TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 13.09.2015
01:45
Soba za paniko
S hčerko Sarah naposled najdeta hišo sredi New Yorka. Posebnost hiše je v tem, da je v njej soba za paniko. To je neke vrste zaklonišče, ki omogoča, da se stanovalci v primeru vloma ali napada zatečejo vanj, ga neprodušno zaprejo in kar od tam pokličejo policijo. Soba je zaščitena z debelimi jeklenimi vrati, ima svoj prezračevalni sistem in poleg telefona tudi kup zaslonov, ki s pomočjo številnih kamer kažejo vsak kotiček v hiši. Še isti večer, ko se Meg in Sarah vselita v nov dom, v hišo vdrejo trije zamaskirani moški. Dekleti se takoj zatečeta v sobo za paniko, a prav tam se nahaja tisto, po kar so roparji prišli. Da je zaplet še bolj napet, se izkaže, da ima Sarah sladkorno bolezen.
03:40
Smrtonosno prijateljstvo
Pri 23 letih jo je leta 1985 umoril njen znanec Andrew Leyshon-Hughes. Kljub dobremu srcu in želji, da bi pomagala prijatelju v težavah, je nič hudega sluteča Nancy morala za svojo dobroto plačati visoko ceno.
05:10
Nočni program Kino
06:10
Na terapiji
Maša Romanu zelo podrobno pripoveduje o večeru z Matejem. O seksu in mislih, ki so se ji vmes podile po glavi. Zelo slikovito opiše orgazem in še doda, da bi moral biti ponosen nanjo, ker se ji je uspelo tako povezati sami s sabo. Roman meni, da to dela iz nekega maščevanja do njega, saj je Matej njegov pacient, on pa jo je zavrnil. Maša se s tem seveda ne strinja.
06:30
Na terapiji
Matej pride na terapijo prezgodaj in pojasni, da se je želel ustaviti v službi, pa so ga na vhodu zavrnili, ker ni imel s seboj osebnega dokumenta. Tokrat je isti večer, ki sta ga preživela z Mašo, opisan z Matejeve strani. Cel večer se mu je zdel splaniran kot ritual parjenja, najprej večerja in nato spalnica. Kljub temu pa je obremenjen, ker se ni izkazal, ker je med večerjo razmišljal o svojem prvem zmenku z zdaj že bivšo ženo.
07:00
Na terapiji
Zarja pride na terapijo kar z nočne zabave, oblečena v kratko krilo in visoke pete, tokrat prvič brez mavca na rokah. Očitno je za njo dolga noč. Večkrat omeni Romanu, da ve za pogovor med njim in njeno mamo. Po pogovoru o prejšnji noči jo Roman prosi, naj mu pove o nesreči in Zarja mu v joku pripoveduje, kaj se je zares podilo po njenih mislih v času nesreče.
07:30
Na terapiji
Po prepiru na prejšnji seansi Aleša ni bilo domov do zjutraj in Dana je zelo jezna, ker jo ima za samoumevno in niti ne vidi možnosti, da ona ne bi prišla pravočasno domov k sinu. Oba sta se znašla v slepi ulici, saj ju stvari, ki so ju včasih privlačile na drugem, zdaj odbijajo. Kot da bi s terapijo njun odnos še poslabšala. Spominjanje na čas, ko sta se spoznala, obudi prijetne občutke, ko pa se v pogovoru znajde Danin šef Emil, je spet vse narobe.
08:00
Na terapiji
Roman se pojavi na Eminem pragu z ribami v vrečki, saj se namerava ob koncu napornega tedna malo potolažiti. 17-letna Zarja se je v njegovi ordinaciji onesvestila, ker je v njegovi kopalnici našla in vzela več uspavalnih tablet. Majda je odšla na potovanje v Rim s svojim ljubimcem, in ne nazadnje tudi Maša in njeni podrobni opisi noči z Matejem, je kar preveč za en teden. Nato se Roman spre še z Emo, ko odpre temo o možnostih, da bi nekoč lahko imel intimen odnos z Mašo izven terapije.
08:35
Upanje ostane
Na prvi pogled je njeno življenje popolno, potem pa izve, da jo mož vara s prijateljico. Življenje se ji v trenutku sesuje kot hiša iz kart. V stiski Birdee skupaj s hčerko odpotuje v svoj rojstni kraj, kjer si namerava ustvariti novo življenje. Tam jo pričakajo mama Ramona, mladostni prijatelj Justin Matisse in kup novih izzivov. Sčasoma Birdee najde moč, da prevzame nadzor nad življenjem, ponovno odkrije družino in se zave, da upanje ostaja.
10:30
Sladki poslej
Iz pasivnega žalovanja jih zbudi prihod odvetnika Stephensa, ki bi se rad okoristil na račun užaloščenih staršev in sprožil sodni proces, v katerem naj bi starši umrlih ali poškodovanih otrok tožili tiste, ki naj bi domnevno zakrivili nesrečo. Toda namesto da bi Stephens s svojo prisotnostjo poskrbel, da bi žalujoči združili moči in delovali enotno, med njimi pride do novih razkolov.
12:25
Življenje za Lorenza
Nenadoma pa so se v njegovem organizmu začele pojavljati nepravilnosti, ki so se izražale kot izguba zavesti, spomina, govora in druge motnje. Zdravniška diagnoza je pokazala, da je zbolel za neozdravljivo možgansko boleznijo. Lorenzova predana starša, ki ju igrata Susan Sarandon in Nick Nolte, zavrneta smrtno obsodbo, saj se ne moreta sprijazniti s postavljeno diagnozo. Pretresljiv film spremlja njun boj za sinovo življenje. Polna volje in neizmerne ljubezni se podata na pot iskanja rešitve v upanju, da bosta odkrila zdravilo, ki bo ustavilo potek smrtnonosne bolezni.
14:45
Nekaj novega
Ko na neki zabavi spozna arhitekta Briana, se ta vanjo zaljubi na prvi pogled. Toda Kenya ostaja do njega hladna. Od njega bi rada le, da uredi njen vrt. Ko jo Brian povabi na zmenek, Kenya kljub ravnodušnosti privoli in nazadnje ugotovi, da Brian navsezadnje le ni tako slab. Toda kako bodo njeni prijatelji in sorodniki sprejeli dejstvo, da je belec?
16:25
Bedak
Najprej se zaposli na bencinski črpalki, potem pa se odloči, da bo raje videl svet in se pridruži potujočemu karnevalu. Tam spozna seksi, a močno motociklistko Patty in se začne sestajati z njo. Nato nekega dne opazi lepo Marie in se zagleda vanjo. Patty to seveda ni všeč, zato ubogega Navina prebuta. Udarec pa je zanj še toliko hujši, ker ga Marie zapusti. Vse kaže, da je Navin obsojen na nesrečo, dokler se nekega lepega dne to ne spremeni.
18:05
Trčeni profesor 2
Tako je, sramežljivi profesor Sherman Klump se bo poročil! V družini Klump so seveda vsi iz sebe od sreče, Shermanove poročne načrte pa začne ogrožati njegov razvpiti alter ego Buddy Love, ki se s svojimi izbruhi pojavlja ob najbolj neprimernih trenutkih. Zato se Sherman odloči, da bo na sebi preizkusil Denisine revolucionarne izsledke o DNK ter iz svojega telesa izločil vse Buddyjeve sledi. Toda Buddy ima drugačne načrte. Polastiti se hoče profesorjevega neverjetnega izuma: revolucionarnega napoja mladosti. Sherman poskuša napoj skriti pred njim in ga tako odnese v hišo svojih staršev, v prepričanju, da bo tam na varnem. Potem pa napoj najde ata Klump.
20:00
Ona je prava
Mickey se preživlja kot taksist. Uživa v svojem delu in samskem življenju, dokler ne sreča lepe študentke Hope. Francis dela na Wall Streetu in je poročen z živahno Rene. Je čisto zadovoljen s svojim življenjem, dokler nekega dne ne spozna lepe svetlolaske Heather, dekleta iz Mickeyjeve preteklosti. Seveda se brata kmalu znajdeta sredi številnih ljubezenskih dilem.
21:35
En dan
Medtem ko bi Emma rada pomagala in spremenila svet na boljše, bi ga Dexter predvsem rad prikrojil svojim željam, zato njuna bežna romanca nima prihodnosti. Kljub temu ostaneta v stiku, njuno dolgoletno prijateljstvo in postopno dozorevanje pa se nam skozi obdobje dvajsetih let razkriva vsako leto na isti dan, 15. julija.
23:25
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.