TV sporedi

TV spored - Kanal A

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kanal A
TV spored za Kanal A

spored za datum: 31.12.2015
21:00
Jaz, robot
Dogajanje je postavljeno trideset let v prihodnost, ko so roboti že čisto običajen del človeškega vsakdana in ljudem pomagajo pri različnih opravilih. Ko se zgodi umor znanstvenika Alfreda Lanninga, ki dela za podjetje, kjer izdelujejo robote, primer začne preiskovati detektiv Del Spooner. Spooner robotov prav nič ne mara in sumi, da je eden od njih zagrešil umor, čeprav naj kaj takega ne bi bilo mogoče. Roboti so programirani po zakonu robotike, ki zapoveduje, da nikoli ne smejo škodovati človeku. Spooner ima le malo časa, da odkrije resnico.
23:05
Na cesti
Sal Paradise, mladi obetavni newyorški pisatelj, kmalu po očetovi smrti spozna očarljivega Deana Moriartyja, nekdanjega kaznjenca in človeka svobodnega ter nemirnega duha, s katerim ga poveže neomajno prijateljstvo, želja po spoznavanju vsega, kar vodi iz plehke vsakdanjosti, in ljubezen do ceste. Njuna popotovanja so tesno povezana s svobodomiselno in zapeljivo Marylou, cesta pa ju vodi k mnogim novim poznanstvom, ki vsak po svoje in odločilno zaznamujejo njuni življenji, spoznavanje sebe ter Salovo pisanje.
01:55
Podle igre 3
Tam ponovno sreča nekdanjega sošolca Jasona, ki se s svojim sostanovalcem Patrickom vdaja posebnemu hobiju. Zapeljujeta mlade ženske, jih izkoristita, potem pa zavržeta. Toda lova na lahek plen se kmalu naveličata, zato skleneta še zadnjo stavo, pri kateri bo zmagovalec dobil vse. Tokratni plen postane neizkušena Cassidyjina prijateljica, a na videz enostavna igra se kmalu začne zapletati.
03:35
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
06:00
Glasbeni mikser
Na nočnem programu lahko prisluhnete popularnim glasbenim spotom, si označite tv program prihajajočega dne in izbirate med opisi filmov vseh dni v tednu! Zabavno je tudi Potapljanje ladjic!
07:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:55
Naša mala klinika
Velepičeva polna novih poslovnih potez ukine običajna delovna mesta, ker bo NMK po novem služila samoplačniškim programom raznih masaž, aromaterapij in podobnih metod, za kar se bo usposobilo kar obstoječe zdravstveno osebje. Ker je primarij Krota v penziji, za novega strokovnega direktorja postavi dr. Muca. Debevca takoj odvedejo na terapijo z zdravilnim blatom, da se bodo čimprej usposobili za nove programe. Veso hoče pristaviti svoj lonček, zato si nabavi akupunkturne igle, ki pa nesrečno pristanejo na zelo bolečem mestu.
08:50
Lepo je biti sosed
Poštar dan pred dnevom hvaležnosti prinese Sagadinovim pošto. Glede na okoliščine seveda pričakuje zahvalo, a je od Benota ne dobi, na koncu se začneta celo prepirati. Beno je prepričan, da služba poštarja sploh ni tako težka, zato Žuža predlaga, da s poštarjem za en dan zamenjata vlogi. Beno izziv lahkomiselno sprejme, vendar pa zamenjave ne vzame najbolj resno. Njegova neresnost opravljanja službe poštarja sosedom marsikaj zaplete.
09:50
Odbita rodbina
Podjetje Bluth se pripravlja na vsakoletno bejzbolsko tekmo z rivalskim podjetjem Sitwell. Izkaže se, da je lastnik podjetja, Stan Sitwell izredno prebrisan, saj na svojo stran hitro pridobi Goba. George nad sinovo odločitvijo, da bo igral za nasprotno moštvo, seveda ni prav nič navdušen. Tobias in Maeby se odpravita v filmski studio, kjer se bo odvijala Tobiasova najnovejša avdicija. Lindsay se medtem zaradi uživanja antidepresivov poveča spolna sla.
10:20
Mrhi za šankom
Caroline in Max sta se pri svojem poslovnem podvigu vedno osredotočali le na tortice, toda ko opazita, da so krofljički, nekakšna mešanica med krofi in rogljički, čedalje bolj priljubljeni, razmišljata, da bi tudi sami ustvarili novo mešanico peciva. Bo njuna odločitev dobičkonosna?
10:50
TV prodaja
11:05
Scooby-doo: Skrivnost
Prebivalci že več let videvajo duhove, demone in ostale nadnaravne pojave. Ni dvoma, da se dogaja nekaj sumljivega. Fred, Daphne, Shaggy, Velma in navihani Scooby-Doo, ki so še posebej specializirani za duhove in pošasti, se ne prestrašijo tako zlahka, zato že iščejo sledi, ki jim bodo pomagale razrešiti misteriozni primer. Bo naša detektivska druščina uspela dokazati, da za vsem tem stoji logična razlaga?
11:35
TV prodaja
11:50
Super tanker
Ta je še iz časov hladne vojne, ko so znanstveniki na padlem meteoritu našli snov s podobnimi značilnostmi kot antimaterija in jo poimenovali ICE-10. Če bi snov po kakšnem naključju ušla v zrak, bi to sprožilo kemično reakcijo, ki bi uničila svet, zato se to pod nobenim pogojem ne sme zgoditi. Toda ko na skladišče strmoglavi vojaško letalo in se to zgodi, je katastrofa neizbežna. Jo je mogoče zajeziti?
13:35
TV prodaja
14:05
Odbita rodbina
Potem ko je Sitwell dal Gobu odpoved, se ta želi vrniti k družinskemu podjetju, toda Michael je proti. Barry pove, da so oblasti odmrznile delnice podjetja, zato jih Michael namerava nekaj prodati in si kupiti avto. Čeprav ostalim družinskim članom strogo prepove, da bi prodali svoje delnice, Lindsay in ostali to kljub temu storijo, zato se podjetje hitro znajde v rokah nove lastnice. Busterjeva bivša ljubica Lucille je zelo razočarana, ko izve, da se Buster dobiva z drugo.
14:35
Mrhi za šankom
Caroline si za denar, ki sta ga z Max skrbno zbirali, kupi nove lasne vložke. Kmalu jo začne razjedati slaba vest, zato se odloči pripraviti presenečenje za Max in ji kupi novo posteljnino, medtem ko njeno staro posteljnino podari v dobrodelne namene. Toda Caroline ne ve, da je Max zelo navezana na svojo staro prevleko za vzglavnik.
15:10
Lepo je biti sosed
Ivo v svoji delavnici razdira ležaje. Obišče ga Bogdanček, ki poje kovinsko kroglico iz ležaja. Ivo v paniki Bogdančka postavi na glavo, da kroglica ne bi zlezla pregloboko v trebuh, nato pa pohiti k Benotu, da bi skupaj poiskala kakšno pametno rešitev. Beno se spomni na nekdanjega sošolca, ki je sedaj zdravnik, rentgen pa bo naredil kar Ivo. Vse zakomplicira hišnik, ki Bogdančkovi mami pove, kaj se je zgodilo z njenim sinetom in kdo je tega kriv.
16:10
Velika družina, veliko smeha
Tom in Kate se zelo veselita bližajočih se poletnih počitnic, ki jih nameravata preživeti s številčnim podmladkom. Otroci odhajajo po svojih poteh, zato je to še zadnja priložnost, da se vsi zberejo skupaj. Toda načrte jim pokvari tekmovalni Jimmy Murtaugh, ki ima prav tako številčno družino, s katero se je utaboril nedaleč stran. Zaradi starih zamer med Tomom in Jimmyjem sta si obe družini kmalu v laseh.
18:00
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55
Komisar Rex
V znani psihiatrični kliniki se dogajajo sumljive stvari. Več pacientov umre za nenavadnimi posledicami, zato policisti začnejo sumiti, da so tam zadeve ušle izpod nadzora. Moserju se uspe pod krinko pacienta vtihotapiti na kliniko. Najprej se zdi, da so bili pacienti utopljeni, vendar Moser odkrije, da stvari niso takšne kot se zdijo.
19:50
Svet
Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
20:00
Kar bo, pa bo
Barbara se preko medijev spravi na Tomislava, ki se v vasi odloči razpisati referendum. Medtem ko Barbara vaščane nagovarja, da glasujejo za ohranitev šole, Sveto skuša pridobiti volilce na svojo stran z razprodajo v trgovini. Mile in Stipe pa Ivico nagovorita naj vaščane podkupi in si tako zagotovi njihove glasove. A kaj ko ga Katarina zaloti pri delu in Ivico na referendumu javno obtoži prevare. Nastane pravi kaos, kar Barbara izkoristi in pobegne s škatlo z glasovnicami.
21:00
Policaj z Beverly Hillsa
V sončni Kaliforniji mora Axel sodelovati z dvema detektivoma lokalne policije, ki imata nalogo, da prežita na vsak njegov korak. Prebrisan kot je, jima Axel kar naprej povzroča sive lase. Ko Axel obišče prijateljico Jenny Summers, ki je zaposlena v galeriji, končno najde tisto, kar je iskal. Ugotovi, da morilec dela za Jennyjinega šefa, ki galerijo uporablja le kot krinko za svoje umazane posle.
23:05
Policaj z Beverly Hillsa 2
Tokrat je nekdo hudo ranil njegovega prijatelja, policijskega načelnika Andrewa Bogomila. Axel se ob tej priložnosti ponovno sreča z detektivoma Billyjem Rosewoodom in Johnom Taggartom, ki mu rade volje priskočita na pomoč pri iskanju zločinca. Težave se pojavijo, ko na policijo pride nov načelnik Harold Lutz, ki poskuša Billyju in Johnu temeljito zagreniti življenje. A detektiva se zanj ne zmenita in se raje skupaj z Axlom lotita raziskovanja. Kmalu pridejo na vročo sled.
01:10
Policaj z Beverly Hillsa 3
Ker neznanci med obračunom umorijo njegovega šefa, jim Axel priseže maščevanje. Sled za kriminalci ga pripelje na mondeni Beverly Hills in tamkajšnji zabaviščni park. Tu se skriva morilec, ki velja za uglednega meščana. Axel se znova poveže s prijateljem policistom Billyjem Rosewoodom, ki ima po upokojitvi Johna Taggarta novega partnerja Jona Flinta. Ko Axel najde morilca, se izkaže, da gre za Flintovega prijatelja.
03:10
Leto ena
Ko nekega dne poje sadež s prepovedanega drevesa, ga njegov nezadovoljni vodja Marlak izžene iz vasi, Zed pa se tako s svojim zvestim prijateljem Ohjem odpravi v neznano. Med pešačenjem po zelenicah, gozdovih in puščavah Zed in Oh srečata vrsto bibličnih junakov, ki tako ali drugače zaznamujejo njuno pustolovščino, nazadnje pa morata člane svojega plemena rešiti iz rok lakomnih rimskih trgovcev s sužnji.