TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 29.02.2016
22:00
Cimra
Čeprav se ji sprva zdi povsem normalna, začne Sara kmalu verjeti, da je njeno življenje ogroženo po tem, ko začne motena Rebecca psihološko nadlegovati njene prijatelje in tudi njo samo. Vsiljiva cimra želi na vsak način nadzorovati njeno življenje in sprva nedolžna igra se hitro sprevrže v obsedenost s smrtno nevarnimi posledicami.
02:00
Prihrani zadnji ples
Prav na dan, ko neuspešno nastopi na avdiciji za sprejem na prestižno šolo, Sari v prometni nesreči umre mama. Iz obupa plesne čevlje postavi v kot. Težko se privaja na življenje z odtujenim očetom v nevarnem čikaškem getu. Tam Sara začne obiskovati šolo z večinoma temnopoltimi učenci in se zaljubi v temnopoltega Dereka, odličnega dijaka z obetavno prihodnostjo. Derek počasi v Sari ponovno obudi ljubezen do plesa.
04:10
Spartak: Vojna prekletih
Uporniki se sredi zasneženega gorskega grebena znajdejo v pasti, iz katere se bodo težko rešili. Spartak in Crixus se zato hudo sporečeta, saj se ne strinjata glede tega, kako se rešiti iz nastavljene pasti. Kras medtem čedalje težje nadzoruje dejanja ljudi, ki so mu najbližje. Kore nerad izda Krasa in se preseli v uporniški tabor. Spartak se zaobljubi, da bo umoril Krasa.
05:05
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
06:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
ŠKL - šport mladih
07:30
Pazi, kamera!
Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
08:00
Hitri tečaj Richarda Hammonda
Richard se bo tokrat pridružil delavcem, ki poskušajo na naftnih ploščadih zbrati ves odpadni material in preprečiti onesnaževanje okolja. V okviru svojega novega urjenja bo moral Richard upravljati tudi z žerjavom, elektromagnetom in drugimi pripomočki.
08:50
Scooby-doo: Skrivnost
Prebivalci že več let videvajo duhove, demone in ostale nadnaravne pojave. Ni dvoma, da se dogaja nekaj sumljivega. Fred, Daphne, Shaggy, Velma in navihani Scooby-Doo, ki so še posebej specializirani za duhove in pošasti, se ne prestrašijo tako zlahka, zato že iščejo sledi, ki jim bodo pomagale razrešiti misteriozni primer. Bo naša detektivska druščina uspela dokazati, da za vsem tem stoji logična razlaga?
09:15
Grozni Gašper
09:25
Blažen med ženami
Mike je zelo vesel, ko ga obiščeta njegov mlajši brat Jim in oče Bud. Toda ponovno snidenje v vseh treh moških spet zbudi staro tekmovalnost, še posebej močno pa je rivalstvo med Jimom in Mikeom, ki se tako hitro zapleteta v bitko egov. Mandy in Kristin skušata medtem osamljenemu dedku Budu najti primerno družico. Bosta imeli srečo pri izbiri?
09:50
Vice v predmestju
Tessa se po poletnih počitnicah, ki jih je preživela v New Yorku pri svoji babici, vrne v Chatswin. Ker se dekle čedalje bolj zanima za svojo mamo, ki je bila do zdaj večinoma odsotna iz njenega življenja, se George počuti ogroženega. Tessa poskuša obuditi glasbeno žilico, ki jo je podedovala po svoji mami, in se začne učiti igrati na kitaro. Noah želi, da se Carmen vrne in začne delati zanj.
10:15
TV prodaja
10:30
Komisar Rex
Spoznamo novega člana ekipe dunajskih policistov, ki bo zamenjal preminulega policista Moserja. Alex Brandtner je simpatični mladenič, ki ga imajo vsi radi. Preden se je pridružil kriminalističnemu oddelku, je bil član posebne enote za dresiranje psov. Medtem Rex še vedno žaluje za svojim gospodarjem, zato se Brandtner vseli v njegovo stanovanje, da bi Rex še naprej živel v znanem okolju in se lažje navezal nanj.
11:25
TV prodaja
11:40
Hitri tečaj Richarda Hammonda
Richard se tokrat odpravlja v Hollywood, kjer se bo pod okriljem svojega slavnega mentorja, kaskaderja Ricka Averyja, preizkusil v umetnosti izvajanja nevarnih kaskaderskih podvigov. Avery ima za seboj 30 let izkušenj, njegove spretnosti pa smo videli v mnogih filmskih uspešnicah. Bo Richard uspel premagati strah pred višino in se uspešno soočiti z vsemi nevarnostmi, ki pretijo kaskaderju? Obenem se bo moral soočiti s travmami, ki jih je doživel ob lastni prometni nesreči, zaradi katere je pred leti skoraj izgubil življenje.
12:40
Kar bo, pa bo
Sveto in Mile se odločita obračunati z lažnivim producentom Daliborjem, saj želi Sveto narediti dober vtis na Suzano. Pride do pretepa, zaradi česar filmska ekipa zapusti Oštrovac in snemanje preseli v Črno goro. Slave ugotovi, da je brez prebite pare, zato prosi Daria, če ga vzame nazaj v službo. Ko ga ta zavrne, se obupani Slave odloči gladovno stavkati pred Miletovim hotelom.
13:35
TV prodaja
14:05
Blažen med ženami
Baxterjeve začne vsako jutro zbujati nadležno zvonjenje. Kaže, da si nekdo vsako jutro privošči potegavščino, dvakrat pritisne na njihov hišni zvonec in potem pobegne. Mike je seveda odločen, da bo ulovil storilca, zato opreza za njim, dokler se v past res ne ujame najstniški deček iz soseske. Ker ga je Mike pri prijetju ranil, pa dečkov oče zahteva, da Mike plača njegov pregled pri zdravniku. Kristin medtem začne obiskovati kolidž.
14:10
Puščica
14:35
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
16:35
Vice v predmestju
Tessa prepriča, Dalio, Kimantho, Kaitlyn in Kenzie, da si za noč čarovnic omislijo feministične kostume. Medtem se zanjo začne zanimati slavna chatswinška čarovnica Paula. Toda ta ni to, za kar se izdaja. Dallas povabi Georgea, da se na zabavo na noč čarovnic odpravita kot Ken in Barbie, toda George jo zavrne, ne vedoč, da ga je Dallas pravzaprav povabila na zmenek.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Kar bo, pa bo
Barbara in Sveto se z Diano in Josipom pogovorita o njunih načrtih glede otrok. Diana svojo mamo šokira z izjavo, da ne želi imeti potomcev, dokler ne vidi vsaj nekaj sveta. Potem ko je babica Jaka nekaj časa opazovala Matea, Larissi zaupa svoje ugotovitve. Prepričana je, da ga bolj privlačijo moški. Barbara zaradi tega skliče izredni sestanek odbora, da bi vaščane opozorila na Mateovo spolno usmerjenost. Je Mate res gej?
20:00
Big Brother
21:00
Big Brother Klub
Poleg tedenske izločitvene oddaje, v kateri bo eden od stanovalcev moral zapustiti hišo, so tu še dnevne oddaje, v katerih Manja skupaj s komentatorji brez dlake na jeziku debatira o najnovejših dogajanjih v hiši.
21:30
V živo iz hiše Big Brother
Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo?
22:00
Plačanci
Vsak plačanec mora biti vedno pripravljen na žrtve in kar se tiče Seegerja, ni noben posel neizvedljiv. Tudi ko mora pod prisilo sodelovati pri vlomu v južnoafriški zapor. Namen akcije naj bi bila osvoboditev sina grškega trgovca z orožjem, toda ko Seeger ugotovi, da gre za prevaro, je jasno, da bo moral za to nekdo plačati.
23:55
Trgovanje z belim blagom
Ameriški agenti z Oddelka za priseljevanje in carino skušajo narediti vse, da bi razkrinkali dobro organizirano in učinkovito mednarodno mrežo za tihotapljenje in spolno izkoriščanje ljudi in njenega pretkanega in okrutnega voditelja Sergeja Karpoviča. Vodji omenjenega oddelka se pridruži tudi agentka newyorške policije Kate Morozov, ki je v okviru svojega dela vsak dan priča izkoriščanju nemočnih deklet, prisiljenih v prostitucijo.
01:35
Big Brother
02:30
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!