TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 05.02.2016
22:00
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
23:45
Lov na Rdeči oktober
Marko Ramius je najbolj spoštovan človek sovjetske podvodne mornarice. S svojimi izkušnjami je uvajal že mnoge kapitane in tudi sedaj prevzame nadzor na novi jedrski podmornici, imenovani Rdeči oktober. Podmornica ima revolucionaren motor, ki je skoraj neslišen in lahko tako prelisiči sovražnikove detektorje. Ker Sovjeti podmornice in Ramiusa nimajo več pod nadzorom, hočejo prepričati ameriško mornarico, da se je Ramiusu zmešalo in da hoče svojo podmornico skriti nekje ob ameriški obali in z njo napasti New York ali Washington. Zato naj jo Američani uničijo. Ameriška vojska se tako spravi na lov za Rdečim oktobrom, a Jack Ryan zasluti, da hoče Ramius prebegniti na njihovo stran.
02:00
Navidezna resničnost
Parker Barnes je policist, ki zaradi domnevnega umora psihopata, ki je umoril njegovo ženo in otroka, prestaja zaporno kazen. Toda oblasti mu ponudijo priložnost, da si prisluži svobodo: najti in uloviti mora zlobnega virtualnega morilca Sida 6.7., ki ga je ustvaril znanstvenik Lindenmeyer, zdaj pa je Sid ušel njegovemu nadzoru in pobegnil. Pred Barnesom je težka naloga, saj mora pri iskanju uporabiti posebno eksperimentalno virtualno napravo ter po svojih najboljših močeh resničnost združiti z virtualnim svetom.
03:45
Vitez apokalipse
Gradbeni delavci med izkopavanjem novega predora za podzemno železnico naletijo na 800 let staro keltsko okostje in skrivnostni ključ. Pomen najdbe naj bi skušala odkriti arheologinja Karen Goodleaf, medtem pa za odkritje izvedo tudi vitezi Templarji, člani starodavne verske sekte, ki naj bi varovali vhod v Pekel. Ker vedo, da najdeni ključ odpira vrata Pekla in da bi se ga rad polastil demonski duh Minion, v New York pošljejo svojega varovanca Lukasa.
05:20
Nočni program Kino
06:00
Nočni program Kino
07:10
Lassie: Odštevanje
Film se odvija v vesoljskem centru na Floridi, kjer delajo vrhunsko usposobljeni posamezniki, za zidovi tehnološko dovršenega okolja pa se odvijajo popolnoma življenjske in nemalokrat tragične zgodbe. Takšno ima za sabo tudi škotski ovčar, ki žaluje za svojim pred kratkim umrlim lastnikom. Zaradi žalosti je postal tako zagrenjen, da ne zaupa nikomur več. Zbliža se šele z dečkom Donnyjem, ki je nedavno v nesreči izgubil ljubljenega psička. Med žalujočima dečkom in psom se splete prijateljstvo, ki obema zaznamuje življenje.
08:25
Hotel za pse
Novi skrbniki otrok nočejo niti slišati o tem, da bi se skupaj z njima v hišo vselil tudi kuža Friday, za katerega na skrivaj skrbita. Otrokoma tako ne preostane drugega, kot da kosmatincu poiščeta nov dom. K sreči se v bližini nahaja zapuščen hotel, ki ga Bruce hitro spremeni v čisto pravi pasji hotel. Friday in ostali psi tako nekaj časa uživajo v novem pasjem raju, a potem sosedje posumijo, da se v zapuščenem hotelu nekaj dogaja. Zato morata Andi in Bruce poskrbeti, da bo njun pasji hotel ostal skrivnost.
10:00
Sedem smrtnih grehov
V mestece Grace, kjer se nikoli nič ne zgodi, se je pred kratkim preselila tudi Kaia. Ker je novinka na šoli, se odloči omrežiti najbolj priljubljeno dijakinjo Harper Grace in njeno skupinico ošabnih prijateljev. Med njimi so tudi zadržana Miranda, pridna Beth in njen fant Adam, v katerega je Harper na skrivaj zaljubljena, vase zagledani Kane in Reed, ki hrepeni po slavi.
11:30
Sedem smrtnih grehov
Po nesreči začnejo detektivka Sharon Geary in dijaki počasi razkrivati dogodke, ki so privedli do tragedije. Zdi se, da lahko prav vsi vpleteni nekaj izgubijo, zato si nihče ne upa javno povedati resnice. Kaia še vedno manipulira s svojimi prijatelji, s tem pa se sedem smrtnih grehov, med njimi tudi pohlep, brezbrižnost in ponos, še bolj razbohoti. So Kaia in ostali pripravljeni plačati ceno za svoje grehe?
13:00
Družinski načrt
Na videz ugleden poslovnež in zaročenec bogate dedinje hoče otrokom vzeti veselje in letovišče preurediti v luksuzen klub za zabavo odraslih.
14:30
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
16:15
Neustavljiv
Frank je izkušeni veteran, mladi Will pa začetnik in s tem boleč opomin za vse ostarele železničarje, ki jih bodo slej ko prej nadomestili z mlado krvjo. Ko skupaj upravljata tovorni vlak, je očitno, da njun odnos ni idealen, toda kljub temu morata združiti moči. Medtem nepazljivi železniški delavec na drugem koncu države dovoli, da tovorni vlak odpelje s postaje brez sprevodnika, tako da se vlak hitro spremeni v hitro in grozečo nevarnost. Glede na to, da vlak drvi naravnost proti njima, ga morata Frank in Will ustaviti, sicer bo povzročil nepopisno tragedijo.
17:55
Patriotske igre
Med ogledovanjem znamenitosti se Ryan z ženo in s hčerko nenadoma znajde v vrvežu terorističnega napada irskih skrajnežev. Ryan prepreči uspeh njihove akcije, zato ga razglasijo za junaka, fanatični terorist Sean Miller pa njemu in njegovim najbližjim priseže maščevanje.
20:00
Columbus Circle
Ko je dopolnila 18 let in po svojem pokojnem očetu podedovala pravcato premoženje, se je bogatašinja Abigail Clayton popolnoma zaprla v svoj svet, ki ga živi na razkošnem podstrešju večstanovanjske hiše. Edini stik s svetom ima prek hišnika Klandermanna in družinskega prijatelja dr. Raymonda Fontaina. Abigailino življenje se močno spremeni, ko se po skrivnostni smrti njene sosede v sosednje stanovanje preselita Charlie in Lillian. Obenem v njeno življenje vstopi detektiv Frank Giardello, ki skuša raziskati sumljivo smrt njene sosede.
21:30
Marčeve ide
Stephen Meyers je sposobni in idealistični svetovalec guvernerja Mikea Morrisa, ki se trudi dobiti demokratsko predsedniško nominacijo. Mike je šarmanten, bister in prepričljiv, zakaj mu torej ne bi uspelo? Nekega dne Stephena na pogovor povabi Tom Duffy, ki bi rad, da Stephen začne delati za njegovega varovanca in Mikeovega tekmeca. Fant se iz gole radovednosti odloči sestati z njim, ker pa tega ne pove svojemu šefu Paulu Zari, ga ta odslovi. Stephen tako ostane brez službe in brez upanja na obetavno kariero. Toda morda mu kariero lahko reši umazana podrobnost iz Mikeovega življenja.
23:15
Brezglavi jezdec
Čudaški policist Ichabod Crane v mestecu Sleepy Hollow raziskuje več skrivnostnih umorov, ki naj bi jih zagrešil duh brezglavega jezdeca. Crane zavrača misel na nadnaravno bitje, vendar je njegova teorija kmalu postavljena na glavo. Poleg tega se zaljubi v lepo Katrino.
01:00
Clementine
Ko se mu rodi hčerka Sa Rang, Kim opusti svojo bojevniško preteklost v želji, da bi njegova deklica odraščala v miroljubnem okolju. Njegove načrte ogrozi zlobni mafijec, ki ugrabi Sa Rang in skuša Kima s tem prisiliti, da bi se vrnil v ring in mu z zmago zagotovil pravo bogastvo. Kimu ne preostane drugega, kot da privoli v dogovor in se po seriji lažjih dvobojev sooči z vrhunskim bojevnikom Jackom Millerjem.
02:40
Pijani angel
Ker zdravnik odkrije, da Matsunaga boleha za tuberkolozo, mu predpiše zdravljenje, skozi katero postaneta doktor in pacijent prijatelja. Ko nekega dne iz zapora izpustijo vodjo Matsunagove tolpe, pa se Matsunaga hitro vrne na stara pota ...