TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 11.02.2019
00:55
Sanjsko moštvo
Akcija
Izvirnik: Double team
Režija: Hark Tsui
Igrajo: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke, Paul Freeman, Natacha Lindinger, Valéria Cavalli
Ocena IMDb: 4,7/10

Protiobveščevalec Jack Quinn se spopade s teroristom Stavrosom.

Borec proti teroristom Jack Quinn bi rad zapustil svoj posel in se posvetil drugim rečem. Ker z ženo Kathryn pričakujeta otroka, bi rad več časa preživel doma in postal družinski človek. Vendar ne bo šlo brez zadnje naloge. Jack mora ubiti terorista Stavrosa, vendar se naloga ponesreči. Tako Kathryn postane tarča Stavrosovega maščevanja. Jack se v obupu po pomoč obrne na Yaza, smrtonosnega preprodajalca z orožjem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
02:35
Streljanje psov
Drama
Izvirnik: Shooting Dogs
Režija: Michael Caton-Jones
Igrajo: John Hurt, Hugh Dancy, Dominique Horwitz, Louis Mahoney, Nicola Walker, Steve Toussaint
Ocena IMDb: 7,7/10

Drama temelji na resničnih dogodkih iz leta 1994, ko se v osrednji Afriki začne krvavi genocid.

Britanski srednješolski učitelj kot prostovoljec prispe v Ruando ravno v času, ko so napetosti med pripadniki plemena Tutsi in Hutuji prerasle v državljansko vojno. Connor je priča splošnemu nasilju in trpinčenju svojih učenk, zato se odloči šolo uporabiti kot kraj, kamor se lahko zatečejo tutsijevski begunci.

Režiser in scenarist filma je bil fotograf BBC-ja, ki je odšel v Ruando v času, ko se je začela vojna.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
04:35
Nočni program Kino
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
06:40
Mojstri šminke
Resničnostni šov, 3. sezona, 3. del
Izvirnik: Face off
Režija: Peter Ney
Igrajo: McKenzie Westmore, Glenn Hetrick, Ve Neill, Michael Westmore, Neville Page, Matt Chris Wood
Ocena IMDb: 8,2/10

Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta.

12 nadobudnih tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Kandidati se bodo med drugim lotili tudi izdelave animatronike, lutk, odlitkov ter protez. Koga bo na koncu čakala bleščeča kariera v Hollywoodu?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
07:25
Vrnitev v prihodnost 3
Avantura
Izvirnik: Back to the future III
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson, Lea Thompson, Elisabeth Shue
Ocena IMDb: 7,4/10

Film o pustolovščinah najstnika Martyja in odštekanega znanstvenika Doca.

V zadnjem filmu strela uniči Docov in Martyjev časovni stroj. Nato se Doc na lepem znajde v letu 1885. Martyju, ki je obtičal v letu 1955, pošlje sporočilo iz skrivnega mesta, kjer je njun časovni stroj DeLorean skrit že vsaj sedemdeset let. Priloži tudi napotke za popravilo časovnega stroja, ki so v letu 1885 še neuporabni. Doc si je vedno želel živeti na Divjem zahodu, zato v svojem sporočilu jasno navede, naj se Marty vrne nazaj v leto 1985 in tam časovni stroj uniči. Vendar Marty spremeni načrt in se tudi sam znajde na Divjem zahodu, kjer mora Doca rešiti pred gotovo smrtjo. Da je vse skupaj še bolj zapleteno, se Doc do ušes zaljubi v učiteljico Claro.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
09:30
Woodcock
Komedija
Izvirnik: Mr. Woodcock
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Billy Bob Thornton, Seann William Scott, Susan Sarandon, Amy Poehler, Melissa Sagemiller, Ethan Suplee
Ocena IMDb: 5,2/10

John Farley hoče prekiniti zvezo med njegovo mamo in njegovim gimnazijskim učiteljem, gospodom Woodcockom.

John Farley je bil v otroštvu debelušen fant brez želje in smisla za športne aktivnosti. Zato ni nič čudnega, da je bil učitelj telovadbe, g. Woodcock, njegov sovražnik številka ena. Toda z leti je John shujšal, pridobil na samozavesti, začel pisati priljubljene knjige za samopomoč in se sprijaznil z nesrečnim otroštvom, ki mu ga je še dodatno zagrenil Woodcock. Ko nekega dne obišče svojo ovdovelo mamo Beverly, pa ga ta preseneti z novico, da se bo spet poročila. In njen zaročenec ni nihče drug kot g. Woodcock.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
11:10
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
11:25
Zoolander
Komedija
Režija: Ben Stiller
Igrajo: Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jerry Stiller
Ocena IMDb: 6,6/10

Kaj naj stori najslavnejši maneken na svetu, ko je oblečen, da te kap, in pripravljen na akcijo?

Kralj modnih pist Derek Zoolander je bil že trikrat okronan za manekena leta. Pripravlja se, da bo še četrtič prejel to prestižno nagrado, vendar mu načrte prekriža novinec Hansel. Tako Derek spozna kruto resnico, da ni več prvi maneken na svetu. Razočaran se odloči poiskati smisel življenja. Vrne se v rodno mesto, da bi z očetom in brati delal v rudniku. Toda družina ga zavrne in obupani Derek Hansla izzove na dvoboj, da bi se enkrat za vselej pokazalo, kdo je boljši. Obenem se Derek zaljubi v lepo novinarko Matildo in v modnih krogih odkrije smrtonosno zaroto.

V filmu se pojavijo tudi nekatera znana imena: Donald Trump, Lenny Kravitz, David Bowie, Claudia Schiffer ter pevka skupine No Doubt Gwen Stefani.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:05
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
13:20
Transformerji 2: Maščevanje padlih
Akcija
Izvirnik: Transformers: Revenge of the fallen
Režija: Michael Bay
Igrajo: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Ramon Rodriguez
Ocena IMDb: 6/10

Dve leti potem, ko je z Avtoboti rešil svet in premagal Deceptikone, Sam študira na kolidžu in še vedno prijateljuje z lepo Mikaelo.

Deceptikoni povzročijo nove težave v Šanghaju in tamkajšnji politiki verjamejo, da je za to kriva prisotnost Avtobotov na Zemlji. To pa je daleč od resnice. Deceptikoni bi namreč radi prišli do Sama in do pomembnega artefakta. S pomočjo skrivnostnega predmeta bi lahko obudili Megatrona in pridobili na moči. Samu, ki se tako znova znajde v središču odločilne bitke, pomagata Optimus Prime in lepa Mikaela, ki pa se skupaj s Samovimi starši znajde v nevarnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
16:05
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
16:20
E.T. vesoljček
Drama
Izvirnik: E.T. The Extra Terrestrial
Režija: Steven Spielberg
Igrajo: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrymore, K.C. Martel
Ocena IMDb: 7,9/10

Zgodba o nenavadnem prijateljstvu med Elliotom, osamljenim fantičem in bistrim, prijaznim obiskovalcem z drugega planeta, ki se izgubi na Zemlji.

Zgodba se začne, ko na Zemlji pristane plovilo neznanih nezemeljskih bitij. Ti kmalu odidejo od tod, a tu pozabijo na svojega prijatelja, ki se tako osamljen in prestrašen znajde tri milijone svetlobnih let od doma. Najde ga fantič Elliott, ki ga kljub prvotnemu strahu pripelje domov, kjer ga mora skriti pred mamo. Med osamljenim dečkom in vesoljčkom se splete svojevrstno prijateljstvo. Elliott se mora na koncu izmuzniti množici znanstvenikov in vladnih agentov, da bi svojemu nenavadnemu prijatelju pomagal pri vrnitvi domov.

E.T. vesoljček je uspešnica Steven Spielberga, ki še vedno velja za enega najbolj gledanih in denarno uspešnih filmov vseh časov. Ob njem boste jokali in se smejali.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1982
18:30
Madagaskar
Animacija
Izvirnik: Madagascar
Režija: Eric Darnell
Igrajo: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Emma Roberts
Ocena IMDb: 6,9/10

Lev, zebra, žirafa in povodni konj se odločijo pobegniti iz živalskega vrta v divjino. Tako se znajdejo na Madagaskarju.

Lev Alex je glavna atrakcija newyorškega živalskega vrta. Skupaj z najboljšimi prijatelji zebro Martyjem, žirafo Melmanom in povodnim konjem Glorio že vse življenje živi za zidovi živalskega vrta. Potem nekega dne Marty pobegne in prijatelji se odpravijo za njim. A ulice New Yorka niso preveč varne. Alexa in ostale kmalu ujamejo in hitro se znajdejo na poti proti Afriki. Nazadnje pristanejo na Madagaskarju, kjer jih čaka nov izziv. Kako naj preživijo v divjini, ki je še nikoli niso videli od blizu?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
20:00
Footloose
Drama
Režija: Craig Brewer
Igrajo: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Andie MacDowell, Miles Teller, Ray McKinnon
Ocena IMDb: 5,9/10

Mestni najstnik v kraju, kjer je ples prepovedan.

V priredbi plesne uspešnice iz leta 1984 spremljamo najstnika Rena MacCormacka, ki je pred kratkim prispel v mestece Bomont. Tamkajšnji prebivalci so pod vplivom nedavne tragične prometne nesreče, v kateri je umrlo pet najstnikov. Zaradi tragedije so se tamkajšnji duhovnik Moore in mestni svetniki odločili prepovedati ples in glasno glasbo, toda Ren, odlični plesalec in velik ljubitelj glasbe, tega ne odobrava. S svojimi plesnimi koraki hitro osvoji Moorovo hčerko Ariel in ostale najstnike.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
22:00
V nevarni modrini
Akcija
Izvirnik: Into the blue
Režija: John Stockwell
Igrajo: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott, Josh Brolin, James Frain
Ocena IMDb: 5,9/10

Prijatelji se znajdejo sredi bitke za preživetje.

Skupina štirih mladih potapljačev išče podvodni zaklad na Bahamih, kljub temu, da okoli njih kar mrgoli morskih psov. V nekem trenutku na dnu oceana štirje mladi potapljači opazijo razbitine tovornega letala. Seveda verjamejo, da so se jim sanje o zakladu končno uresničile. Toda resnica je drugačna in veliko bolj nevarna. Izkaže se, da so našli letalo, na katerem so mamila, vredna več milijonov dolarjev. Medtem ko razpravljajo o tem, kaj narediti z bogato najdbo, ugotovijo, da ista mamila iščejo tudi kriminalci. Ti so pripravljeni ubiti vsakogar, ki jim pride na pot.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005