TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 07.02.2016
21:40
S.W.A.T. - specialci
Jim Street je nekdanji pripadnik specialcev. Iz ekipe so ga izključili zaradi sporne odločitve, ki jo je sprejel med ropom, v katerega so bili vpleteni tudi talci. Sedaj Jim upa, da bo lahko nekoč ponovno oblekel svojo staro uniformo. Priložnost se mu ponudi, ko mora komandir Dan 'Hondo' Harrelson za posebno nalogo rekrutirati in izuriti pet najboljših policistov. Po več tednih zahtevnega urjenja se nova ekipa hitro znajde sredi vročega primera, ko razvpiti preprodajalec mamil Alex Montel ponudi sto milijonov tistemu, ki ga bo rešil iz pripora.
23:40
Navidezna resničnost
Parker Barnes je policist, ki zaradi domnevnega umora psihopata, ki je umoril njegovo ženo in otroka, prestaja zaporno kazen. Toda oblasti mu ponudijo priložnost, da si prisluži svobodo: najti in uloviti mora zlobnega virtualnega morilca Sida 6.7., ki ga je ustvaril znanstvenik Lindenmeyer, zdaj pa je Sid ušel njegovemu nadzoru in pobegnil. Pred Barnesom je težka naloga, saj mora pri iskanju uporabiti posebno eksperimentalno virtualno napravo ter po svojih najboljših močeh resničnost združiti z virtualnim svetom.
01:25
Karate tiger
Ko telovadnico obiščejo člani mafije, plačani ruski borec Ivan Jasonovemu očetu zlomi nogo. Jason in njegovi pobegnejo v Seattle, kjer pa mladenič hitro postane tarča lokalnih nasilnežev. Ko se mu nekega dne prikaže duh Brucea Leeja, ga ta začne uriti v spretnostih borilnih veščin in iz njega naredi velikega borca, ki je pripravljen nastopiti na mednarodnem turnirju. Tam pa Jason sreča Ivana.
03:05
Rašomon
Pod obok kamnitih vrat se pred nalivom zatečejo duhovnik, gozdar in nek moški. Duhovnik in gozdar delita svojo zgodbo o umorjenem samuraju, katerega truplo je bilo najdeno pred tremi dnevi v gozdu. Umor naj bi zakrivil bandit Tajomaru, a na zaslišanju so si zgodbe prič in osumljenca zelo različne ...
04:30
Nočni program Kino
06:00
Nočni program Kino
07:00
Lassie: Mir je naš poklic
Svojo novo pustolovščino psička doživi v vojaški letalski bazi, kjer jo kmalu vsi vzljubijo. Tudi tokrat Lassie pomaga tistim, ki se znajdejo v težavah. Najprej priskoči na pomoč divji goski, ki se je odločila, da bo imela mladiče preblizu mesta za izstreljevanje raket. Nato Lassie pomaga psičku Sparkyju, ki zaradi sladkorne bolezni vsak dan potrebuje injekcije inzulina, nazadnje pa še invalidnemu dečku Jimmyju, ki je izgubil vero vase in v življenje.
08:25
Učitelj
Nihče ne ve, da je Bachir v kanadski Quebec prišel nezakonito in da ga lahko vsak čas izženejo iz države. Medtem ko se počasi privaja na novo življenje v Kanadi, skuša g. Lazhar, kot ga kličejo na šoli, učencem pomagati prebroditi krizo, ki jo imajo zaradi tragične usode svoje učiteljice, spotoma pa skuša zaceliti tudi svoje rane, ki jih še vedno čuti zaradi osebne izgube.
10:00
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
11:40
Tomažek
Nesposobni Tommy Calahan je po sedmih letih končno diplomiral na kolidžu in njegov oče Tom, ponosni lastnik podjetja za izdelovanje avtomobilskih delov, pričakuje, da bo Tommy nekoč prevzel krmilo podjetja. Ko Tom nepričakovano umre, Tommyju ne preostane drugega, kot da nasledi družinski posel in se pri tem zanaša na nasvete očetovega potuhnjenega asistenta Richarda. Tomova mlada vdova Beverly, ki se je z njim poročila le zaradi denarja, pa medtem s svojim mlajšim ljubimcem Paulom, ki ga vsem predstavi kot svojega sina, že snuje, kako se bo polastila Tommyjevega denarja.
13:20
Po naključju zaljubljena
Eddie je igralec, ki nastopa v zajčjem kostumu v priljubljeni otroški predstavi. Vendar je njegova velika želja postati cenjeni igralec. Annie pa je vdova, ki skrbi za svojo hčerko Taylor, in počasi izgublja svoj vid. Nekega dne se njune poti nepričakovano prekrižajo, ko doživita prometno nesrečo, v kateri k sreči nobeden ni poškodovan. Kljub temu, da ne iščeta ljubezni, ju vseeno zadene Amorjeva puščica.
14:50
Za živo mejo
Okoli gozdička je zrasla živa meja. Želvak Verne je nad odkritjem popolnoma osupel. Kje bodo živali zdaj dobile hrano? Rešitev za pereč problem ima rakun RJ, ki je pravkar prispel v gozd in ga ni strah človeške bližine. Nenazadnje se tam, kjer so ljudje, nahaja tudi hrana. Ljudje je v smeti vsak dan zmečejo toliko, da zadostuje za cel gozd! Pred živalicami je sedaj precej težka naloga, kajti za živo mejo nanje prežijo številne nevarnosti.
16:05
Hugo
Hugo je 12-letni osiroteli deček, ki po očetovi smrti živi na pariški železniški postaji s svojim vedno pijanim stricem. Od očeta in strica se je deček naučil popravljati in skrbeti za ogromne ure, ki morajo na železniški postaji obratovati brezhibno. Ko njegov stric nekega dne izgine, se Hugo odloči sam skrbeti za ure na postaji v upanju, da ga pri tem ne bi nihče zalotil. Poleg tega skuša popraviti avtomaton, napravo, ki deluje kot robot in ki je brez posebnega ključa ne more popraviti.
18:15
Divja tarča
Potem ko lepa ponarejevalka umetnin Rose vplivnemu gangsterju proda umetniški ponaredek, dekle kmalu spozna, da se takšne vrste zločin lahko plača z življenjem. Gangster namreč nadnjo pošlje izkušenega, zanesljivega in učinkovitega plačanega morilca Victorja, toda ko ta svojo novo žrtev dobi na muho, Victor okleva. Svoje tarče nenadoma ni več pripravljen ubiti, temveč zaščititi, s tem pa si seveda na glavo nakoplje srd svojega naročnika, ki zdaj morilca pošlje tudi nadenj.
20:00
Pelikanovo poročilo
Derby se poglobi v zgodbo, ki jo preiskuje, nato pa napiše Pelikanovo poročilo. V njem predstavi svojo teorijo umorov, ki se kasneje izkaže za resnično. Darby pri delu spodbuja njen profesor, mentor in ljubimec Thomas Callahan. Kmalu ga pred njenimi očmi ubijejo in Darby se požene v beg za življenje. Zaupa se raziskovalnemu novinarju Grayu Granthamu. Njun cilj je napisati in objaviti zgodbo, še preden ju najde morilec.
22:25
Celica smrti
Čez 28 dni bodo usmrtili morilca in rasista Sama Cayhalla, ki je pred skoraj tridesetimi leti z bombo ubil dva otroka. Zdaj ga med odštevanjem zadnjih dni obišče vnuk Adam, neizkušen odvetnik, ki ga bo poskušal rešiti. Adam uporabi vse možne pravne prijeme, da bi preprečil izvršitev kazni. S svojo prošnjo se nazadnje obrne na guvernerja, ki ima končno odločitev v svojih rokah. Obenem je Adam prepričan, da je Sam nedolžen, zato bi rad našel pravega morilca. Ura pa medtem neusmiljeno tiktaka naprej.
00:20
Lov na Rdeči oktober
Marko Ramius je najbolj spoštovan človek sovjetske podvodne mornarice. S svojimi izkušnjami je uvajal že mnoge kapitane in tudi sedaj prevzame nadzor na novi jedrski podmornici, imenovani Rdeči oktober. Podmornica ima revolucionaren motor, ki je skoraj neslišen in lahko tako prelisiči sovražnikove detektorje. Ker Sovjeti podmornice in Ramiusa nimajo več pod nadzorom, hočejo prepričati ameriško mornarico, da se je Ramiusu zmešalo in da hoče svojo podmornico skriti nekje ob ameriški obali in z njo napasti New York ali Washington. Zato naj jo Američani uničijo. Ameriška vojska se tako spravi na lov za Rdečim oktobrom, a Jack Ryan zasluti, da hoče Ramius prebegniti na njihovo stran.
02:35
Lov za ruskimi zakladi
Ko odkrije, kje se nahaja legendarni in starodavni ruski zaklad, se ga odloči najti, še preden se ga polastijo bodisi policija bodisi mafija. V ta namen združi moči s svojim največjim dirkaškim rivalom, domačinom Wolfom, ki pozna ruske ceste in je tako kot Michael izredno vešč v vožnji po nevarnih območjih.