TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 12.09.2015
01:25
Gostilna išče šefa
02:15
Na terapiji
Roman je ponovno na terapiji pri Emi. Pove ji, da mu je Majda priznala, da ima drugega in da je imel zelo grozen teden, poleg tega pa je tudi prehlajen. Govorita o njegovih pacientih, o mladi atletinji, za katero on misli, da ima razmerje s svojim mnogo starejšim trenerjem, o stvareh, ki mu jih je deklica povedala o njegovi hčeri Tini, predvsem pa o njegovi ženi in njenem ljubimcu. Izvemo tudi, kaj se je zgodilo Dani in Alešu.
02:50
Soba za paniko
S hčerko Sarah naposled najdeta hišo sredi New Yorka. Posebnost hiše je v tem, da je v njej soba za paniko. To je neke vrste zaklonišče, ki omogoča, da se stanovalci v primeru vloma ali napada zatečejo vanj, ga neprodušno zaprejo in kar od tam pokličejo policijo. Soba je zaščitena z debelimi jeklenimi vrati, ima svoj prezračevalni sistem in poleg telefona tudi kup zaslonov, ki s pomočjo številnih kamer kažejo vsak kotiček v hiši. Še isti večer, ko se Meg in Sarah vselita v nov dom, v hišo vdrejo trije zamaskirani moški. Dekleti se takoj zatečeta v sobo za paniko, a prav tam se nahaja tisto, po kar so roparji prišli. Da je zaplet še bolj napet, se izkaže, da ima Sarah sladkorno bolezen.
04:35
Nočni program Kino
06:35
Na terapiji
Maša zamudi na terapijo pol ure, ker je bila priča nesreči. Avto je psa na cesti večkrat povozil, a mu ni mogla pomagati, ker taksist ni mogel nikjer ustaviti. Roman je mnenja, da je zamudila namerno, ker se ne strinja z njim in njunim odnosom. Predlaga ji, da bi postopoma zaključila s terapijo, saj ji ta ne ustreza. Maša se ne strinja z njim, saj se ji zdi razlog za zamudo opravičljiv in misli, da jo Roman meče s terapije.
07:00
Na terapiji
Matej se pojavi pri Romanu z veliko škatlo, v kateri se nahaja aparat za kavo. Roman ga sprva zavrne, nato pa se dogovorita, da je lahko tam, dokler Matej hodi na terapijo, saj ne more piti njegove neokusne kave. Matej mu pove, da je zapustil ženo Žano in se preselil k svojemu prijatelju, ki je sicer gej. Posledično je zaradi ponočevanja čez vikend pomešal dneve in prišel na terapijo že dan prej in tako po naključju spoznal Mašo.
07:25
Na terapiji
Zarja prinese Romanu poslovilno darilo, ker je to njena tretja ura pri njemu, kolikor on potrebuje, da lahko poda mnenje. Darilo, majhno barko, je kupila, ko je bila njena družina na zadnjem skupnem dopustu, zato se pogovarjata o njenih starših in o trenerjevi družini, kjer je preživela veliko časa pri njegovi mali hčerki Evi, ko je bila njegova žena odsotna. Zaupa mu tudi, da se je takrat med njo in Blažem nekaj zgodilo.
07:50
Na terapiji
Dana pride na terapijo sama in je izjemno dobre volje. Pravi, da ji ni hudo zaradi spontanega splava. Z Alešem sta se sporekla, ker ni želel, da bi še hodila na terapijo. Dana ga ni upoštevala in si celo dovoli nekaj spogledovanja z Romanom. Ko govorita o krvavem madežu, ki se ne vidi več, Dana pade v jok in takrat se pojavi tudi Aleš. Prepirati se začneta zaradi Aleševe potrebe po nadzoru, Danine brezbrižnosti ob izgubi otroka in Romanove sokrivde.
08:20
Na terapiji
Roman je jezen na Emo, ker mu je predlagala, da z Mašo prekine terapijo. Maša je ob omembi te ideje dobila občutek, da jo meče s terapije zato, ker goji čustva do nje. Roman prizna, da je Maša zelo privlačna ženska in da je že pomislil nanjo v seksualnem smislu. Ema meni, da si Roman želi pobegniti pred težavami z Majdo, nakar ji pove, da že več dni spi v svoji pisarni.
08:50
Bedak
Najprej se zaposli na bencinski črpalki, potem pa se odloči, da bo raje videl svet in se pridruži potujočemu karnevalu. Tam spozna seksi, a močno motociklistko Patty in se začne sestajati z njo. Nato nekega dne opazi lepo Marie in se zagleda vanjo. Patty to seveda ni všeč, zato ubogega Navina prebuta. Udarec pa je zanj še toliko hujši, ker ga Marie zapusti. Vse kaže, da je Navin obsojen na nesrečo, dokler se nekega lepega dne to ne spremeni.
10:30
Ujeti utrinek
Nekega dne med snemanjem najnovejšega filma svojega zaročenca najde v objemu druge ženske. Besna odvihra v bližnji gozd in se izgubi. Znajde se v malem mestecu, kjer je ljudje ne prepoznajo. Naveličana blišča in stresnega življenja se odloči, da bo nekaj časa ostala kar tam. Ni ji žal, saj v mestecu najde nov smisel življenja in tudi novo ljubezen. Toda pridejo tudi nove težave.
12:05
Upanje ostane
Na prvi pogled je njeno življenje popolno, potem pa izve, da jo mož vara s prijateljico. Življenje se ji v trenutku sesuje kot hiša iz kart. V stiski Birdee skupaj s hčerko odpotuje v svoj rojstni kraj, kjer si namerava ustvariti novo življenje. Tam jo pričakajo mama Ramona, mladostni prijatelj Justin Matisse in kup novih izzivov. Sčasoma Birdee najde moč, da prevzame nadzor nad življenjem, ponovno odkrije družino in se zave, da upanje ostaja.
14:00
Sladki poslej
Iz pasivnega žalovanja jih zbudi prihod odvetnika Stephensa, ki bi se rad okoristil na račun užaloščenih staršev in sprožil sodni proces, v katerem naj bi starši umrlih ali poškodovanih otrok tožili tiste, ki naj bi domnevno zakrivili nesrečo. Toda namesto da bi Stephens s svojo prisotnostjo poskrbel, da bi žalujoči združili moči in delovali enotno, med njimi pride do novih razkolov.
15:55
Življenje za Lorenza
Nenadoma pa so se v njegovem organizmu začele pojavljati nepravilnosti, ki so se izražale kot izguba zavesti, spomina, govora in druge motnje. Zdravniška diagnoza je pokazala, da je zbolel za neozdravljivo možgansko boleznijo. Lorenzova predana starša, ki ju igrata Susan Sarandon in Nick Nolte, zavrneta smrtno obsodbo, saj se ne moreta sprijazniti s postavljeno diagnozo. Pretresljiv film spremlja njun boj za sinovo življenje. Polna volje in neizmerne ljubezni se podata na pot iskanja rešitve v upanju, da bosta odkrila zdravilo, ki bo ustavilo potek smrtnonosne bolezni.
18:10
Nekaj novega
Ko na neki zabavi spozna arhitekta Briana, se ta vanjo zaljubi na prvi pogled. Toda Kenya ostaja do njega hladna. Od njega bi rada le, da uredi njen vrt. Ko jo Brian povabi na zmenek, Kenya kljub ravnodušnosti privoli in nazadnje ugotovi, da Brian navsezadnje le ni tako slab. Toda kako bodo njeni prijatelji in sorodniki sprejeli dejstvo, da je belec?
20:00
En dan
Medtem ko bi Emma rada pomagala in spremenila svet na boljše, bi ga Dexter predvsem rad prikrojil svojim željam, zato njuna bežna romanca nima prihodnosti. Kljub temu ostaneta v stiku, njuno dolgoletno prijateljstvo in postopno dozorevanje pa se nam skozi obdobje dvajsetih let razkriva vsako leto na isti dan, 15. julija.
21:45
United 93
Film se dogaja na letalu na letu United 93 - enem od letal, ki so jih teroristi ugrabili med napadi na ZDA 11. septembra 2001 - in se odvija v realnem času. Like igrajo neznani igralci, ki so se na vloge pripravili s pomočjo podrobnih predstavitev resničnih oseb. Film poskuša predstaviti letalsko tragedijo z vidika kontrolorjev letenja, članov posadke in potnikov, ki zgroženi postopoma prejemajo novice o dogodkih na tleh, ter njihovih zaskrbljenih sorodnikov, ki čakajo na novice o usodi svojih dragih. Spremljamo 90 minut, v katerih so se naključno zbrani neznanci zavedeli svoje usode in združili moči, da bi se postavili po robu nepredstavljivi grožnji.
23:40
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?