TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 04.09.2015
01:20
Na terapiji
Četrtek je dan za Dano in Aleša, ki imata zakonske težave. Pričakujeta drugega otroka, ki si ga Aleš želi, Dana pa ne, zato razmišlja o splavu. K Romanu zakonca prideta, da bi našla odgovor na vprašanje, kaj naj naredita, sčasoma pa se razkrije, da nosečnost ni njun edini nesporazum in težava.
01:55
TOP 4 s Tjašo Kokalj
Pred nami je zadnja oddaja, v kateri dekleta čaka ključna naloga, saj bodo že izbrane TOP 4 zmagovalke morale prepričati svoje bodoče delodajalce. Pod vodstvom Aleša Lisca bodo dekleta pripravila predstavitev storitev podjetja in bodo z različnimi taktikami prepričevala potencialnega naročnika, da v svojem podjetju uporablja prav te storitve. Katera med njimi bo najbolj prepričljiva in bo postala absolutna zmagovalka TOP 4?
02:45
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.
04:40
Nočni program Kino
07:00
Je bella cesta
Na dan reformacije se bo na Je belli cesti govorilo v in o slovenskem jeziku. Pisan na praznik bo s slovensko poezijo tudi izziv tedna. Zlatko in Predin bosta držala ritem in družbo Klemnu. Ali pa bo ravno obratno. Kakorkoli že, s svojim hitom »Here I come, here I go« bo na Je belli cesti zažgal tudi Magnifico.
07:55
Nor na konje
Poleg tega skušata Duke in Karl, znana tatova konjev, ki sta pravkar pobegnila iz zapora, ukrasti dragocenega mladiča. Kradljivca pri tem ne računata na osemletna dvojčka, na njuno najstniško varuško Sam in velikanskega grizlija Thora.
09:30
Odpuščanje
Med žrtvami je bila tudi 14-letna amiška najstnica Mary Beth, hčerka Ide in Gideona Graberja, ki se nikakor ne moreta pomiriti s hčerino izgubo. Še posebej Ida je tista, ki goji sovraštvo do morilčeve žene, zato se odloči opustiti amiški način življenja in zaživeti pri svoji sestri Ellen, odpadnici, ki se je odrekla staromodnim navadam in zaživela drugače.
11:00
Pred bogom poročena
Iz cirkuške blagajne bosta ukradla denar, pobegnila v Kanado in se skrila pri njegovi družini. Peter se tako po dolgih letih vrne v domače okolje huteritov, članov posebne verske skupnosti, ki tako kot amiši živijo preprosto in revno življenje. Tam ga pričakata stric Wilhelm in mlajši brat Ezekiel, ki sta nad njegovo vrnitvijo navdušena, manj očarana pa sta nad Havano, ki s seboj prinese kup težav.
12:35
Upanje ostane
Na prvi pogled je njeno življenje popolno, potem pa izve, da jo mož vara s prijateljico. Življenje se ji v trenutku sesuje kot hiša iz kart. V stiski Birdee skupaj s hčerko odpotuje v svoj rojstni kraj, kjer si namerava ustvariti novo življenje. Tam jo pričakajo mama Ramona, mladostni prijatelj Justin Matisse in kup novih izzivov. Sčasoma Birdee najde moč, da prevzame nadzor nad življenjem, ponovno odkrije družino in se zave, da upanje ostaja.
14:35
Bodite uvidevni, previjte
Tako v videoteki, ki je last prijatelja Elroya, izbriše vse VHS kasete. Da bi rešila posel, morata Jerry in njegov najboljši prijatelj Mike na novo posneti filme, med katerimi sta tudi Izganjalci duhov in King Kong. Filmi so seveda popolnoma zanič, a med obiskovalci videoteke postanejo prave uspešnice.
16:20
Mamin sin
Glede na to, da se lepo razumeta in da mu mama nudi vse, kar potrebuje, Jeffrey ne razmišlja o tem, da bi se v njegovem življenju karkoli spremenilo. Zaplete se, ko Jan spozna poduhovljenega motivacijskega govornika Merta in se z njim zaplete v resno razmerje. Ne traja dolgo, ko se Mert preseli k njima, to pa Jeffreyu ni prav nič všeč. Medtem ko se prepir med obema moškima bliža vrhuncu, začne Jeffrey počasi dojemati, da je odrasel.
17:55
To sladko bitje
Raje uživa v bežnih romancah s fanti, ki se ji zdijo pravi v določenem trenutku. Neke noči v nočnem klubu spozna Petra in priznati si mora, da ji fant kar ne gre iz glave. Ko Peter naslednji dan izgine, se Christina odloči, da ga bo poiskala. Skupaj z najboljšo prijateljico Courtney se odpravita nori pustolovščini naproti, med potjo pa ju čakajo številni zabavni pripetljaji. Bo Christina našla svojo ljubezen ali pa je vse zaman?
19:30
Na terapiji
Roman po mnogih letih pozvoni pri Emi, svoji nekdanji mentorici, s katero sta se ne preveč lepo razšla. Roman jo je poklical, ker se mora z nekom pogovoriti. Začne ji razlagati o Alešu in Dani, paru, ki je pri njemu na terapiji, zato ker si on želi otroka, ona pa želi narediti splav. Pa o tem, kako jima je on nenadzorovano rekel, naj ne obdržita tega otroka. Pove ji o erotičnem transferju, ki se je pojavil pri njegovi pacientki Maši in težavah, ki jih ima z drugimi pacienti.
20:00
Prekrokana noč 2
Pred slovesnostjo v razkošnem letovišču si fantje skupaj z Edovim bodočim svakom Teddyjem privoščijo nepozabno fantovščino. Pravzaprav se zjutraj, ko se zbudijo v zanemarjenem stanovanju nekje sredi Bangkoka, izkaže, da se ne spomnijo ničesar, kar so počeli noč prej. Toda dovolj zgovorne so podrobnosti. Doug je živ in zdrav v letovišču, Alan ima pobrito glavo, Stu ima tetovažo na obrazu, Teddyja ni nikjer, po stanovanju tava opica, najdejo pa tudi starega znanca Chowva in odrezan človeški prst, ki ga očitno nekdo pogreša. Morda Teddy?
21:40
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
23:15
Mali veliki vojak
Po še eni bitki, v kateri umre na stotine vojakov ene in druge strani, starejši liangovski vojak zajame ranjenega weiškega generala, ki ga namerava odpeljati domov in ga za dober denar prodati tamkajšnjemu vladarju. Toda pot do Lianga je dolga, general pa mlad in aroganten, zato je jasno, da je odnos med vojakom in generalom poln prepirov in negodovanj. Poleg tega jima je na sledi vrsta malopridnežev, ki imajo vsak svoje motive, da jima stopijo na prste.