TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 13.06.2015
00:55
Upornik brez razloga
Nekega dne ga zaradi vinjenosti in nasilja pripeljejo na policijsko postajo, kjer opazi lepo Judy in bogataškega razvajenca Plata. Naslednji dan Jim v šoli sreča Judy in jo povabi na zmenek. Toda ona že hodi s frajerskim Buzzom, zato ga zavrne. Nato se med Jimom in Buzzom vname prepir. Buzz Jima izzove na smrtonosno tekmo z drvečim avtomobilom.
02:45
Batmanova vrnitev
Ko odkrije njegove nečedne posle, jo Shreck hladnokrvno vrže s stolpnice, pri tem pa misli, da jo je ubil. Toda Selina preživi. Rešijo jo mačke, zato se spremeni v žensko-mačko in začne v oprijetem kostumu skakljati naokoli ter pripravljati načrt za maščevanje. Medtem se nad Gothamom ponovno zbirajo temni oblaki. Mestu hoče zavladati zlobni Pingvin.
04:50
Nočni program Kino
07:35
Policijski pes Sherlock
Tam oče izdeluje igrače, in čeprav si deček močno prizadeva, da bi ga drugi jemali resno, se vse spremeni, ko spozna govorečega policijskega psa Sherlocka. Le kdo mu bo verjel, da pes res govori? Sherlock bi rad, da mu Billy pomaga najti njegovega partnerja, policijskega detektiva, ki so ga ugrabili tihotapci. Toda ali bo Billy kos tako zahtevni nalogi?
09:00
Sladko maščevanje
42-letni Henry Bell je ločenec, ki je pravkar dobil odpoved, Karen Knightly pa 25-letna bogatašinja, ki jo je zapustil njen ljubimec Anthony. Srečata se na Albert Bridgeu v Londonu, ko poskušata storiti samomor, nazadnje pa se raje dogovorita, da se bosta oba maščevala v imenu drugega. Karen se tako zaposli v podjetju, kjer je delal Henry, in se namerava maščevati njegovim delodajalcem, Henry pa naj bi medtem umoril Imogen. Zaplete pa se, ko se Henry v Imogen zaljubi.
10:35
Jane Eyre
Po pustem in žalostnem otroštvu se mlada Jane Eyre kot guvernanta odpravi s trebuhom za kruhom. Zaposli se na dvorcu Thornfield Hall, kjer spozna mračnega, hladnega in zadirčnega gospodarja, gospoda Rochestra. Jane sčasoma spozna, da se za Rochestrovo surovo zunanjostjo skriva nežna duša, željna ljubezni in topline, in se vanj zaljubi. Je možno, da bo Jane končno okusila srečo v objemu premožnega moškega ali bo Rochestrova skrivnost za vedno uničila njuno ljubezen?
12:35
Nori izlet v Washington
S tem pa seveda parajo živce nemočnemu ravnatelju Mossu, ki dijake nekega dne zaloti, kako uničujejo njegovo hišo. Za kazen jih Moss zaklene v razred in jim naloži, naj napišejo esej o tem, kaj je narobe z državnim izobraževalnim sistemom. Esej nazadnje pristane pri predsedniku ZDA, dijaki pa prejmejo povabilo v Washington, kjer naj bi spregovorili pred člani ameriškega kongresa.
14:10
Batmanova vrnitev
Ko odkrije njegove nečedne posle, jo Shreck hladnokrvno vrže s stolpnice, pri tem pa misli, da jo je ubil. Toda Selina preživi. Rešijo jo mačke, zato se spremeni v žensko-mačko in začne v oprijetem kostumu skakljati naokoli ter pripravljati načrt za maščevanje. Medtem se nad Gothamom ponovno zbirajo temni oblaki. Mestu hoče zavladati zlobni Pingvin.
16:20
Klik - za popolno življenje
Michael v prostorih podjetja pomotoma zaide v sobo v ozadju, kjer mu čudaški zaposleni ponudi poskusni daljinec, ki naj bi spremenil njegovo življenje. Kmalu Michael vključuje vsako napravo v svojem domu s samo enim klikom na gumb. Poleg tega ima daljinec še druge vznemirljive funkcije. Ne samo, da lahko čudežno utiša družinskega psa, ampak lahko naprej prevrti tudi nadležen prepirček z ženo. Ampak še preden se zave, začne nenavadna naprava upravljati njega.
18:10
Aquamarine
Skupaj preživljata še zadnje dneve, saj se bo Hailey potem z mamo preselila v Avstralijo. In kakšna avantura ju čaka! Nekega dne v bazenu odkrijeta čisto pravo morsko deklico Aquamarine. Lepa svetlolaska je pobegnila od doma, da bi se izognila dogovorjeni poroki in našla pravo ljubezen. Le tri dni časa ima, da svojega očeta prepriča, da ljubezen ni mit. Claire in Hailey ji seveda priskočita na pomoč, ko se Aquamarine odloči osvojiti čednega reševalca Raymonda.
20:00
Zbogom, sinko
K sreči otroka pravočasno najdejo in ga odpeljejo v bolnišnico. Tam se nanj naveže socialna delavka Margaret Lewin, ki dečka nazadnje tudi posvoji. Medtem se Khaila znajde za zapahi in se tam znebi zasvojenosti z mamili. Ko pride na svobodo, sina zahteva nazaj. Margaret se dečku noče odpovedati, zato se s Khailo srečata na sodišču.
21:45
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
23:20
Peklenska pomaranča
Nasilje je zanj tako samoumevno kot prehranjevanje ali spanje. Potem se nekega dne v skupini začnejo kazati razpoke, ko dva člana nočeta več slepo slediti Alexovim navodilom.