TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 12.08.2015
01:05
Je bella cesta
02:00
Sovražnik pred vrati
Padec Stalingrada bi lahko pomenil dokončno zmago nemških sil v Evropi. Ruski ostrostrelec Vasilij Zajcev (Jude Law) z natančnimi streli obračunava s sovražniki, zato Nemci nadenj pošljejo svojega najboljšega ostrostrelca, majorja Königa (Ed Harris). Tako se sredi ene največjih bitk dvajsetega stoletja začne med Vasilijem in Königom odvijati neusmiljena osebna vojna.
04:10
Zemlja v nevarnosti
Če znanstveniki ne bodo naredili nič, bo slej ko prej padel na naš planet in uničil človeštvo. Edino upanje je orožje za množično uničenje, imenovan Projekt 7, ki ga je ustvaril osramočeni znanstvenik. Bo ta dobil še eno priložnost, da dokaže svoje znanstvene sposobnosti, si povrne ugled in spotoma reši naš planet?
05:35
Nočni program Kino
07:40
Izposojena srca
Njen šef Sam Field pa bi rad sklenil dobičkonosen dogovor s poslovnežem Javierjem Del Campom, ki je prepričan, da je Sam srečno poročen in družinski človek. Odločen je, da bo posel sklenil na obisku pri Samu in njegovi družini. Toda Sam v resnici nima družine. A po čudežnem naključju se v njegovem domu znajdeta Kathleen in Zoe in Sam ju pregovori, da mu priskočita na pomoč. Toda izkaže se, da skrivnostni Javier Del Campo ni to, kar se zdi in da Sam ni hladen brezsrčen mogotec.
09:15
Milijonarjeve muhe
Medtem ko preoblečen v klošarja pripravlja zelo pomemben članek, se mu približa uspešni poslovnež Alan Stanwyk. Ta je poročen s šefovo hčerko in Fletchu, misleč, da je res klošar, ponudi lep kupček denarja, če bi izvršil umor. Tarča je kar Stanwyk, ki boleha za rakom. A Fletchu takoj nekaj zasmrdi in ne bi mu bilo podobno, če ne bi začel zadeve raziskovati.
11:00
Klub duhov
Svojega prijatelja Jesseja, ki je pravi mali izumitelj, zato prosi za pomoč, da bi nagajivemu duhu nastavila past in ga ujela. Ko izve, da skuša lakomni poslovnež zapreti prodajalno sladoleda njene matere, se Carrie odloči ujetega duha uporabiti v svoj prid in brezobzirnega poslovneža pošteno prestrašiti.
12:25
Poletna dogodivščina
Ko se Herb in Žabec nekega dne ustavita tudi v Rockyjevem mestecu, Žabca nekdo ukrade, Herbovo oddajo pa posledično umaknejo s programa. Rocky je ves iz sebe in ker FBI nikakor ne more najti ne tatu ne lutke, deček prosi svojega starejšega brata Elliota za pomoč pri iskanju pogrešanega Žabca. Pri tem jima pomaga tudi simpatična nova soseda Haley.
14:10
Črni predsednik
Nekaj mesecev pred volitvami za novega ameriškega predsednika ankete kažejo, da bo predsedniški stolček zasedel sedanji podpredsednik Brian Lewis. Možnosti za njegovo zmago se še povečajo, ko njegov nasprotnik umre v letalski nesreči. Predsednik demokratov, senator Bill Arnot, se zato odloči, da bo v igro pripeljal novega kandidata, ki bo malce začinil predsedniško tekmo. Tako izbere temnopoltega mladeniča Maysa Gilliama, na katerega sprva ne stavi nihče. Toda bolj ko se Gilliam izmika napisanim govorom, ki jih v javnosti zamenja s svojimi besedami, bolj narašča njegova priljubljenost. Še bolj zabavno postane, ko Gilliam v predsedniško kampanjo vključi svojega odštekanega brata Mitcha. Zdaj se lahko zgodi, da fanta na volitvah celo zmagata!
15:50
Je bella cesta
Na dan reformacije se bo na Je belli cesti govorilo v in o slovenskem jeziku. Pisan na praznik bo s slovensko poezijo tudi izziv tedna. Zlatko in Predin bosta držala ritem in družbo Klemnu. Ali pa bo ravno obratno. Kakorkoli že, s svojim hitom »Here I come, here I go« bo na Je belli cesti zažgal tudi Magnifico.
16:45
Nočni let
Toda okoliščine jo nekega dne prisilijo, da se vseeno odpravi na pot z letalom. Med čakanjem na let spozna prijetnega mladeniča Jacksona. Ko se nato vkrcata na letalo, se izkaže, da sedita skupaj. Toda že nekaj trenutkov po vzletu Jackson pokaže svoj pravi obraz. Na letalu je samo zaradi Lise, ki je ključni člen v načrtovanem atentatu na nekega politika. Če Lisa ne bo ubogala in storila vsega, kar ji Jackson naroči, bodo umorili njenega očeta. Kaj naj Lisa naredi? Na letalu ne more nikamor pobegniti ali poklicati na pomoč.
18:15
Hišna zajčica
Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
20:00
Lara Croft: Tomb Raider
Šolala se je na najbolj elitnih šolah, govori celo vrsto jezikov, je izurjena v borilnih veščinah ter potuje v nevarne kraje, kjer išče izgubljene grobnice in pozabljena kraljestva. Tokrat je pred njo največji izziv doslej. Najti mora obe polovici starodavnega artefakta, ki je zakopan nekje v prostoru in času. Kdorkoli artefakt dobi v svoje roke, ima največjo moč. Usoda človeštva je zato odvisna od Lare, ki jo naloga med drugim popelje v Kambodžo in Sibirijo.
21:40
Umazani Harry: Škorpijon ubija
Mesto že nekaj časa ustrahuje poblazneli množični morilec po imenu Škorpijon. Zahteva precej denarja, v nasprotnem primeru bo za seboj še naprej puščal krvavo sled. Obupani župan na pomoč pokliče Harryja, ki se z mladim in neizkušenim partnerjem Chicom odpravi na lov za Škorpijonom.
23:25
Sekira
Odpravita se tudi na voden izlet po močvirju, v katerem naj bi strašil duh Victorja Crowleyja, ki naj bi ga njegov lastni oče po nesreči obglavil s sekiro. Benu in Marcusu se na izletu pridružita še eksotični plesalki Misty in Jena ter skrivnostna Marybeth, vsi skupaj pa se po seriji nenavadnih dogodkov hitro zavejo, da v močvirju res straši in da jim Victorjev duh streže po življenju.