TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 06.08.2015
01:10
Je bella cesta
Tokrat bo glavna tema oddaje pivo! Napolnili bodo kar 50 kozarcev piva in na njih zaigrali lanski hit Gajba piva. Svoj vložek v pivsko glasbeno točko bo prispeval tudi gost, Jernej Kuntner. Eden od vrhuncev oddaje pa bo nedvomno Klemnova imitacija, saj jo bo tokrat izvedel kar v zraku. Ker je Klemen pred kratkim v oddaji izgubil stavo proti Đuru in ker je mož besede, bo med skokom s padalom imitiral Halida Bešlića. Đuro pa ga bo ob pristanku na trdna tla počakal oblečen v slovensko narodno nošo. Je bella cesta, tega pa res ne gre zamudit'!
02:15
Delta Force 2
Pri tem ubije tri ameriške agente in se nato zateče v svoje skrivališče. Ameriške oblasti v akcijo pošljejo polkovnika Scotta McCoyja, da bi skupaj z elitno enoto Delta Force enkrat za vselej obračunal z zločincem. Pred nami je akcijska pustolovščina, polna nenavadnih preobratov!
04:10
Napad velikanke
Vzgojena je bila tako, da je vedno ubogljiva, zato svoj bes potlači globoko vase. Ko se potem nekega dne sreča z neznanim letečim predmetom, pride do čudnih posledic in sprememb, predvsem z njenim telesom. Spremeni se v velikanko, ki je višja od dreves. Išče svojega moža, ki jo vara, da bi se mu maščevala. In zdi se, da je nihče ne more ustaviti.
05:35
Nočni program Kino
07:20
Žena za Božička
V tem duhu vzgaja tudi svojega sina Jakea, ki pa še vedno na skrivaj verjame v Božička. Tako se odloči bradatega moža zaprositi za novega očeta. Pismo pristane v rokah Nicka, čednega Božičkovega sina in njegovega naslednika, ki si mora poiskati boljšo polovico pred božičnim večerom, če hoče prevzeti očetovo obrt. Tako se odloči, da bo skušal osvojiti Beth. Jo bo uspel prepričati, da je ljubezen njenega življenja in ne le nori mož v rdeči obleki?
08:50
Ponovno na kolesih
Čeprav mu vsi dopovedujejo, da se mora za vedno odreči svoji ljubezni, motociklizmu, je sam odločen, da bo slej ko prej spet zajahal jeklenega konjička. S prijateljem mehanikom namreč začneta graditi motocikel, prirejen za invalide. Jima bo uspelo nemogoče in doseči, da bo hromi motorist ponovno začutil veter v laseh?
10:20
Dežela Nije
Osiroteli deček Peter in njegovi tovariši vsak dan pohajkujejo po ulicah in žeparijo za svojega izkoriščevalskega mentorja Jimmyja Hooka. Ko morajo zanj v starinarnici ukrasti dragoceno kroglo, ki naj bi imela magične lastnosti, pa se njihovo življenje na mah spremeni. Čarobna krogla namreč po naključju pade na tla, ko se to zgodi, pa se Hook in njegovi dečki znajdejo v deželi Nije, kjer srečajo pisano druščino junakov.
13:35
Jett Jackson, filmski junak
Zaradi slave in igralskih obveznosti namreč nima več časa za družino, šolo in prijatelje, kar mu ni prav nič všeč. Ko je že na tem, da bi dal odpoved, se na snemanju serije zgodi nenavadna nesreča, zaradi česar sta Jett in njegov televizijski junak primorana zamenjati vlogi: Jett mora rešiti svet pred zlobnim dr. Kraggom, pred Silverstonom pa je njegov največji izziv doslej: zaživeti mora življenje povprečnega najstnika.
15:10
Je bella cesta
Je bella cesta, pa smo pri koncu! Za zaključek sezone bodo pripravili pravo veselico in ker ni veselice brez Golice, so v ta namen v studio povabili Avsenike z Jurijem Zrnecem na čelu. Med preobrazbami bo tokrat aktualna preobrazba spola, zato se bosta tako Klemen kot Jurij preobrazila v nežnejši spol. Klemen bo postal kraljica veselic, Tanje Žagar, Jurijeva preobrazba pa je še skrivnost. V zadnji oddaji bomo dobili tudi prvega državnega prvaka v imitiranju! Veliko presenečenje pa čaka tudi voditelja ...
16:20
Zverine
Tokratna zgodba se odvija v angleškem živalskem vrtu, ki ga je pred kratkim kupil medijski mogotec Rod McCain. Možakar seveda zahteva dobiček, sicer bo živalski vrt zaprl. Ni problema! Novi direktor živalskega vrta Rollo Lee ima pripravljen načrt, kako bo povečal obisk. Odslej bodo v živalskem vrtu prebivale samo strašne in nasilne zverine, saj je prepričan, da ljudje hočejo prav to. Vendar se oskrbniki temu uprejo, zgroženi, kaj se bo zgodilo z vsemi tistimi malimi in ljubkimi živalmi, ki so vse prej kot zverine. Ko se prikažeta še McCainova seksi uslužbenka Willa Weston in njegov sin Vince, je zmešnjava popolna, posledice pa povsem nepričakovane.
18:00
Upanje ostane
Na prvi pogled je njeno življenje popolno, potem pa izve, da jo mož vara s prijateljico. Življenje se ji v trenutku sesuje kot hiša iz kart. V stiski Birdee skupaj s hčerko odpotuje v svoj rojstni kraj, kjer si namerava ustvariti novo življenje. Tam jo pričakajo mama Ramona, mladostni prijatelj Justin Matisse in kup novih izzivov. Sčasoma Birdee najde moč, da prevzame nadzor nad življenjem, ponovno odkrije družino in se zave, da upanje ostaja.
20:00
Izlet
Seveda se moti. Tako Josh v obupu podleže šarmu privlačne znanke Beth, njune posteljne aktivnosti pa posname kamera. Toda to še ni najhujše. Prava panika izbruhne, ko nesrečna kaseta z zabeleženim Joshevim skokom čez plot pomotoma odpotuje k Tiffany. Josh je zato prisiljen hitro ukrepati. Da bi prestregel usodni dokaz o svoji nezvestobi, se kar z avtom odpelje v Teksas. S seboj vzame še tri odštekane prijatelje in kmalu je jasno, da tega izleta nikoli ne bodo pozabili.
21:35
Sovražnik pred vrati
Padec Stalingrada bi lahko pomenil dokončno zmago nemških sil v Evropi. Ruski ostrostrelec Vasilij Zajcev (Jude Law) z natančnimi streli obračunava s sovražniki, zato Nemci nadenj pošljejo svojega najboljšega ostrostrelca, majorja Königa (Ed Harris). Tako se sredi ene največjih bitk dvajsetega stoletja začne med Vasilijem in Königom odvijati neusmiljena osebna vojna.
23:45
Delta Force 2
Pri tem ubije tri ameriške agente in se nato zateče v svoje skrivališče. Ameriške oblasti v akcijo pošljejo polkovnika Scotta McCoyja, da bi skupaj z elitno enoto Delta Force enkrat za vselej obračunal z zločincem. Pred nami je akcijska pustolovščina, polna nenavadnih preobratov!