TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 12.06.2015
01:35
Vzhodno od raja
Čeprav je dober po srcu, vedno znova zabrede v težave, poleg tega pa zelo težko tekmuje s svojim bratom Aronom, ki je pri očetu Adamu izredno dobro zapisan. Samo Aronovo dekle Abra in prijazni šerif Sam se zavedata, da je Cal vse prej kot hudobni nebodigatreba. Zaradi Adamove napačne odločitve se Traskovi nekega dne znajdejo v velikih finančnih težavah. Ko nato Aron in Cal izvesta, da je njuna mama živa in da jima je oče lagal o njeni smrti, to vnese še dodatno napetost v njihove odnose. Cal se odloči, da bo obiskal mamo, ki vodi javno hišo, in jo prosil za denar. Sledi prepir, sredi katerega Adama zadane kap.
03:35
Narkič
Tam ga obiskuje lepo število znanih obrazov, zato je tudi sam neke vrste zvezdnik med psihiatri. Po samomoru njegove žene, se je Henryjev svet podrl, zato depresijo premaguje s kajenjem marihuane. Nekega dne sprejme primer mlade Jemme, ki ima za razliko od njegovih zvezdniških pacientov resne težave in dejansko potrebuje pomoč. Kaj se zgodi, ko oseba, na katero se zanaša Jemma, da jo spravi k pameti, tudi sama potrebuje terapijo?
05:15
Nočni program Kino
07:30
Paulie
Obožuje deklico Marie, ki ga vzgaja že vse od malih nog. V njuno prijateljstvo pa nekega dne posežejo Mariejini starši. Po njihovem mnenju se je Marie preveč navezala na Paulieja, zato papagaja pošljejo stran. Paulie se tako znajde daleč od ljubljene Marie in odločen je, da najde pot domov. Med potjo ga čakajo številni zabavni pripetljaji in ljubezen s prikupno papigo.
09:05
Dirka
Družina preživlja težke čase, saj jim je pred kratkim zaradi možganske kapi umrl oče. Nagnjenost k možganski kapi je že v družini in Marcus, ki je zdravnik v bližnjem mestu, je čedalje bolj prepričan, da bo njegovega mlajšega brata doletela enaka usoda. Ko natančno pregleda Davida, je o tem še bolj prepričan. Bratu ne pove ničesar o bolezni, odloči pa se skupaj z njim sodelovati na veliki kolesarski dirki čez Kolorado.
11:00
Nore počitnice
Tam bodo obiskali zabaviščni park Walley World. Čeprav bi Ellen in otroka raje odpotovali z letalom, Clark vztraja pri vožnji z avtomobilom. Težave se začnejo že doma, ko Clark pri prodajalcu avtomobilov ne dobi čudovitega lepotca, ki ga je naročil, ampak grdo, razpadajočo kripo, ki nikomur ni všeč. Ko se Griswoldovi naposled le odpravijo na pot, najprej obiščejo sorodnike, ki jim podtaknejo sitno teto Edno. Potem se jim sredi puščave pokvari avto, Clark se zagleda v svetlolaso lepotico z rdečim ferarijem, za piko na i pa izvejo, da je Walley World začasno zaprt ...
12:40
Policijski pes Sherlock
Tam oče izdeluje igrače, in čeprav si deček močno prizadeva, da bi ga drugi jemali resno, se vse spremeni, ko spozna govorečega policijskega psa Sherlocka. Le kdo mu bo verjel, da pes res govori? Sherlock bi rad, da mu Billy pomaga najti njegovega partnerja, policijskega detektiva, ki so ga ugrabili tihotapci. Toda ali bo Billy kos tako zahtevni nalogi?
14:05
Jane Eyre
Po pustem in žalostnem otroštvu se mlada Jane Eyre kot guvernanta odpravi s trebuhom za kruhom. Zaposli se na dvorcu Thornfield Hall, kjer spozna mračnega, hladnega in zadirčnega gospodarja, gospoda Rochestra. Jane sčasoma spozna, da se za Rochestrovo surovo zunanjostjo skriva nežna duša, željna ljubezni in topline, in se vanj zaljubi. Je možno, da bo Jane končno okusila srečo v objemu premožnega moškega ali bo Rochestrova skrivnost za vedno uničila njuno ljubezen?
16:05
Verižna reakcija
Na univerzi v Chicagu je ekipi znanstvenikov uspelo prav to. Po dolgih letih garanja so iznašli način za pridobivanje energije iz vode, kar bi našemu planetu, ki trpi zaradi kronične onesnaženosti, gotovo koristilo. Tu se v zgodbo zapleteta študent strojništva Eddie Kasalivich in znanstvenica Lily Sinclair, ki se nenadoma znajdeta v smrtni nevarnosti. Nekdo jima podtakne umor priznanega znanstvenika in njunega mentorja dr. Alastairja Barkleyja. Zdaj morata Eddie in Lily odkriti, kdo stoji za zaroto, in se poleg tega otepati še številnih vladnih agentov.
17:55
Vesoljska ladja Serenity
Poraženci so obsojeni na življenje na družbenem obrobju, med njimi pa je tudi stotnik Malcolm Reynolds, zdaj poveljnik majhne vesoljske ladje Serenity. S svojo pisano posadko Reynolds opravlja različne posle v galaksiji, od tihotapljenja in kraje, do povsem zakonitega prevažanja popotnikov. Ko na krovu pristaneta popotnika Simon in njegova najstniška sestra River, se Serenity kar naenkrat znajde na begu. Reynolds mora narediti vse, da reši svojo posadko.
20:00
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
21:30
Krvava Rayne 2
Tokrat se napoti v Ameriko v čas Divjega zahoda, da bi zaustavila vampirja Billyja the Kida, ki hoče zavladati vsem kavbojskim vampirjem. Billy the Kid hoče ustanoviti svoje kraljestvo, zato pobija nedolžne prebivalce in ugrablja otroke. V boju z nadnaravnimi bitji Rayne združi moči s Patom Garretom, prevarantskim pridigarjem in nepridipravom Fransonom.
23:10
Narkič
Tam ga obiskuje lepo število znanih obrazov, zato je tudi sam neke vrste zvezdnik med psihiatri. Po samomoru njegove žene, se je Henryjev svet podrl, zato depresijo premaguje s kajenjem marihuane. Nekega dne sprejme primer mlade Jemme, ki ima za razliko od njegovih zvezdniških pacientov resne težave in dejansko potrebuje pomoč. Kaj se zgodi, ko oseba, na katero se zanaša Jemma, da jo spravi k pameti, tudi sama potrebuje terapijo?