TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 10.09.2015
01:25
Gostilna išče šefa
02:10
Na terapiji
Zarja je prišla k Romanu po mnenje, tisto, zaradi katerega vztraja na njunih pogovorih. Dogovor je bil, da oba napišeta vsak svoje mnenje o njej, a se je Zarja med pisanjem sprla s svojo mamo, oče in trener Blaž pa nista imela časa, da bi ji pomagala. Romana je zanimalo, kdo jo je pripeljal na terapijo, saj je preslišal pogovor, ko ga je Zarja klicala iz avtomobila. Zarja si zelo želi oditi na priprave na Madžarsko, vendar je zaradi poškodb ne bodo vzeli s sabo.
02:45
Črni dež
Edina možnost, da si zopet pridobi ugled in dobro ime med policisti je, da se izkaže pri zelo pomembni nalogi. Skupaj s sodelavcem Charliejem Vincentom morata spremljati japonskega mafijca Sata na poti iz New Yorka v Osako. Ko pristanejo na Japonskem, se Nick in Charlie znajdeta sredi nočne more, ki je nista pričakovala. Sato jima pobegne, zato ga morata izslediti na temačnih japonskih ulicah, ki so jima popolnoma tuje. Na pomoč jima priskoči japonski detektiv Matsumoto, vendar mu zlasti Nick sprva ne zaupa.
04:45
Nočni program Kino
06:15
Je bella cesta
Osrednja tema oddaje bodo tajkuni. V pevsko-plesni točki bo nastopila Katarina Mala, za plesni vložek pa se ji bo pridružilo kar vele-znanih 6 tajkunov. Klemen bo v družbi Klemna Klemna poskrbel za začinjen duet, med visoke obiske Je belle ceste pa se bo tokrat zapisala Alenka Bratušek. V sklopu piscev in pevcev bo publika že določila prvega finalista sezone in še in še ...
07:10
Odpuščanje
Med žrtvami je bila tudi 14-letna amiška najstnica Mary Beth, hčerka Ide in Gideona Graberja, ki se nikakor ne moreta pomiriti s hčerino izgubo. Še posebej Ida je tista, ki goji sovraštvo do morilčeve žene, zato se odloči opustiti amiški način življenja in zaživeti pri svoji sestri Ellen, odpadnici, ki se je odrekla staromodnim navadam in zaživela drugače.
08:40
Ujeti utrinek
Nekega dne med snemanjem najnovejšega filma svojega zaročenca najde v objemu druge ženske. Besna odvihra v bližnji gozd in se izgubi. Znajde se v malem mestecu, kjer je ljudje ne prepoznajo. Naveličana blišča in stresnega življenja se odloči, da bo nekaj časa ostala kar tam. Ni ji žal, saj v mestecu najde nov smisel življenja in tudi novo ljubezen. Toda pridejo tudi nove težave.
10:15
Bodite uvidevni, previjte
Tako v videoteki, ki je last prijatelja Elroya, izbriše vse VHS kasete. Da bi rešila posel, morata Jerry in njegov najboljši prijatelj Mike na novo posneti filme, med katerimi sta tudi Izganjalci duhov in King Kong. Filmi so seveda popolnoma zanič, a med obiskovalci videoteke postanejo prave uspešnice.
12:00
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
13:20
Nasmeh Mona Lise
Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.
15:25
Romanca v Seattlu
Fantič nekega večera pokliče v radijsko oddajo in vesoljnemu poslušalstvu pove, da si najbolj želi, da bi se oče spet zaljubil. Jonaha sliši tudi Annie Reed. Čeprav se je pred kratkim zaročila, si želi Sama spoznati, saj začuti, da sta si usojena.
17:10
Vitezova usoda
Revni William Thatcher sanja, da bo nekega dne postal čisto pravi vitez, žal pa je v tem času vzpenjanje po družbeni lestvici povsem nemogoče. Če se rodiš reven, reven tudi umreš. Nekega dne na viteškem turnirju, kjer vitezi preizkušajo svoje spretnosti in živce, William dobi nepričakovano priložnost. Ko umre njegov gospodar, William obleče njegov oklep in na turnirju zmaga. Tako postane prvak v športu, ki je rezerviran samo za plemstvo. William spozna tudi možakarja, ki mu izdela ponarejene dokumente. Tako začne pod novim imenom Ulrich von Lichtenstein nastopati na viteških turnirjih. Redna gledalka viteških tekmovanj je tudi lepa plemkinja Jocelyn, ki Williama popolnoma prevzame. Hkrati William postane velik sovražnik grofa Aldemarja, ki se namerava z Jocelyn poročiti.
19:30
Na terapiji
Dana in Aleš sta že ob srečanju pred Romanovo ordinacijo precej boljše volje in bolj ljubeča kot na zadnji seansi. Odločila sta se, da se ne bosta več prepirala zaradi nosečnosti in Dana se nagiba k temu, da bi obdržala otroka. Nato pa sredi terapije vstane in steče k stranišču. Po njunem hitrem odhodu Roman pokliče Majdo, da odstrani krvav madež s kavča. Začneta se pogovarjati o njunem zakonu in Majda Romanu prizna, da ga vara z drugim moškim.
20:00
Terminator 3: Vstaja strojev
Zdaj je star 22 let in živi na robu, brez doma, brez službe, brez prihodnosti. Uradno torej sploh ne obstaja. Medtem iz prihodnosti v sedanjost pride najboljši ubijalski stroj do sedaj: T-X, ki se skriva pod krinko lepega dekleta. T-X je močnejša in nevarnejša od Terminatorjev pred njo. Toda John Connor ni njena edina tarča. T-X se spravi tudi na nič hudega slutečo veterinarko Kate Brewster. Ko Connor in Kate spoznata, da se približuje konec sveta, je njuno edino upanje za preživetje replika Terminatorja, Connorjevega nekdanjega ubijalca.
21:50
Mamin sin
Glede na to, da se lepo razumeta in da mu mama nudi vse, kar potrebuje, Jeffrey ne razmišlja o tem, da bi se v njegovem življenju karkoli spremenilo. Zaplete se, ko Jan spozna poduhovljenega motivacijskega govornika Merta in se z njim zaplete v resno razmerje. Ne traja dolgo, ko se Mert preseli k njima, to pa Jeffreyu ni prav nič všeč. Medtem ko se prepir med obema moškima bliža vrhuncu, začne Jeffrey počasi dojemati, da je odrasel.
23:25
Tolpa z igrišča
Čeprav Porterjevi nadrejeni niso preveč navdušeni nad njegovo idejo, da bi v zaporu ustanovil moštvo zapornikov, ki bi igrali ameriški nogomet, mu kljub temu dovolijo, da začne neubogljive mladce trenirati. Pred Porterjem je težka naloga, saj mora po eni strani motivirati zapornike, ki so se že vdali v svojo usodo, in svojim nadrejenim dokazati, da je bila njegova vizija pravilna.