TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 26.08.2015
00:55
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Družinsko bojišče
Vicky bi rada razumela, zakaj se Larry rad oblači v ženske obleke, zato nasvet poišče pri prijatelju, s katerim stopi v stik kar prek interneta. Ko za to izve Dave, ni prav nič zadovoljen. Vendar tudi sam ni nedolžen, kot se dela, da je. Vicky kmalu najde sporočilo zanj od 'osamljene dame iz Michigana'. Poleg tega se Vicky zave, da ji Hillary ne želi zaupati svojih težav, tako kot nekoč.
08:20
Vzgoja za začetnike
Burt mora izpolniti davčno napoved, zato za pomoč prosi Barneyja. Ker je pod stresom, se znese nad Virginio in njeno ničvredno kariero čistilke, zato se mu Virginia hitro maščuje in si najde novo službo. Delati začne kot jasnovidka, med napovedovanjem prihodnosti iz tarot kart pa začne počasi spoznavati, da ji je njena nova služba pravzaprav pisana na kožo. Jimmy s strahom pričakuje Sabrinino odločitev, ali se bo s fantom Wyattom preselila v Afriko ali ne.
08:45
Monsuno
Ekipa Core-Tech se posluži ukane in v past zvabi profesorja Tallisa, zato, da bi od njega dobili del Pentokulusa. Ker so se norčevali iz profesorja ta ves užaljen pripravi spopad, ki si ga bodo Chasem Jija, Bren, Beyal in Dax še dolgo zapomnili.
09:05
Batman: Pogumni in drzni
Z njimi poskuša stopiti na prste krvoločnim zločincem in okrutnim morilcem. Stil dela njegovih partnerjev se po navadi močno razlikuje od Batmanovega. Bodo kljub določenim razlikam super junaki sposobni sodelovati med seboj in preprečiti, da se na svetu razpase zlo?
09:25
Slugterra
Will Shane je v Slugterri roka pravice. Ko dr. Blakk v dvoboju uporabi nevihtnega mutiranega lazarja, Will izgine. Toda preden izgine, svojemu lazarju Burpyju naroči, naj njegovemu sinu Eliju pokaže njegovo pismo. Ko Eli dopolni 15 let se z Burpyjem spustita v Slugterro, kjer spozna Pronta in se prijavi na turnir v dvobojevanju z lazarji. Spoprijatelji se s Trixie in Kordom in premaga svojega prvega nasprotnika.
09:45
Slugterra
Eli uspešno nadaljuje s tekmovanjem na turnirju in se naposled uvrsti v finale, kjer ga čaka nevarni John Bull. Pred finalom do njega pristopi doktor Blakk in mu ponudi sodelovanje pri grozljivem poslu. Eli ga zavrne in se vrne na tekmovanje, kjer pa izgubi ...
10:05
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
10:30
TV prodaja
10:45
Ljubke lažnivke
Emily se skuša pomiriti z Mayino smrtjo in z dejstvom, da jo je tisto noč nekdo omamil. Muči jo tudi, kako je vse skupaj vplivalo na Paige. Ko se odpravi k njej in skuša razložiti, kaj se je zgodilo, se Emily spomni še več podrobnosti, ki so tiste noči pripeljale do usodnih dogodkov. Spencer medtem prosi Caleba za pomoč pri pridobivanju podatkov z zaščitene spletne strani. Aria se po srečanju z njegovo mamo zave, kako slabo v resnici pozna Ezro.
11:40
TV prodaja
11:55
Lepo je biti sosed
Obe družini se znajdeta v finančnih težavah. Ivo in Beno jih sicer poskušata rešiti s športnimi stavami, a ne najbolj uspešno. Ivo ob vsem trpi še pomanjkanje posteljnih aktivnosti, saj slovenski jezik povzroča Silviki glavobole. Poleg vsega Žuža pričakuje še obisk mame. Ivo in Beno poskušata situacijo rešiti s prodajo tabletk, za katere domnevata, da so mamila. Izkaže se, da gre za uspavala, katera preprodaja Žuža. Zaradi preprodaje se v zadevo vmeša policija. Obišče jih kriminalist, ki ga med preiskavo uspavajo s tabletami.
12:30
Prijatelja pod odejo
Aaron izve, da se bo njegova bivša simpatija iz študentskih let kmalu poročila. Novica ga zelo potre, zato se Ben in Fitz odločita, da se bosta z njim odpravila ven in ga tako skušala razvedriti. Riley je medtem prepričana, da se Sara noče družiti z njo zato, ker nima dobrega mnenja o njej. Sara bi ji medtem rada dokazala, da je kos njenemu divjemu žurerskemu stilu, zato se z Riley odpravi na prijateljičino zabavo.
12:55
Družinsko bojišče
Dave je prepričan, da je Hillary zadnje čase tako prijazna do njega zato, ker seksa. Toda Mike, ki vohuni za njo, ugotovi, da se Dave moti. Ko odkrije, da je izginila njegova zaloga trave, postane Dave prepričan, da je Hillary začela kaditi marihuano. S tem Dave seveda nehote prizna, da travo sploh ima. Toda Dave se znajde in se Vicky zlaže, da je trava namenjena njeni mami.
13:20
TV prodaja
13:50
Ljubke lažnivke
Spencer in Aria se udeležita zabave pri Noelu in Ericu Kahnu. Čeprav sta sprva nameravali le prositi CeCe za uslugo, se nazadnje pokaže priložnost, da prek krute igre dekleti od Jenne izvesta resnico. Toda ali bosta v zameno pripravljeni razkriti tudi nekaj svojih skrivnosti in povedati resnico? Hanna medtem dobi še eno sporočilo v zvezi s Calebom.
14:50
Družinska loterija
Nekega dne na dvorišču pred sirotišnico najde loterijsko srečko. Na njeno veliko srečo je srečka dobitna, vendar lahko glavno nagrado dvigne samo odrasli v roku enega tedna. A komu naj zaupa Ema? Odloči se, da pobegne iz sirotišnice in poišče toplo družino, ki bi jo posvojila, ter tako unovčila srečko. A njen načrt je veliko težji, kot se sprva zdi.
17:00
Vzgoja za začetnike
Jimmy je precej obupan zaradi Sabrinine zaroke z Wyattom, zato mu Virginia in Burt svetujeta, naj jo naredi ljubosumno in si izmisli, da ima dekle. Ker Jimmy nima preveč sreče pri iskanju primerne kandidatinje, ki bi se z njim odpravila na dvojni zmenek s Sabrino in Wyattom, ga Barney povabi na tečaj improvizacije. Tam Jimmy spozna simpatično Mary-Louise, ki privoli, da se bo izdajala za njegovo dekle.
17:25
Lepo je biti sosed
Beno se pripravlja na lovsko tekmovanje v klicanju jelenov. Ivo zaradi slabega rezultata pred enim letom ne sme sodelovati, a Benu zavida tekmovanje zaradi prisotnosti hostes. Nato pa ga Beno preseneti z zmenkom, na katerega je povabil sestri dvojčici, zato Ivo navdušen poskuša od doma spraviti Silviko. Prav tako se Beno otepa Žuže. Predlagata jima obisk kina. Benu in Ivu nekako uspe in moška sta sama doma! Namesto dvojčic se pojavi dobaviteljica kreme proti krčnim žilam. V najmanj primernem trenutku pride še soseda Venessa. Vse se nekako unese, ko se vrneta Žuža in Silvika.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Točka trčenja
Ko se zapleteta v razmerje, pa se začnejo v Kellyjinem življenju dogajati čudne reči. Med drugim nekdo do smrti povozi njeno kolegico odbojkarico in Kelly postaja čedalje bolj sumničava. Ko policijska preiskava pokaže, da je tudi Kelly v smrtni nevarnosti, se zdi, da Holden res ni to, za kar se izdaja. Toda, ali so Kellyjini strahovi upravičeni?
20:35
UEFA Liga prvakov
22:35
Nepraktični šaljivci
Popolne tujce bodo skušali pripraviti do tega, da nasedejo njihovim duhovitim domislicam, njihove podvige pa ves čas spremlja skrita kamera.
22:55
UEFA Liga prvakov - Vrhunci dneva
23:15
Everest
Skupina prijateljev se mora spopasti s kopico nepričakovanih težav, zaradi katerih nekateri izmed njih obupajo. Nepozabna pustolovščina in zgodovinski dosežek bodo člane odprave zaznamovali s tragedijo, propadlimi odnosi in zagrenjenostjo, ki bodo skupaj z dosežkom za vedno ostali zapisani v njihovih spominih.