TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 29.10.2015
00:00
Zadnji posel
Zdaj se namerava samo še upokojiti in uživati življenje, toda kaj, ko vmes poseže veliki mafijski šef Jimmy Price, ki ga prosi za dve uslugi. Najti mora narkomanko Charlie in se z nič kaj bistrim preprodajalcem Dukeom dogovoriti za novo pošiljko ecstasyja. Zveni enostavno, toda kmalu se izkaže, da sta nalogi veliko bolj zapleteni. Še posebej, ko se izkaže, da je Dukeov ecstasy ukraden in da mu po življenju streže srbski kralj podzemlja Dragan.
02:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Grozni Gašper
V šoli dobijo novega učenca Urbana, ki hoče nesramno izkoriščati Petra, zato se Gašper postavi na stran svojega bratca. Da mu Peter ne bi pokvaril trdo prigaranega slovesa, se Gašper odloči, da si mora Peter okrepiti mišice, da jih bo po potrebi uporabil na ukazovalnem Urbanu.
08:05
Vprašaj Laro
08:15
Tom in Jerry
Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
08:35
Moj razred
Nicole je pod stresom zaradi Duncana, ki ga mora vsak dan gledati pri sebi doma. Poleg tega Yonk in Duncan postaneta prava prijatelja. Kyle ima težave s Holly, ki je čedalje bolj obsedena z idejo, da bo svojo hčerko vpisala na šolo, kjer je on učitelj. Njeni obiski gredo Kyleu in njegovemu fantu čedalje bolj na živce. Richie in Lina se odpravita na svoj drugi zmenek.
09:00
Zmešana soseda iz stanovanja 23
Chloe odpelje June v lokal, v katerem se zbirajo mladi in ambiciozni finančni posredniki. Tam si Chloe hitro najde čednega spremljevalca, čigar oče je velika živina na Wall Streetu, obenem pa June zagotovi sanjsko službeno ponudbo. Žal pa sanjska služba prihaja pod določenim pogojem, zato mora June sprejeti težavno odločitev. Medtem pa se uresniči Jamesova najhujša nočna mora, saj mu na oddaji Zvezde plešejo dodelijo najslabšo poklicno plesalko.
09:25
Beverly Hills 90210
Dixon presenti Adrianno po njenem nastopu, medtem ko ona sumi, da jo bo zaprosil. Silver jo prepričuje, da mu prizna afero s Taylorjem. Naomi predlaga Maxu, da namesto Aleca zaposli novo osebo, vendar ji kasneje ni všeč, ko se izkaže, da je najbolj primerna kandidatka Bryce zelo privlačna. Liam prejme grozilno pismo, v katerem njegov avtor namigne, da pozna resnico glede Vanessinega izginotja, zaradi česar mu kmalu dodelijo zaščito.
10:20
TV prodaja
10:35
Beli ovratnik
Neal bi se rad odkupil Petru, ki pa ni tako hitro pripravljen odpustiti in pozabiti, da je Neal kriv za ugrabitev njegove žene. Priložnost za to se ponudi, ko na prestižni zasebni akademiji izgine denar in se Neal skupaj s Petrom pod krinko odpravi na akademijo. Preiskati morata delo finančnika Andyja Woodsa, ki naj bi se ukvarjal z nečednimi posli. Neal, ki se izdaja za nadomestnega učitelja, takoj pritegne pozornost dijakinj, med drugim tudi Woodsove hčerke.
11:30
TV prodaja
11:45
Lepo je biti sosed
Sosede obišče pravi indijski guru! Poslala jim ga je Venessa, ki je že lep čas v Indiji. Vsi so presenečeni, še posebej pa Silvika, ki kljub svoji globoki veri počasi začne sprejemati gurujevo. Počasi se jima začnejo pridruževati še ostali stanovalci. Ivo in Beno, ki pa med tem rešujeta drug problem, vse vidita kot epidemijo. Še dobro, da se pojavi stric Vanč, ki nehote stvari spravi v stare tire.
12:40
Moj razred
Ethan je zgrožen, ko Kat naroči več vrst zamrznjenega jogurta, ne da bi ga plačala. Izzove ga, naj tudi on stori enako, toda Ethan tega ne želi. Zdaj ji bo moral kako drugače dokazati, da ni mevža. Lina se vrne v službo, kjer ima težave s svojim invalidskim vozičkom. Kyle ima še vedno težave s Holly.
13:10
TV prodaja
13:40
Beverly Hills 90210
Naomi se na vsak način skuša včlaniti v elitno društvo, zato je pripravljena narediti vse, da jih navduši. Teddy zaupa Silver, da sta se s Shaneom razšla, stanje pa se še poslabša, ko Shane izve, da sta Teddy in Silver načrtovala imeti otroka. Liam zaupa Annie podrobnosti Vanessine nesreče in ji pove za grožnje, ki jih prejema. Medtem ko ima Dixon velike načrte za Adriannino kariero, kmalu odkrije, da ima ona druge želje.
14:35
Fant za božič
Toda Božičkovo sporočilo je bilo, da bo princa svojih sanj spoznala čez dvajset let. Danes je Holly še vedno samska in dela kot odvetnica, ki trenutno na sodišču čaka svojega pomočnika Ryana Hayesa. Čeprav ga sploh še ni spoznala, ga že zdaj ne prenese. Obenem se v Hollyjino življenje vrne bivši fant Ted, ki bi jo srčno rad nazaj. A iz tega ne bo nič, kajti Holly spozna čednega Douga, za katerega čuti, da ji je usojen. Težava je le v tem, da je Doug v resnici njen osovraženi kolega Ryan, ki ji bo slej ko prej moral povedati resnico.
16:30
Zmešana soseda iz stanovanja 23
Pred vrati je prva oddaja resničnostnega tekmovanja Zvezde plešejo, zato je James v Los Angelesu v vrhunski plesni formi, Chloe pa medtem temeljito izkorišča Jamesovo prazno luksuzno stanovanje. June ji skuša dopovedati, kako pomembna je iskrenost, toda kaj, ko se na preizkušnji znajde tudi njen etični in vrednostni sistem. Ko James končno stopi pod žaromete, osupne vse po vrsti.
17:00
Lepo je biti sosed
Sosed Bodiroža se vrne iz pripora, kjer je pristal zaradi svoje finančne piramide. Iz veselja, da je spet na svobodi, priredi zabavo. In to tematsko, kar pomeni, da morajo biti povabljenci preoblečeni v znane vrhunske športnike. Seveda se sosedje rade volje oblečejo v svoje junake. A tik preden naj bi se žur začel, se od nekod pojavi človek, ki trdi, da je njihov hišnik in zabavo prepove. V bloku je šok. Ko dobijo še dodatne položnice za hišne stroške, Ivo pa odločbo, da mora v enem dnevu izprazniti svojo delavnico, se Beno spomni 'prekajenega' načrta.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
19:00
Kar bo, pa bo
Srečko zopet uspe pobegniti in pri tem ukrasti Miličin avto. Ko naleti na objokano Barbara, se le odloči predati oblastem. Ljubo aretira ubežnika, vendar si vse zasluge prisvoji inšpektor Rakić ter suspendira Ljuba. Na poti v Gospič Srečku in inšpektorju pot prekriža medved, a situacijo uspe rešiti Ljubo. Hvaležni inšpektor mu vrne službo in celo ponudi napredovanje v Zagrebu. Medtem se mora Mile soočiti s problemi glede kredita.
20:00
Bela modela
Pred njima je najbolj nora naloga doslej, saj se morata našemiti v dve gospodični iz visoke družbe. Tako bosta imela največ možnosti, da bosta izvedela pomembne informacije o številnih ugrabitvah, ki se dogajajo v visokih krogih. Vendar prodreti v visoko družbo ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Zgodba se vrti okoli premožnih sester Brittany in Tiffany Wilson, ki jima nekdo grozi in v kateri se morata Marcus in Kevin nazadnje našemiti. A kako doseči, da ne bo nihče podvomil vanju? Na pomoč jima priskoči prijatelj iz FBI, ki obvlada vse tehnike ličenja, in tako se temnopolta agenta spremenita v bela modela.
22:05
Prepovedani boji
Ko hčerki njegove žrtve uboja ne odobrijo zelo drage operacije, se John odloči, da bo poplačal svoj greh in zbral denar za njeno operacijo ter ji s tem rešil življenje. Tako se bo moral spopasti s svojimi strahovi in se boriti z vsemi močmi.