TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 09.09.2015
01:40
Na terapiji
Roman je presenečen, ko Matej ponovno pride na terapijo. Prepričan je bil, da ga ne bo več nazaj. Matej se je udeležil pogreba nedolžnega najstnika, ki je bil žrtev njegovih strelov v policijski akciji. Na pogrebu ni občutil ničesar, nobenega obžalovanja in sočutja, razmišljal je le o tisti akciji. Roman meni, da je veliko tvegal, ker se je udeležil pogreba, saj bi ga lahko kdo prepoznal.
02:15
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.
04:10
Nočni program Kino
06:30
Je bella cesta
Na Je belli cesti bo tokrat govora o resničnostnih šovih. O sočnem dogajanju le-teh ne bo prepeval samo Klemen, na cesti se mu bo z avtobiografsko izpovedjo ''reality'' zmagovalca pridružil tudi Jože Činč. Vrnili se bomo v začetke, ko so skozi pevski šov nastali Bepop – a njihovo uspešnica bo na Je belli cesti zadonela v beatbox ritmih!
07:20
Monty Python: Smisel življenja
V filmu predstavljeni skeči na izredno duhovit način zaobjamejo vse aspekte človeškega življenja, od rojstva v porodni sobi, vse do smrti v restavraciji, kjer se gostje zastrupijo s hrano. Je mogoče, da imajo zdaj, ko so mrtvi, več skupnega, kot prej, ko so bili živi?
09:10
Nor na konje
Poleg tega skušata Duke in Karl, znana tatova konjev, ki sta pravkar pobegnila iz zapora, ukrasti dragocenega mladiča. Kradljivca pri tem ne računata na osemletna dvojčka, na njuno najstniško varuško Sam in velikanskega grizlija Thora.
10:45
Odpuščanje
Med žrtvami je bila tudi 14-letna amiška najstnica Mary Beth, hčerka Ide in Gideona Graberja, ki se nikakor ne moreta pomiriti s hčerino izgubo. Še posebej Ida je tista, ki goji sovraštvo do morilčeve žene, zato se odloči opustiti amiški način življenja in zaživeti pri svoji sestri Ellen, odpadnici, ki se je odrekla staromodnim navadam in zaživela drugače.
12:20
Mreža
Tik pred odhodom na počitnice dobi v roke disketo s pomembnimi podatki o kriminalnem delovanju uglednih vladnih uslužbencev. Ko nepridipravi izvejo, da ima disketo, so pripravljeni storiti vse, da jo dobijo nazaj. Zato za njo pošljejo poklicnega morilca. Angela za las uide smrti in se vrne domov, kjer ugotovi, da ima novo identiteto. Po novem ji je ime Ruth Marx in je na seznamu najbolj iskanih zločink.
14:15
Ujeti utrinek
Nekega dne med snemanjem najnovejšega filma svojega zaročenca najde v objemu druge ženske. Besna odvihra v bližnji gozd in se izgubi. Znajde se v malem mestecu, kjer je ljudje ne prepoznajo. Naveličana blišča in stresnega življenja se odloči, da bo nekaj časa ostala kar tam. Ni ji žal, saj v mestecu najde nov smisel življenja in tudi novo ljubezen. Toda pridejo tudi nove težave.
15:45
Nasmeh Mona Lise
Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.
17:40
Nekaj novega
Ko na neki zabavi spozna arhitekta Briana, se ta vanjo zaljubi na prvi pogled. Toda Kenya ostaja do njega hladna. Od njega bi rada le, da uredi njen vrt. Ko jo Brian povabi na zmenek, Kenya kljub ravnodušnosti privoli in nazadnje ugotovi, da Brian navsezadnje le ni tako slab. Toda kako bodo njeni prijatelji in sorodniki sprejeli dejstvo, da je belec?
19:30
Na terapiji
Zarja je prišla k Romanu po mnenje, tisto, zaradi katerega vztraja na njunih pogovorih. Dogovor je bil, da oba napišeta vsak svoje mnenje o njej, a se je Zarja med pisanjem sprla s svojo mamo, oče in trener Blaž pa nista imela časa, da bi ji pomagala. Romana je zanimalo, kdo jo je pripeljal na terapijo, saj je preslišal pogovor, ko ga je Zarja klicala iz avtomobila. Zarja si zelo želi oditi na priprave na Madžarsko, vendar je zaradi poškodb ne bodo vzeli s sabo.
20:00
Vitezova usoda
Revni William Thatcher sanja, da bo nekega dne postal čisto pravi vitez, žal pa je v tem času vzpenjanje po družbeni lestvici povsem nemogoče. Če se rodiš reven, reven tudi umreš. Nekega dne na viteškem turnirju, kjer vitezi preizkušajo svoje spretnosti in živce, William dobi nepričakovano priložnost. Ko umre njegov gospodar, William obleče njegov oklep in na turnirju zmaga. Tako postane prvak v športu, ki je rezerviran samo za plemstvo. William spozna tudi možakarja, ki mu izdela ponarejene dokumente. Tako začne pod novim imenom Ulrich von Lichtenstein nastopati na viteških turnirjih. Redna gledalka viteških tekmovanj je tudi lepa plemkinja Jocelyn, ki Williama popolnoma prevzame. Hkrati William postane velik sovražnik grofa Aldemarja, ki se namerava z Jocelyn poročiti.
22:15
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
23:45
Mali veliki vojak
Po še eni bitki, v kateri umre na stotine vojakov ene in druge strani, starejši liangovski vojak zajame ranjenega weiškega generala, ki ga namerava odpeljati domov in ga za dober denar prodati tamkajšnjemu vladarju. Toda pot do Lianga je dolga, general pa mlad in aroganten, zato je jasno, da je odnos med vojakom in generalom poln prepirov in negodovanj. Poleg tega jima je na sledi vrsta malopridnežev, ki imajo vsak svoje motive, da jima stopijo na prste.