TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 10.02.2019
01:15
Ananas ekspres
Akcija
Izvirnik: Pineapple express
Režija: David Gordon Green
Igrajo: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride, Kevin Corrigan, Craig Robinson, Gary Cole
Ocena IMDb: 7/10

Zadeta prijatelja se znajdeta ne begu pred zlikovci.

Lenuh Dale Denton uživa v kajenju marihuane. Še najraje se zadeva z redko novo vrsto trave, ki se imenuje ananas ekspres. Nekega dne Dale vidi umor, ki ga zakrivita pokvarjena policistka in razpečevalec mamil. Ker ga zgrabi panika, za seboj pusti zalogo ananas ekspresa. Zateče se k svojemu preprodajalcu Saulu, da bi izvedel, ali je trava tako redka, da bi ga lahko izsledili. Normalno, da je. Zadetima prijateljema zato ne preostane drugega kot beg. Zlikovci so jima seveda ves čas za petami.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
03:05
Zakleta hiša
Akcija
Izvirnik: Beacon
Režija: Michael Stokes
Igrajo: Teri Polo, David Rees Snell, Elaine Hendrix, Ken Howard, Michael Ironside, Nick Sowell
Ocena IMDb: 4,8/10

Bryn in Paul Shaw skušata po smrti svojega sina nadaljevati s svojim življenjem, zato se preselita v idilično staro hišo.

Bryn se po sinovi smrti začne prikazovati duh dečka, ki skrivaj tava po hiši. S pomočjo mlade profesorice Vanesse in policista Bobbyja skuša odkriti podrobnosti o njegovi smrti, saj upa, da bo tako dečkova duša na onostranstvo prenesla sporočilo njenemu sinu. Vendar Bryn niti ne sluti, kakšno zlo preži na njo ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
04:35
Nočni program Kino
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
06:35
Woodcock
Komedija
Izvirnik: Mr. Woodcock
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Billy Bob Thornton, Seann William Scott, Susan Sarandon, Amy Poehler, Melissa Sagemiller, Ethan Suplee
Ocena IMDb: 5,2/10

John Farley hoče prekiniti zvezo med njegovo mamo in njegovim gimnazijskim učiteljem, gospodom Woodcockom.

John Farley je bil v otroštvu debelušen fant brez želje in smisla za športne aktivnosti. Zato ni nič čudnega, da je bil učitelj telovadbe, g. Woodcock, njegov sovražnik številka ena. Toda z leti je John shujšal, pridobil na samozavesti, začel pisati priljubljene knjige za samopomoč in se sprijaznil z nesrečnim otroštvom, ki mu ga je še dodatno zagrenil Woodcock. Ko nekega dne obišče svojo ovdovelo mamo Beverly, pa ga ta preseneti z novico, da se bo spet poročila. In njen zaročenec ni nihče drug kot g. Woodcock.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
08:05
Poletje v školjki 2
Družinski
Režija: Tugo Štiglic
Igrajo: Kaja Štiglic, David Sluga, Primož Longyka, Vera Per, Maja Boh, Jerca Mrzel
Ocena IMDb: 6,1/10

Drugi del priljubljenega slovenskega mladinskega filma se dogaja tri leta kasneje v Ljubljani, kjer se vse vrti okoli plesa.

Tomaž po treh letih sreča prijateljico Mileno, ki še vedno živi za ples. Da bi lahko bil čimveč z njo, se tudi on včlani v plesni klub, kjer najde veliko novih prijateljev. Toda plesni klub je v finančni krizi, zato mu grozi zaprtje. Mladina se odloči, da bo svoj prostor za ples in druženje za vsako ceno rešila. V ta namen priredijo plesni šov, kamor povabijo mestne veljake. Bo njihov načrt uspel?

Država: Jugoslavija
Jezik: Slovenščina
Leto: 1988
09:50
Sinatrina najdaljša noč
Biografija
Izvirnik: Night We Called It a Day
Režija: Paul Goldman
Igrajo: Dennis Hopper, Melanie Griffith, Portia de Rossi, Joel Edgerton, Rose Byrne, David Hemmings
Ocena IMDb: 6/10

Zgodba temelji na resničnih dogodkih iz svetovne turneje zvezdnika Franka Sinatre leta 1974.

Promotor Rod Blue vloži vse svoje prihranke, da bi rešil svojo kariero in v Avstralijo pripeljal Sinatro. A ko zvezdnik s svojo partnerico prispe na letališče, užali domačine s tem, ko poniža njihovo novinarko. Avstralci zahtevajo, da se Sinatra javno opraviči, v nasprotnem primeru bodo bojkotirali njegovo turnejo. Sedaj se Rod in njegova pomočnica trudita, da do tega ne bi prišlo. Jima bo uspelo?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
11:35
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
11:50
Zoolander
Komedija
Režija: Ben Stiller
Igrajo: Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jerry Stiller
Ocena IMDb: 6,6/10

Kaj naj stori najslavnejši maneken na svetu, ko je oblečen, da te kap, in pripravljen na akcijo?

Kralj modnih pist Derek Zoolander je bil že trikrat okronan za manekena leta. Pripravlja se, da bo še četrtič prejel to prestižno nagrado, vendar mu načrte prekriža novinec Hansel. Tako Derek spozna kruto resnico, da ni več prvi maneken na svetu. Razočaran se odloči poiskati smisel življenja. Vrne se v rodno mesto, da bi z očetom in brati delal v rudniku. Toda družina ga zavrne in obupani Derek Hansla izzove na dvoboj, da bi se enkrat za vselej pokazalo, kdo je boljši. Obenem se Derek zaljubi v lepo novinarko Matildo in v modnih krogih odkrije smrtonosno zaroto.

V filmu se pojavijo tudi nekatera znana imena: Donald Trump, Lenny Kravitz, David Bowie, Claudia Schiffer ter pevka skupine No Doubt Gwen Stefani.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:30
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
13:45
Paradiž
Komedija
Izvirnik: Paradise
Režija: Diablo Cody
Igrajo: Julianne Hough, Holly Hunter, Nick Offerman, Phil Austin, Ignatz Gerard Kiefer III, Colby Davis Kiefer
Ocena IMDb: 4,9/10

Po bližnjem srečanju s smrtjo se dekle odloči zaživeti drugače. Nov začetek poišče v Las Vegasu.

Potem ko je preživela letalsko nesrečo, 21-letno Lamb Mannerheim spreleti, da je svet veliko večji od njenega domačega kraja, zakotnega in bogaboječega mesteca v Montani. Z mastnim čekom od zavarovalnine in s seznamom še nikoli preizkušenih "grehov" se dekle odpravi v samo središče pregrehe: Las Vegas. Naivno nedolžna mladenka bo križarila med lučmi mesta, ki nikoli ne spi, po sumljivih barih in mračnih ulicah, ter presenečeno odkrivala, koliko zanimivega ji lahko svet ponudi. S pomočjo novih prijateljev bo Lamb nemara preživela tudi svojo nenavadno pustolovščino in odkrila, kaj pomeni zares živeti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
15:25
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
15:40
Vrnitev v prihodnost 3
Avantura
Izvirnik: Back to the future III
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson, Lea Thompson, Elisabeth Shue
Ocena IMDb: 7,4/10

Film o pustolovščinah najstnika Martyja in odštekanega znanstvenika Doca.

V zadnjem filmu strela uniči Docov in Martyjev časovni stroj. Nato se Doc na lepem znajde v letu 1885. Martyju, ki je obtičal v letu 1955, pošlje sporočilo iz skrivnega mesta, kjer je njun časovni stroj DeLorean skrit že vsaj sedemdeset let. Priloži tudi napotke za popravilo časovnega stroja, ki so v letu 1885 še neuporabni. Doc si je vedno želel živeti na Divjem zahodu, zato v svojem sporočilu jasno navede, naj se Marty vrne nazaj v leto 1985 in tam časovni stroj uniči. Vendar Marty spremeni načrt in se tudi sam znajde na Divjem zahodu, kjer mora Doca rešiti pred gotovo smrtjo. Da je vse skupaj še bolj zapleteno, se Doc do ušes zaljubi v učiteljico Claro.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
17:55
E.T. vesoljček
Drama
Izvirnik: E.T. The Extra Terrestrial
Režija: Steven Spielberg
Igrajo: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrymore, K.C. Martel
Ocena IMDb: 7,9/10

Zgodba o nenavadnem prijateljstvu med Elliotom, osamljenim fantičem in bistrim, prijaznim obiskovalcem z drugega planeta, ki se izgubi na Zemlji.

Zgodba se začne, ko na Zemlji pristane plovilo neznanih nezemeljskih bitij. Ti kmalu odidejo od tod, a tu pozabijo na svojega prijatelja, ki se tako osamljen in prestrašen znajde tri milijone svetlobnih let od doma. Najde ga fantič Elliott, ki ga kljub prvotnemu strahu pripelje domov, kjer ga mora skriti pred mamo. Med osamljenim dečkom in vesoljčkom se splete svojevrstno prijateljstvo. Elliott se mora na koncu izmuzniti množici znanstvenikov in vladnih agentov, da bi svojemu nenavadnemu prijatelju pomagal pri vrnitvi domov.

E.T. vesoljček je uspešnica Steven Spielberga, ki še vedno velja za enega najbolj gledanih in denarno uspešnih filmov vseh časov. Ob njem boste jokali in se smejali.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1982
20:00
V nevarni modrini 2
Akcija
Izvirnik: Into the blue 2: The reef
Režija: Stephen Herek
Igrajo: Chris Carmack, Laura Vandervoort, Marsha Thomason, Michael Graziadei, Mircea Monroe, Audrina Patridge
Ocena IMDb: 4,7/10

Zakonca Sebastian in Dani sta izkušena potapljača in navdušena iskalca zakladov.

Sebastian in Dani sanjata o tem, da bosta nekega dne obogatela. Priložnost se jima ponudi, ko nekega dne prejmeta mamljivo ponudbo. Za premožna klienta iz Evrope naj bi na dnu oceana našla skriti zaklad slavnega morjeplovca Krištofa Kolumba in s tem dobila zajeten kupček denarja, ki bi jima lahko spremenil življenje. Toda Sebastian in Dani ne vesta, da sta njuna delodajalca v resnici terorista, ki želita izvesti napad na Pearl Harbor.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
21:40
Lovca na čarovnice
Fantazijski
Izvirnik: Hansel & Gretel witch hunters
Režija: Tommy Wirkola
Igrajo: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala, Derek Mears, Robin Atkin Downes
Ocena IMDb: 6,1/10

Odraslo nadaljevanje pravljice o Janku in Metki.

V filmu spremljamo neustrašna lovca na čarovnice, ki sta se zaradi travmatičnega dogodka v otroštvu zaobljubila, da bosta svet očistila čarovniške nesnage. Ker običajne coprnije zlobnih čarodejk nanju nimajo vpliva, svoje sovražnike vedno uspešno premagata, toda ko morata ob prihajajoči krvavi luni zaščititi skupino otrok pred zlohotno čarovnico Muriel, sta soočena s povsem novim zlom. Kljub temu neustrašna junaka vzameta orožje in se podata v vrtoglavo divji spopad s silami teme.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
23:10
Lepotica in zver
Fantazijski
Izvirnik: Beauty and the Beast
Režija: David Lister
Igrajo: Estella Warren, Rhett Giles, Victor Parascos, Vanessa Gray
Ocena IMDb: 3,2/10

Klasična pripoved o lepotici in zveri ima tokrat nekoliko drugačno zgodbo.

Potem ko lepo Belle pred napadom volka reši skrivnostna Zver, ki naj bi zakrivila več umorov, dekle odkrije, da imajo ljudje o njenem rešitelju povsem napačno predstavo. Belle kmalu izve, da za krutimi umori stojita zlobna čarovnica in njena pošast, zato se odloči, da bo Zveri pomagala oprati njegovo ime.

Še ena v vrsti priredb znane zgodbe o lepotici in Zveri. Tokrat sta v glavnih vlogah Estella Warren in Rhett Giles.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2009