TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 03.12.2015
21:50
Tropski vihar
Najnovejši epski spektakel o Vietnamski vojni je dobra priložnost, da se izkaže. V filmu imata glavni vlogi tudi zadrogirani komik Jeff Portnoy, ki bi prav tako rad spremenil svojo podobo, ter Kirk Lazarus. Ta si je za svoje igralsko delo prislužil že vrsto nagrad in je znan po tem, da se popolnoma vživi v svoj lik. Obnašanje treh vase zagledanih igralcev poskrbi za same težave, zato jih režiser filma pusti sredi džungle, da bi na skrivaj posnel njihovo pustolovščino. Ko Tugg, Jeff, Kirk in ostali naletijo na pridelovalce heroina, nihče ne ve, da so se znašli v resnični nevarnosti.
23:50
Džanki
Njegov odvetniški partner in dolgoletni prijatelj Paul pa je strog in moralen. Odločita se, da bosta prevzela primer medicinske sestre Vicky, ki se zabode z okuženo iglo. Kmalu Mike in Paul začneta čutiti pritisk zdravstvene in farmacevtske zbornice, saj jima njihovi odvetniki že žugajo z veliko tožbo. Prijatelja se bosta kljub grožnjam borila za zakonsko uporabo varnih injekcij, tako za bolnike kot za sebe.
01:35
Gostilna išče šefa
03:00
Zamolčani dogodek
To ji seveda ni prav nič v pomoč, ko začne jeseni obiskovati srednjo šolo. Njeni vrstniki jo kmalu označijo za čudaško, za takšno pa velja tudi med profesorji. Doma njena vedno zaposlena in vase zagledana mama sploh ne opazi, da je z njeno hčerko nekaj narobe. Nihče ne ve, da je bila Melinda žrtev posilstva. Zato ji tudi nihče ne ponudi pomoči, ki jo dekle nujno potrebuje. Edini, ki pokaže razumevanje, je njen učitelj umetnosti, ki Melindi pokaže, na kakšen način lahko izrazi svojo stisko.
04:35
Nočni program Kino
06:00
Nočni program Kino
07:20
Na terapiji
Četrtek je dan za Dano in Aleša, ki imata zakonske težave. Pričakujeta drugega otroka, ki si ga Aleš želi, Dana pa ne, zato razmišlja o splavu. K Romanu zakonca prideta, da bi našla odgovor na vprašanje, kaj naj naredita, sčasoma pa se razkrije, da nosečnost ni njun edini nesporazum in težava.
07:50
Božična pot ljubezni
Potem ko je pred kratkim izgubila hčerko in moža, se Ellie King za božič odpravi k svojemu bratu Aaronu in k njegovi družini. Ellie se zelo trudi, da se zaradi žalovanja ne bi oddaljila od drugih in se tako spoprijatelji s tamkajšnjo lastnico trgovine Beatrice in s čednim namestnikom šerifa Strodom. Ko mora Aaron za nekaj dni zapustiti mesto, Ellie privoli, da bo pazila njegova otroka, toda prazničnega vzdušja je hitro konec, ko Aaron izgine.
09:25
Božična pot ljubezni
Po Aaronovem izginotju je Ellie vsa iz sebe. Je možno, da se bo v tako kratkem času v njeni družini zgodila še ena tragedija? Šerifov namestnik Strode ji ves čas stoji ob strani in vse kaže, da tudi Ellie ni imuna na njegove čare. Obenem se še vedno trudi dokazati nedolžnost mladeniča, ki so ga obtožili, da je zanetil požar v skednju župana Wayna. Bodo letošnji božični prazniki spet polni grenkobe in žalosti, ali bo tudi za Ellie končno posijalo sonce?
11:00
Apokalipsa v Stonehengeu
Znanstvenik Jacob Glaser, ki si je s svojimi drznimi teorijami zapravil ugled v strokovnih krogih, odkrije, da se pod starodavno kamnito strukturo Stonehenge nahaja stroj, ki uničujoče vpliva na elektromagnetno polje našega planeta. V to mora prepričati tudi znanstvenike in vojsko, saj bo sicer serija vulkanov, ki so prek elektromagnetnega polja povezani s Stonehengeom, povzročila zemeljsko katastrofo.
12:40
Onjegin
Petrograd, dvajseta leta 19. stoletja. Jevgenij Onjegin je mlad in čeden plemič, naveličan življenja in ljudi. Na svojem posestvu, ki ga podeduje od premožnega strica, spozna soseda Lenskija, njegovo zaročenko Olgo ter njeno mlajšo sestro Tatjano. Vase zagledanemu Onjeginu se zdi Tatjana zanimiva, dekle pa se vanj tako močno zaljubi, da mu v pismu izpove svoja čustva. Toda Onjegin jo zavrne in se raje obrne k Olgi. S tem močno užali prijatelja Lenskija, ki prijatelja izzove na dvoboj.
14:35
Hišna zajčica
Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
16:25
Jutranje veselje
Na povabilo izvršnega producenta Jerryja Barnesa začne ustvarjati jutranjo oddajo, ki jo bodo v šestih tednih ukinili, če se njena gledanost ne bo popravila. K oddaji povabi tudi novinarskega veterana, godrnjavega in arogantnega Mikea Pomeroya, ki se več kot očitno ne razume s svojo novo kolegico, izkušeno sovoditeljico Colleen Peck. Trenja med njima so vse večja in vse kaže, da bo oddaja doživela polom. Beckyjino življenje se tako kljub vsej njeni energiji, volji in znanju spremeni v pravi kaos.
18:20
Bi ali ne bi?
Neveste mora prepričati, da so čudovite, pomiriti njihove sorodnike, izpolniti vse želje, poskrbeti za cvetje in ne prekoračiti proračuna. Skratka delati čudeže, čeprav vse zasluge na koncu pobere njena šefinja Gennifer. Lauren mora sedaj organizirati poroko za razvajeno bogatašinjo Darlo Tedanski, obenem pa poskrbeti še za svoje osebno življenje. Zaljubi se in spozna, da vse ne more biti popolno, še najmanj ljubezen, ki je popolnoma nepredvidljiva.
20:00
Gola zabava
Emma je mlada zdravnica, ki dela po 80 ur na teden in živi s tremi sostanovalci. Adam je obetavni televizijski scenarist, ki živi v senci svojega očeta, slavnega televizijskega igralca Alvina. Glede na to, da se njegovo bivše dekle zdaj dobiva z njegovim očetom, razočarani Adam ne verjame več v monogamijo, Emmi pa je kariera pomembnejša od ljubezni. Ko se Adam in Emma, ki se poznata še iz najstniških let, po dolgem času spet srečata in pristaneta skupaj v postelji, se njuno ljubezensko življenje še dodatno zaplete.
22:00
Zmenek
Da se to ne bi zgodilo, se odločita narediti nekaj drugačnega in obiščeta drago restavracijo, kjer naj bi si privoščila razkošno večerjo. Žal so vse mize že rezervirane, zato se Phil in Claire odločita izmakniti rezervacijo nekega drugega para. Ko kmalu zatem k njuni mizi pristopita neznanca, prepričana, da gre za drugi par, se Phil in Claire znajdeta v izredno nevarni situaciji.
23:35
Pet čutov
Ruth je maserka, katere hčerka Rachel nekega dne po nesreči izgubi hčerko njene redne stranke. Med iskanjem izgubljenega otroka Rachel spozna ogleduha Ruperta. Robert je poklicni čistilec z zelo izrazitim vohom, prepričan, da lahko vonja tudi ljubezen, Rona pa njegova prijateljica slaščičarka, ki ni sposobna okušati. Tu je še okulist Richard, ki se sooča z nenadno izgubo sluh.
01:30
Gostilna išče šefa
02:55
Tropski vihar
Najnovejši epski spektakel o Vietnamski vojni je dobra priložnost, da se izkaže. V filmu imata glavni vlogi tudi zadrogirani komik Jeff Portnoy, ki bi prav tako rad spremenil svojo podobo, ter Kirk Lazarus. Ta si je za svoje igralsko delo prislužil že vrsto nagrad in je znan po tem, da se popolnoma vživi v svoj lik. Obnašanje treh vase zagledanih igralcev poskrbi za same težave, zato jih režiser filma pusti sredi džungle, da bi na skrivaj posnel njihovo pustolovščino. Ko Tugg, Jeff, Kirk in ostali naletijo na pridelovalce heroina, nihče ne ve, da so se znašli v resnični nevarnosti.