TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 05.08.2016
01:20
Muenchen
Po tragediji s teroristi je izraelska vlada angažirala tajne agente, da bi našli in ubili vse, ki so bili povezani z dogodkom. Osrednji lik zgodbe je mlad izraelski agent Avner. Film je bil nominiran za pet oskarjev, med drugim tudi za najboljši film in režijo. Mnogi kritiki so ga označili za najboljši film leta 2005.
04:10
Nočni program Kino
06:45
Kupljeni božič
Ker v prazničnih dneh Drew noče biti sam, se vrne tja, kjer je živel kot otrok, da bi podoživel praznike iz otroških dni. Toda na njegovem nekdanjem domu zdaj živi druga družina na čelu z očetom Tomom (James Gandolfini). Drew ga podkupi z zajetno vsoto denarja in tako sme ostati pri njih. Čeprav so mu tujci, se pretvarja, da je del njihove družine, nazadnje se celo zagleda v svojo 'sestro'. Tokratni božič bo zato za vse skupaj nekaj posebnega!
08:20
Sam proti vsem
Policisti eden po eden začnejo izginjati, saj se na njih spravi skrivnostni morilec, ki obvlada borilne veščine. Da bi odkrili identiteto morilca in preprečili še več žrtev, policija za pomoč prosi izkušenega šampiona karateja Matta Logana, ki ga upodablja legendarni Chuck Norris. Medtem agentka Mandy Rust odkrije, da se za umori skriva nekdo iz policijskih vrst.
10:00
Osvoji ljubezen!
S prijateljico Cathy sta z Rosalee veliki oboževalki filmskega zvezdnika Tada Hamiltona. Ko Rosalee izve za tekmovanje, kjer je glavna nagrada zmenek s Tadom, se brez pomislekov prijavi. In na koncu zmaga! Tako odleti v Kalifornijo, kjer preživi čaroben večer s svojim idolom in ga popolnoma očara, nato pa se vrne domov. Ker Tad ne more nehati misliti nanjo, kariero potisne na stranski tir in odpotuje k njej. Vendar se za Rosaleejino naklonjenost poteguje še nekdo.
11:50
Ko se rodi ljubezen
Ko se Clark in Daniel ustavita v kavarni v malem mestu, pride do pretepa in tako pristaneta v ječi. Medtem ko Danielu uspe pobegniti, se Clark odloči ostati in povrniti škodo v lokalu. Tako spozna Ellen in njeno sestro Cassie, ki sami skrbita za svojo kmetijo. Ko nevihta povzroči veliko škode na njunem posestvu, se Clark odloči, da jima priskoči na pomoč in tako zasluži za povračilo škode. A kmalu postane očitno, da so se med Clarkom in Ellen spletle tudi ljubezenske vezi.
13:30
Lovec na rekorde
Po dolgih letih izpopolnjevanja svojega motorja se je Burt leta 1967 kljub visoki starosti odpravil na dirko hitrostnih rekordov v Ameriko, da bi postavil svetovni hitrostni rekord.
15:50
Občudovani
Roz in Lil sta najboljši prijateljici od otroštva, ko sta bili sosedi v idiličnem obmorskem mestu. V odraslem življenju njuno prijateljstvo ostane neomajno, podobna vez pa se splete tudi med njunima najstniškima sinovoma. Odnosi se vse bolj prepletajo in nekega popolnega poletja se čustvom ni več mogoče upreti. Drama, ki je nastala po knjižni predlogi Nobelove nagrajenke Doris Lessing, je erotična zgodba o neprimerni ljubezni in dolgotrajnem ženskem prijateljstvu.
18:00
Terminator: Odrešitev
Podjetje Skynet pripravlja nov smrtonosni napad na preostalo peščico ljudi. Tako bi enkrat za vselej obračunali s človeškimi uporniki in mogočnim robotom dali prosto pot, da zavladajo Zemlji. Connorju in njegovim upornikom se pridruži tudi skrivnostni Marcus Wright, ki ne ve, kdo je, in se spominja le tega, da je bil obsojen na smrtno kazen in čakal na usmrtitev. Je Marcus vreden Connorjevega zaupanja?
20:00
Strelec
Po nalogi z nesrečnim koncem se je ostrostrelec Bob skril pred svetom v samotnih gorah. Pes, s katerim živi v skromni koči, je vsa družba, ki si jo Bob želi. Njegov mir zmoti polkovnik Johnson z informacijami o atentatu na predsednika države. Od Boba želi, da tudi sam naredi plan, kako ubiti predsednika, v upanju, da bi tako dobili vpogled v morilčeve načrte. Bob z nejevoljo opravi nalogo, a predsednika kljub temu umorijo. Šele tedaj se za Boba začnejo resnične težave, saj ugotovi, da je bila njegova naloga le krinka, pod katero so mu podtaknili umor. Sedaj mora uporabiti vse svoje spretnosti, da bi opral svoje ime.
22:15
Ropar
Obsojen zaradi oboroženega bančnega ropa je Johann čas za zaporniškimi zidovi preživljal s trdim treningom teka. Po prihodu iz zapora si najame majhno sobico in še naprej vztrajno grize v pretečene kilometre, saj se namerava udeležiti velikega dunajskega maratona. Zdi se, da se bo samotarskemu Johannu uspelo vrniti na pravo pot. Vseeno pa se ne more odvaditi drugi odvisnosti, ropu, ki je zanj kot fiks. Ko zapada čedalje globlje, se s problemi spopade lahko samo na en, devianten in družbeno nesprejemljiv način. Zgodba temelji na dogodkih iz osemdesetih let, ko je javnost navdušila zgodba nekdanjega zapornika, ki je zmagoval na maratonih, ponoči pa vdiral in ropal banke.