sosed
V prvem delu si Ivo in Silvika kupita novo spalnico, a zaradi težav z dostavo ostaneta brez nje. Brez pomislekov jima priskoči na pomoč Beno in ju povabi k sebi domov. Tako vsi štirje sosedje pristanejo v isti postelji ...
12:40
Prijatelja pod odejo
Sara preseneti Bena z željo, da se začasno odpovesta njunim neobveznim spolnim igricam. Spoznala je namreč super fanta Matta, s katerim bi prav lahko razvila resen ljubezenski odnos. Ben privoli, saj bo tudi sam kmalu dobil obisk iz Avstralije, Coleen, ki bi jo rad čim prej zvabil v spalnico. Aaron medtem ne ve, kako naj nadaljuje odnos z Riley, s katero sta nedavno pristala v postelji.
13:05
Družinsko bojišče
Vicky bi rada razumela, zakaj se Larry rad oblači v ženske obleke, zato nasvet poišče pri prijatelju, s katerim stopi v stik kar prek interneta. Ko za to izve Dave, ni prav nič zadovoljen. Vendar tudi sam ni nedolžen, kot se dela, da je. Vicky kmalu najde sporočilo zanj od 'osamljene dame iz Michigana'. Poleg tega se Vicky zave, da ji Hillary ne želi zaupati svojih težav, tako kot nekoč.
13:30
TV prodaja
14:00
Ljubke lažnivke
Emily se skuša pomiriti z Mayino smrtjo in z dejstvom, da jo je tisto noč nekdo omamil. Muči jo tudi, kako je vse skupaj vplivalo na Paige. Ko se odpravi k njej in skuša razložiti, kaj se je zgodilo, se Emily spomni še več podrobnosti, ki so tiste noči pripeljale do usodnih dogodkov. Spencer medtem prosi Caleba za pomoč pri pridobivanju podatkov z zaščitene spletne strani. Aria se po srečanju z njegovo mamo zave, kako slabo v resnici pozna Ezro.
15:00
Smrtni udarec
S policijske postaje v Detroitu izgine petdeset kilogramov heroina, vrednega pet milijonov dolarjev. V izginotje mamila so več kot očitno vpleteni možje v modrem, toda nihče ne ve ali pa noče povedati, kdo je krivec. To poskuša ugotoviti pošten policist Orin Boyd (Steven Seagal). Izkaže se, da je ključ do vseh odgovorov preprodajalec mamil Latrell Walker. Orin in Latrell morata zato združiti moči, da bi korupciji v policijskih vrstah prišla do dna.
17:00
Vzgoja za začetnike
Burt mora izpolniti davčno napoved, zato za pomoč prosi Barneyja. Ker je pod stresom, se znese nad Virginio in njeno ničvredno kariero čistilke, zato se mu Virginia hitro maščuje in si najde novo službo. Delati začne kot jasnovidka, med napovedovanjem prihodnosti iz tarot kart pa začne počasi spoznavati, da ji je njena nova služba pravzaprav pisana na kožo. Jimmy s strahom pričakuje Sabrinino odločitev, ali se bo s fantom Wyattom preselila v Afriko ali ne.
17:25
Lepo je biti sosed
Obe družini se znajdeta v finančnih težavah. Ivo in Beno jih sicer poskušata rešiti s športnimi stavami, a ne najbolj uspešno. Ivo ob vsem trpi še pomanjkanje posteljnih aktivnosti, saj slovenski jezik povzroča Silviki glavobole. Poleg vsega Žuža pričakuje še obisk mame. Ivo in Beno poskušata situacijo rešiti s prodajo tabletk, za katere domnevata, da so mamila. Izkaže se, da gre za uspavala, katera preprodaja Žuža. Zaradi preprodaje se v zadevo vmeša policija. Obišče jih kriminalist, ki ga med preiskavo uspavajo s tabletami.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Veliki povratek
Po seriji neuspehov ima tako le še eno možnost, da pokaže, kaj zna, dobi pa jo na kolidžu v Teksasu, kjer postane trener posrečene ekipe nesposobnih igralcev, ki jih nihče ne želi videti v svoji ekipi. Kljub slabim napovedim je Fields odločen, da bo tokrat dal vse od sebe in iz svojih varovancev iztisnil ves športno-zmagovalni duh, ki ga premorejo.
20:35
UEFA Liga prvakov
22:35
Nepraktični šaljivci
Popolne tujce bodo skušali pripraviti do tega, da nasedejo njihovim duhovitim domislicam, njihove podvige pa ves čas spremlja skrita kamera.
22:55
UEFA Liga prvakov - Vrhunci dneva
23:15
Everest
Toda nepozabna pustolovščina in zgodovinski dosežek sta člane odprave zaznamovale s tragedijo, propadlimi odnosi in zagrenjenostjo, ki bodo skupaj z dosežkom za vedno ostali zapisani v njihovih spominih.