TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 26.03.2017
01:10
Kronike Lizzie Borden
Kriminalka, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: The Lizzie Borden chronicles
Režija: Howard Deutch
Igrajo: Christina Ricci, Clea DuVall, Cole Hauser, Dylan Taylor, John Ralston, Bradley Stryker
Ocena IMDb: 7/10

Sestri Borden se po večih umorih in krvavi sledi, ki jo puščata za sabo, odločita zapustiti mesto in odideta v Maine. Lizzie se začne izdajati za učiteljico Annabel Grimke, Emmo pa predstavi kot Lenore in jo pošlje v psihiatrično kliniko, da bi okrevala po krutem umoru Siringa. Medtem v mesto prispeta Siringova kolega, ki nameravata raziskati njegovo izginotje. Ko Lizzie odkrije, da je Emma zbežala v Boston k družini Trotwood, se odpravi za njo. Tam jo dohitijo oblasti in zdi se, da se je Lizzie znašla v kotu brez izhoda. Ali pomeni to konec njenega krvavega pohoda?

Lizzie po vrnitvi domov naleti na krvavo prizorišče surovega umora staršev.

Nekega vročega poletnega dne leta 1892 v mestecu Fall River se Lizzie Borden vrne domov, kjer najde umorjena starša. Policija strogo zasliši več osumljencev za kruti zločin, a vsi dokazi vedno znova kažejo na Lizzie. Njen odvetnik jo vneto zagovarja, češ kako je nedoumljivo, da bi lahko mlada ženska s sekiro zagrešila gnusni umor. Pa je res tako? Po desetih dneh sojenja Lizzie oprostijo, zato se odloči za nov začetek s svojo sestro Emmo. A v mesto se vrne njun polbrat William, ki se želi polastiti očetove zapuščine ter zvedavi detektiv Siringo, ki je odločen raziskati sumljiva umora Bordenovih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
03:35
Skrivnost ugrabljenih otrok
Kriminalka
Izvirnik: The tall man
Režija: Pascal Laugier
Igrajo: Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis, Samantha Ferris, Colleen Wheeler
Ocena IMDb: 5,9/10

Po nekdaj uspešnem in cvetočem rudarskem mestecu Cold Rock kroži legenda, da tamkajšnje otroke ugrablja neznana nadnaravna entiteta.

V trenutku, ko otroci v mestu Cold Rock izginejo, jih ni nikoli več na spregled, toda tamkajšnja medicinska sestra Julia tem govoricam ne verjame. Ko je tudi sama priča ugrabitvi svojega sina, za katerega se zdi, da ga je ukradla nenavadna temačna podoba, je Julia odločena, da bo našla svojega sina in razkrila resnico za ugrabitvami.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
05:20
Nočni program Kino
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
06:45
Knjiga o džungli 2
Avantura
Izvirnik: Jungle book: Mowgli and Baloo
Režija: Dee McLachlan
Igrajo: Gulshan Grover, Jamie Williams, Billy Campbell, Roddy McDowall, David Paul Francis, Dyrk Ashton
Ocena IMDb: 4,5/10

Spremljamo življenje dečka Mowglija, ki se je po smrti svojega očeta izgubil v divjini, kjer živi in prijateljuje z različnimi divjimi živalmi.

Ko za divjega dečka izvedo kolonialisti, bi ga vsak izmed njih zaradi svojih sebičnih razlogov rad odpeljal v civilizacijo. Med lovci na Mowglija so tudi uslužbenec zabavljača, ki bi ga rad imel v svoji predstavi, in Mowglijev stric Buldeo, ki bi dečka rad umoril, da bi prišel do zajetne dediščine.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
08:15
Doma z Jeffom
Komedija
Izvirnik: Jeff, Who Lives at Home
Režija: Jay Duplass
Igrajo: Jason Segel, Ed Helms, Susan Sarandon, Judy Greer, Rae Dawn Chong, Steve Zissis
Ocena IMDb: 6,5/10

Jeff je odrasli lenuh, ki še vedno živi z materjo in večino časa kadi marihuano.

Jeff vsem razlaga, kako še vedno čaka na kakšen znak glede svoje usode. Njegov brat Pat je trgovec sredi krize srednjih let, ki si kljub negodovanju svoje soproge privošči nov športni avtomobil. Ko ga iz kletne sobe mati končno pošlje ven, bo leni Jeff morda končno našel svojo življenjsko usodo. Dan preživi s svojim bratom, ki premleva lastno prešuštniško življenje, medtem ko bo njuna mati morda prvič po smrti moža našla pravo ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
09:40
Stric Nino
Družinski
Izvirnik: Uncle Nino
Režija: Robert Shallcross
Igrajo: Pierrino Mascarino, Joe Mantegna, Anne Archer, Trevor Morgan, Duke Doyle, Daniel Adebayo
Ocena IMDb: 6,9/10

Robert Micelli je oče družine, katere člani se vedno bolj oddaljujejo eden od drugega.

Roberta zanimata samo trata pred hišo in njegova služba. Nekega dne pa njegovo družino, po desetletjih brez stikov, nenapovedano obišče Robertov stric Nino. Kljub začetni negotovosti Nino pomaga odtujeni družini spoznati resnične vrednote družinskega življenja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
11:30
Scooby-Doo: Vampirska glasba
Animacija
Izvirnik: Scooby-Doo! Music Of The Vampire
Režija: David Block
Igrajo: Obba Babatundé, Jeff Bennett, Julianne Buescher, Christian Campbell, Mindy Cohn, Jim Cummings
Ocena IMDb: 6,5/10

Zabavna druščina se bo tokrat spopadla z vampirji.

Detektivska druščina lovcev na pošasti je na oddihu od običajne službe in se sklene udeležiti zabavnega "vampirskega festivala" v vasici Little Bat, kjer se Thelma že veseli srečanja z avtorjem priljubljenih vampirskih romanov. Ta je menda najstarejši živeči sorodnik slavnega Van Helsinga. Druščini razkaže svoj muzej z najstarejšim razstavljenim primerkom vampirja: zobati Valdronya leži v krsti za debelim steklom. Z nekim mističnim urokom po pomoti zbudijo spečega vampirja – in da bi bilo še slabše, Valdronya izbere Daphne za svojo nevesto.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:55
Malo možnosti
Drama
Izvirnik: Few Options
Režija: George A. Pappy Jr
Igrajo: Kenny Johnson, Erin Daniels, David Marciano, Brad Dourif, Christian Stokes, Rainn Wilson
Ocena IMDb: 6,1/10

Po 22 letih odslužene kazni v zaporu zaradi tihotapljenja drog, se Frank Connor vrne nazaj v realno življenje, ki ga želi od zdaj živeti pošteno.

Frank spozna prikupno Helen, ki je njegova kriminalna preteklost prav nič ne moti, prav tako pa mu stari partnerji najdejo zakonito delo. Vse se zdi v najlepšem redu, a Frankova želja po novem, poštenem življenju hitro izgine, ko mu nekdanji šef da ponudbo, ki je ne more zavrniti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
14:35
TT3D: Srce motorja
Dokumentarni
Izvirnik: TT3D
Režija: Richard De Aragues
Igrajo: Guy Martin, Ian Hutchinson, John McGuinness, Michael Dunlop, Keith Amor, Bruce Anstey
Ocena IMDb: 8,1/10

Dirka TT, ki vsako leto spomladi poteka na britanskem otoku Isle of Man, je ena najprestižnejših dirk v svetu motošporta.

Glede na to, da zmagovalec dirke TT in njegov motor pridobita ugled enega od najbolj vzdržljivih in najboljših motoristov oziroma motorjev na svetu, je jasno, da so mnogi izkušeni in manj izkušeni dirkači pripravljeni tvegati vse, da bi se udeležili dirke. Dokumentarec, posnet v 3D tehniki, razkriva podrobnosti o tej edinstveni dirki, pa tudi rivalstva med dirkači in proizvajalci motorjev, ki se pletejo pred, med in po dirki.

V filmu nastopijo Jared Leto, Guy Martin, Ian Hutchinson, John McGuinness.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
16:25
Rocky 5
Akcija
Režija: John G. Avildsen
Igrajo: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Sage Stallone, Burgess Meredith, Tommy Morrison
Ocena IMDb: 5,1/10

Rocky Balboa se po dvoboju z ruskim boksarjem Ivanom Dragom kot junak vrne domov v Philadelphio.

Rocky odkrije, da je med zadnjim dvobojem staknil poškodbo možganov. Izve tudi, da je zaradi nesposobnega računovodje ostal popolnoma brez denarja. Prisiljen je prodati svoj dom in se z družino preseliti nazaj v sosesko, kjer je živel v mladosti. Selitev je še posebej težka za Rockyjevega najstniškega sina, ki se hitro zaplete v težave. Medtem hoče Rocky zaslužiti nekaj denarja in se znajde v skušnjavi, ko mu ponudijo ogromno vsoto, če bo ponovno stopil v ring in branil naslov svetovnega prvaka. Vendar žena Adrian vztraja, da ne sme tvegati svojega življenja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
18:20
Medeni tedni z mamo
Komedija
Izvirnik: Honeymoon with mom
Režija: Paul A. Kaufman
Igrajo: Shelley Long, Jack Scalia, Virginia Williams, Eric Johnson, Edward Finlay, Winston Rekert
Ocena IMDb: 4,8/10

Kaj storiš, ko na svoj poročni dan dobiš košarico pred oltarjem? Enostavno - namesto z zaročencem se na medene tedne odpraviš s svojo mamo.

Shannon bi morala doživeti najsrečnejši dan v svojem življenju, a kaj ko jo je njen zaročenec pustil na cedilu prav pred oltarjem. A zapuščena nevesta s strtim srcem se ne da in se kljub vsemu odpravi na medene tedne, s seboj pa vzame kar svojo mamo Marlo. Tako se obe znajdeta v odmaknjenem letovišču na Karibih. Toda njena mama Marla, lastnica prestižne revije, ima za odhod na medene tedne s svojo hčerko pravzaprav čisto svoje razloge in skrivne načrte. Na vsak način namreč hoče dobiti intervju z lastnikom letovišča Nickom Tercelom, ki je poleg tega tudi svetovno znan astronavt. Tak odmeven intervju bi vsekakor pomagal pri prodaji njene revije, ki se je znašla v finančnih težavah. Problem je v tem, da je Nick postal sila nedostopen in samotarski, odkar se je vrnil z zadnje misije na Luno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
20:00
Z roko v roki
Drama
Izvirnik: Stepmom
Režija: Chris Columbus
Igrajo: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris, Jena Malone, Liam Aiken, Lynn Whitfield
Ocena IMDb: 6,7/10

Na smrt bolna ženska se mora sprijazniti s partnerko nekdanjega moža, saj bo ona po njeni smrti vzgajala njune otroke.

Modna fotografinja Isabel obožuje svojo službo. Tudi v zasebnem življenju ji gre dobro, saj hodi s starejšim ločencem Lukeom, ki je oče dvanajstletne Anne in sedemletnega Bena. Isabel se poskuša otrokoma približati, vendar je njen trud zaman, vse skupaj pa še poslabša Lukeova bivša žena Jackie, Annina in Benova mama. Jackie in Isabel se razumljivo ne prenašata, potem pa huda bolezen njun odnos postavi na glavo. Ko Jackie zboli za rakom, se počasi omehča. Obe z Isabel spoznata, da morata v dobro družine postati zaveznici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
22:10
Le kako ji to uspe
Komedija
Izvirnik: I don't know how she does it
Režija: Douglas McGrath
Igrajo: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Kelsey Grammer, Seth Meyers
Ocena IMDb: 4,9/10

Kate Reddy je podnevi uspešna poslovna ženska, ob večerih pa ljubeča mama dveh otrok in razumevajoča žena brezposelnega arhitekta Richarda.

Čeprav brez občasnih težav ne gre, se Kate po zaslugi svoje prijateljice Allison kar dobro znajde v vlogi zaposlene ženske in ljubeče gospodinje. Zaplete se, ko Kate dobi novo premožno stranko, zaradi katere bo morala veliko potovati, Richard pa istočasno dobi mamljivo službeno ponudbo, ki je ne more zavrniti. Za nameček je tu še njen poslovni partner Jack, ki začne Kate več kot očitno osvajati.

Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:50
Volkodlak
Grozljivka
Izvirnik: The wolfman
Režija: Joe Johnston
Igrajo: Simon Merrells, Gemma Whelan, Emily Blunt, Benicio Del Toro, Mario Marin-Borquez, Asa Butterfield
Ocena IMDb: 5,8/10

Temačna zgodba o kultni filmski pošasti.

Lawrence Talbot je plemič, ki se po izginotju brata vrne na posestvo k odtujenemu očetu, da bi pomagal najti bratovega morilca. Bratovi zaročenki obljubi, da bo skrivnosti prišel do dna, a se ne zmeni za očetova svarila o nevarnem bitju in starodavnem prekletstvu, ki prizadete ob polni luni spremeni v volkodlake. Kmalu odkrije, da vaščane pobija nekaj izjemno močnega in krvoločnega ter da nezaupljivi inšpektor Scotland Yarda Aberline že preiskuje srhljive dogodke. Ko pa Talbota zver ugrizne, bo mož z mučno preteklostjo odkril svojo prvinsko stran in naletel na grozljivo usodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010