TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 06.08.2016
00:10
Morilec Joe
Chris namerava s pomočjo svojega očeta Ansla umoriti svojo mamo in Anslovo bivšo ženo, z denarjem, ki ga bosta dobila z izplačano življenjsko polico, pa poplačati Chrisov dolg in poskrbeti za njegovo najstniško sestro Dottie. Zaplete se, ko za umor najameta lokalnega policista Joeja Cooperja, ki vsake toliko časa deluje tudi kot plačani morilec.
01:55
Posebna vzgoja
Dr. Ilič zdravi z metodami, ki vključujejo nenavadne telesnih vaje, diete z jabolki, zdravilno delovanje Wagnerjeve glasbe ter psihodramo. Zdravnik je v uspeh svoje terapije tako prepričan, da skupino šestih pacientov odpelje na izlet v pivovarno, da bi dokončno dokazal, da so ozdravljeni. Seveda se celoten eksperiment kmalu sprevrže v kaos. Jabolka, ki jih imajo za malico, eden izmed pacientov obogati z alkoholom. K norosti pa učinkovito doprinese še vodstvo pivovarne, ki se spopada z alkoholizmom na delovnem mestu.
03:35
Sarajevski atentat
V Sarajevu leta 1945 ranjeni partizan išče varno zatočišče, zato vstopi v neznano hišo. V njej opazi staro fotografijo, na kateri je lastnik hiše Simo v družbi Gavrila Principa, človeka, ki je izvedel atentat na nadvojvodo Franca Ferdinanda. Simo je bil pripadnik Mlade Bosne, zato partizanu začne pripovedovati o letu 1914, ko so Gavrilo Princip, Nedeljko Čabrinović, Vasa Čubrilović in ostali začeli pripravljati atentat, ki je bil povod za prvo svetovno vojno ...
05:05
Nočni program Kino
06:30
Lassie: Lajež radosti
Deklica Lucy je že zgodaj izgubila sluh. Leta obiskovanja zdravnikov, ki naj bi ji pomagali, so njo in njeno mamo Elaine še dodatno razočarali. Toda zdaj se pokaže lepa priložnost, da ji v Los Angelesu z operacijo končno pomagajo. Lucy, Elaine in družinskega prijatelja Keitha v velemesto spremlja tudi Lassie, ki je Lucyjina dobra prijateljica.
07:35
Lovec na rekorde
Po dolgih letih izpopolnjevanja svojega motorja se je Burt leta 1967 kljub visoki starosti odpravil na dirko hitrostnih rekordov v Ameriko, da bi postavil svetovni hitrostni rekord.
09:55
Film katastrofe
Prijatelji poskušajo ubežati naravnim katastrofam in rešiti planet, ob tem pa srečajo celo vrsto slavnih izmišljenih in resničnih junakov, kot so Batman, Hulk, Indiana Jones, Hannah Montana, Michael Jackson in Iron Man.
11:25
Kon-Tiki
Thor se je s splavom Kon Tiki odpravil na neverjetno, skoraj 7.000 kilometrov dolgo plovbo preko Tihega oceana. Na ogorčenje mnogih je Norvežan trdil, da so Polinezijsko otočje naselili južnoameriški domorodci. Kljub temu, da ni znal plavati in se je bal vode, se je odločil svojo teorijo potrditi z legendarnim popotovanjem. Film je v kategoriji tujejezičnih filmov prejel nominacijo za oskarja in zlati globus.
13:25
Dva za ločitev
Šestdesetletna Margaret se ločuje. Njena odvetnica Emily Bennett bo poskrbela, da bo njen mož ostal brez vsega. Možev odvetnik Kenton Rhodes mora poskrbeti, da se to ne bo zgodilo. Emily in Kenton sta kljub svoji mladosti prepričana, da ljubezen ne obstaja, toda ko se srečata na sodišču, je obema povsem jasno, da sta si všeč. In medtem ko na sodišču bijeta boj vsak za svojega klienta, se zasebno med njima splete erotičen odnos, ki je kljub njunim prepričanjem vse prej kot zgolj seks.
14:55
Nova v mestu
Lucy nadrejeni povabijo, da sprejme nov izziv in se začasno preseli v podeželsko mestece New Ulm. Tam naj bi pomagala preoblikovati podjetje, Lucy pa sprejme povabilo, saj se zaveda, da si bo z dobro opravljenim delom prislužila napredovanje. Ne zaveda pa se, da bosta njena selitev in srečanje s simpatičnim Tedom popolnoma spremenila njeno življenje.
16:40
Rudniki kralja Salomona
Potem ko izve, da bo zaradi bitke za skrbništvo najverjetneje izgubil svojega sina, ki ga bosta odslej vzgajala stara starša, se Quartermaine odloči pomagati Elizabeth Maitland, ki želi v Afriki rešiti svojega očeta Sama, znanega raziskovalca in avtorja zelo zaželenega zemljevida, ki naj bi vodil do legendarnih rudnikov kralja Salomona.
18:20
Rudniki kralja Salomona
Potem ko izve, da bo zaradi bitke za skrbništvo najverjetneje izgubil svojega sina, ki ga bosta odslej vzgajala stara starša, se Quartermaine odloči pomagati Elizabeth Maitland, ki želi v Afriki rešiti svojega očeta Sama, znanega raziskovalca in avtorja zelo zaželenega zemljevida, ki naj bi vodil do legendarnih rudnikov kralja Salomona.
20:00
Gora Brokeback
Ennis Del Mar in Jack Twist se spoznata, ko iščeta delo. Njuna prihodnost se zdi preprosta in gotova: redno delo, poroka, družina. Šef ju pošlje na goro Brokeback, kjer se med njima razvije tesno prijateljstvo in nato še globoka ljubezen. Ob koncu poletja se vrneta v dolino in gresta vsak svojo pot. Ennis se poroči z dolgoletno prijateljico Almo, ki mu rodi hčerki, Jack pa si ustvari družino s kraljico rodea Lureen Newsome. Nekaj let kasneje Ennis prejme razglednico, s katero Jack naznanja svoj obisk. Ob njegovem prihodu je v trenutku jasno, da se je njuna navezanost z leti samo še okrepila. Zato poskušata na skrivaj ohraniti svojo zvezo.
22:20
Anakonda
Ekipo vodi antropolog Steven Cale, družbo pa mu delajo še režiserka Terri Flores, snemalec Danny, mojster za zvok Gary, producentka Denise in pripovedovalec Warren. Njihov cilj je najti indijansko pleme Shirishama, o katerem do sedaj ni še nihče nič posnel. Med potjo srečajo samotarja Paula Saronea, ki že več let živi v džungli. Sprejmejo ga medse, toda Sarone ima svoje načrte, saj hoče na vsak način ujeti smrtonosno anakondo. Življenje filmske ekipe se zaradi njegove obsedenosti z anakondo spremeni v pravo moro in hudo bitko za preživetje.
23:55
Psiho 2
Norman se vrne v staro gotsko hišo na griču. Ko ostane sam, se mu zazdi, da sliši materine glasove. V bližnjem lokalu se zaposli v kuhinji in se spoprijatelji z natakarico Mary, ki ji ponudi prenočišče. Mary prespi v materini sobi. Naslednji dan Norman najde materino sporočilo. Kmalu nato se zgodi umor, ki ga zakrivi materina silhueta. Ali je Norman po vseh teh letih ponovno žrtev navidezne matere?