TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 01.07.2015
01:50
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
03:20
Dežela živih mrtvecev
Legendarni režiser George A. Romero je ustvaril grozljivo vizijo sodobnega sveta, v katerem živi mrtveci hodijo po opustošeni pokrajini, preživeli pa živijo znotraj mestnih zidov. Peščica brezkompromisnih oportunistov je zgradila novo družbo in zdaj živi v luksuznih stolpnicah, visoko nad manj privilegiranimi državljani, ki životarijo na umazanih ulicah pod njimi. Zunaj mestnih zidov se počasi razvija vojska nemrtvih, v mestu pa se razrašča anarhija med tistimi, ki so ostali brez vseh pravic. Na kocki je preživetje civilizacije in skupina najemniških vojakov skuša obvarovati poslednje preživele pred hordo brezumnih stvorov.
04:50
Nočni program Kino
07:05
Nimaš pojma
Živi v palači na Beverly Hillsu, ima ogromno garderobo in si kar z računalnikom pomaga pri izbiri pravih oblek. V šoli se z učitelji pogaja za ocene in za učenje ji je malo mar. Skozi šolska leta se prebija z najboljšo prijateljico Dionne. Fanta nima, vendar se kmalu resno zaljubi. Ne sluti, da jo bo ljubezen popolnoma spremenila.
08:45
Zgodba z naslovne strani
Walter Burns, odgovorni urednik čikaškega Examinerja, kipi od jeze, ko izve, da se namerava njegov najboljši novinar Hildy Johnson poročiti in novinarski poklic obesiti na klin. Nenadoma se v uredništvu prikaže pocestnica Mollie Malloy. Kmalu zatem kaznjenec pobegne. Kakšna je povezava med njima?
10:35
Nikoli več
Po katastrofalnem zmenku na slepo, se razočarana odpravi v prvi bar, da bi žalost utopila v alkoholu. Izkaže se, da je pristala v gejevskem baru, v katerem sedi tudi Christopher, jazz glasbenik v srednjih letih, ki sumi, da je gej. Ko se Grace in Christopher zbližata, je jasno, da sta kot ustvarjena drug za drugega, toda ali si bosta po seriji ljubezenskih razočaranj dovolila okusiti skupno srečo?
12:15
Veliki Waldo Pepper
Za preživetje potuje po državi in s svojim letalom izvaja vratolomne akrobacije, ob tem pa vsem razlaga, kako se je med vojno spopadel z znanim nemškim pilotom Ernstom Kesslerjem, kar pa sploh ni res. Nazadnje se pod lažnim imenom odpravi v Hollywood, da bi delal kot kaskader. Kmalu dobi priložnost, da pokaže vse svoje znanje, ko se zares znajde s Kesslerjem v zraku.
14:05
Ali je pilot v letalu
Ted Striker je nekdanji pilot, ki se po strahotnih vojnih izkušnjah v Vietnamu ne upa več leteti. Nekega dne skuša obuditi staro ljubezen, zato bivši punci stevardesi sledi na letalo. Potnike sestavlja nenavadna druščina, med drugim tudi prepevajoča nuna in hudo bolna deklica, katero na cilju čaka novo srce. Toda ko zaradi zastrupitve s hrano odpove celotna posadka, Tedu ne preostane drugega, kot da lastnoročno reši vse na letalu. Četudi se je v zadnjih letih zaradi strahu pred letenjem zatekel k alkoholizmu…
15:40
TOP 4 s Tjašo Kokalj
16:30
Butec na večerji
Zato ga njegov šef Lance povabi na večerjo, ki se je bodo udeležili sami pomembneži. Ti naj bi s seboj pripeljali vsak svojega gosta, iz katerih se bodo med večerjo pošteno ponorčevali. Timu zamisel ni prav nič všeč, še manj pa njegovi zaročenki Julie, toda ko prihodnji dan spozna prismuknjenega davkarja Barryja z nadvse nenavadnim hobijem, se odloči, da ga bo povabil s seboj na večerjo.
18:25
Možje v črnem 2
Zdaj Jay nekega dne čisto slučajno naleti na načrt zlobne Serleene, ki je v resnici pošast z drugega planeta. Ker namerava Serleena uničiti Zemljo, se Jay zave, da pomoč govorečega psa Franka tokrat ne bo dovolj. Zato poišče svojega nekdanjega sodelavca Kaya, ki pa so mu izbrisali spomin. Zaradi tega Kay zdaj živi kot navaden civilist. Ker je edini, ki bi znal premagati Serleeno, mora dobiti nazaj svoje spomine ter veščine, s katerimi je včasih tako spretno lovil nezemljane. Medtem Serleena ne počiva in počasi uresničuje svoj načrt. Tako je usoda človeštva spet odvisna od Jaya in Kaya ter njune iznajdljivosti.
20:00
Podli fantje 2
Preprečiti morata, da bi v Miami prispele pošiljke ecstasyja. Pri tem nehote odkrijeta smrtonosno zaroto, v katero je vpleten prekupčevalec mamil, ki je odločen razširiti svoj posel. Medtem kot agentka pod krinko v Miami pride Marcusova mlajša sestra Syd. Med njo in Mikeom preskoči iskrica, kar zaščitniškega Marcusa spravi ob živce. Tudi sicer so razlike med udarnima detektivoma vse bolj očitne. A na nesoglasja morata pozabiti, ko se Syd znajde v nevarnosti.
22:25
Lepota po ameriško
Žena Carolyn se spusti v razmerje s poslovnim tekmecem, uporniška hčerka Jane pa se zagleda v tihega soseda Rickyja, ki živi s tiranskim očetom. Medtem se Lester do ušes zaljubi v zapeljivo hčerino prijateljico Angelo in zaradi nje popolnoma izgubi glavo.