TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 05.09.2015
00:50
Na terapiji
Roman po mnogih letih pozvoni pri Emi, svoji nekdanji mentorici, s katero sta se ne preveč lepo razšla. Roman jo je poklical, ker se mora z nekom pogovoriti. Začne ji razlagati o Alešu in Dani, paru, ki je pri njemu na terapiji, zato ker si on želi otroka, ona pa želi narediti splav. Pa o tem, kako jima je on nenadzorovano rekel, naj ne obdržita tega otroka. Pove ji o erotičnem transferju, ki se je pojavil pri njegovi pacientki Maši in težavah, ki jih ima z drugimi pacienti.
01:25
Tolpa z igrišča
Čeprav Porterjevi nadrejeni niso preveč navdušeni nad njegovo idejo, da bi v zaporu ustanovil moštvo zapornikov, ki bi igrali ameriški nogomet, mu kljub temu dovolijo, da začne neubogljive mladce trenirati. Pred Porterjem je težka naloga, saj mora po eni strani motivirati zapornike, ki so se že vdali v svojo usodo, in svojim nadrejenim dokazati, da je bila njegova vizija pravilna.
03:30
Planet teme
Med potniki, ki jih prevaža, sta tudi policist Johns in morilec Riddick. Ko plovilo zaide v težave, mora Carolyn zasilno pristati na neznanem planetu. Toda na neprijaznem planetu, kjer vedno sije sonce, jih zdaj čaka nova bitka za preživetje. Carolyn in Riddick ugotovita, da planet vsakih 22 let zakrije popolna tema. In nazadnje, ko se je to zgodilo, je prebivalce nekdo pobil. Sedaj sonce zopet zahaja, prihaja tema, zato preživeli s strahom pričakujejo, kaj se bo zgodilo.
05:15
Nočni program Kino
06:50
Na terapiji
Ob ponedeljkih je na vrsti Maša, ki pred Romanom sedi vsa objokana in trdi, da se ji je sesulo življenje.
07:25
Na terapiji
Matej Kos je specialec. Hiter v mislih, natančen v dejanjih. Romana je preveril pri njegovih bivših pacientih in po njegovem mnenju je najboljši terapevt. Matej mu spregovori o policijski akciji, kjer so ob prijetju preprodajalcev narkotikov bile štiri smrtne žrtve, med njimi tudi nedolžen srednješolec. Roman se spomni tega dogodka, Matej pa nadaljuje, da je on morilec nedolžnega otroka, kar pa zanj ni tako pomembno, saj je akcija uspela in on ponoči mirno spi.
07:55
Na terapiji
16-letna Zarja z obema rokama v mavcu potrka na Romanova vrata. Pojasni mu, da ni prišla k njemu zaradi terapije, ampak zavarovalnica avtomobila, ki jo je udaril, potrebuje njegovo profesionalno mnenje. Poslali so jo že k eni socialni delavki, ki je bila zoprna in se zato ni želela pogovarjati z njo. Romana zanima, kako je prišlo do nesreče, vendar Zarja pravi, da se ne spomni dosti, da se je vozila s kolesom in potem se je avto zaletel v njo. Romana zgodovina njenih nesreč pripelje do suma, da je nagnjena k samomoru.
08:20
Na terapiji
Četrtek je dan za Dano in Aleša, ki imata zakonske težave. Pričakujeta drugega otroka, ki si ga Aleš želi, Dana pa ne, zato razmišlja o splavu. K Romanu zakonca prideta, da bi našla odgovor na vprašanje, kaj naj naredita, sčasoma pa se razkrije, da nosečnost ni njun edini nesporazum in težava.
08:45
Na terapiji
Roman po mnogih letih pozvoni pri Emi, svoji nekdanji mentorici, s katero sta se ne preveč lepo razšla. Roman jo je poklical, ker se mora z nekom pogovoriti. Začne ji razlagati o Alešu in Dani, paru, ki je pri njemu na terapiji, zato ker si on želi otroka, ona pa želi narediti splav. Pa o tem, kako jima je on nenadzorovano rekel, naj ne obdržita tega otroka. Pove ji o erotičnem transferju, ki se je pojavil pri njegovi pacientki Maši in težavah, ki jih ima z drugimi pacienti.
09:20
Monty Python: Smisel življenja
V filmu predstavljeni skeči na izredno duhovit način zaobjamejo vse aspekte človeškega življenja, od rojstva v porodni sobi, vse do smrti v restavraciji, kjer se gostje zastrupijo s hrano. Je mogoče, da imajo zdaj, ko so mrtvi, več skupnega, kot prej, ko so bili živi?
11:10
Bodite uvidevni, previjte
Tako v videoteki, ki je last prijatelja Elroya, izbriše vse VHS kasete. Da bi rešila posel, morata Jerry in njegov najboljši prijatelj Mike na novo posneti filme, med katerimi sta tudi Izganjalci duhov in King Kong. Filmi so seveda popolnoma zanič, a med obiskovalci videoteke postanejo prave uspešnice.
12:55
Mamin sin
Glede na to, da se lepo razumeta in da mu mama nudi vse, kar potrebuje, Jeffrey ne razmišlja o tem, da bi se v njegovem življenju karkoli spremenilo. Zaplete se, ko Jan spozna poduhovljenega motivacijskega govornika Merta in se z njim zaplete v resno razmerje. Ne traja dolgo, ko se Mert preseli k njima, to pa Jeffreyu ni prav nič všeč. Medtem ko se prepir med obema moškima bliža vrhuncu, začne Jeffrey počasi dojemati, da je odrasel.
14:30
Je bella cesta
Na Je belli cesti se bo vse vrtelo okrog ljubic. V družbi znanih, predvsem pa vrhunskih plesalcev Maestro bo nastopila Bilbi. Klemna bo obkrožilo kar 20 ljubic in to naenkrat in to kar na odru! Napočil bo finalni trenutek za pisce in pevce, publika pa bo določila, kdo bo postal zmagovalec. Da pa ne bodo samo ljubice, bo za ''kontro'' poskrbel ljubimec Ken. Le katera bo njegova Barbie?
15:25
Je bella cesta
Božično obarvana, zaključna in tudi zato prav posebna. Na odru Je belle ceste se bosta prvič v zgodovini v pevskem dvoboju pomerila Damjan Murko in Fredi Miler. Klemen pa bo tudi tokrat poskrbel za muzikalne ritme in to v stylingu, ki bo vsekakor pritegnil pozornost - v božičnih spodnjicah! Dolgo pričakovan razplet pa bo doživela tudi telenovela, a konca ne gre rakrivati vnaprej!
16:25
Nasmeh Mona Lise
Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.
18:25
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
20:00
V njenih čevljih
Medtem ko je Rose resna in odgovorna odvetnica, njena mlajša sestra Maggie uživa v divjem življenju, polnem zabav in spogledovanja z moškimi, obenem pa ni sposobna zadržati redne službe. Ko Maggie zaradi nespodobnega obnašanja mačeha vrže iz domače hiše, jo k sebi vzame Rose. Potem ko Maggie skoči v posteljo z njenim fantom, se njuni poti razideta. A usoda ju ponovno združi, ko Maggie v očetovi mizi odkrije skrivnostna pisma. Tako izvesta, da imata babico, za katero nista niti vedeli. Bosta na koncu ugotovili, da vendarle nista tako različni?
22:10
Cmera
Njuna strastna ljubezenska zgodba predvsem pri njeni družini povzroči pravo ogorčenje, toda ko hormoni ponorijo, jih ni mogoče več ustaviti in ko se strast razplamti, je nihče ne pogasi.
23:40
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.