TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 14.09.2015
01:00
Gostilna išče šefa
02:35
Črni dež
Edina možnost, da si zopet pridobi ugled in dobro ime med policisti je, da se izkaže pri zelo pomembni nalogi. Skupaj s sodelavcem Charliejem Vincentom morata spremljati japonskega mafijca Sata na poti iz New Yorka v Osako. Ko pristanejo na Japonskem, se Nick in Charlie znajdeta sredi nočne more, ki je nista pričakovala. Sato jima pobegne, zato ga morata izslediti na temačnih japonskih ulicah, ki so jima popolnoma tuje. Na pomoč jima priskoči japonski detektiv Matsumoto, vendar mu zlasti Nick sprva ne zaupa.
04:35
Nočni program Kino
06:35
Je bella cesta
Na Je belli cesti se bo vse vrtelo okrog ljubic. V družbi znanih, predvsem pa vrhunskih plesalcev Maestro bo nastopila Bilbi. Klemna bo obkrožilo kar 20 ljubic in to naenkrat in to kar na odru! Napočil bo finalni trenutek za pisce in pevce, publika pa bo določila, kdo bo postal zmagovalec. Da pa ne bodo samo ljubice, bo za ''kontro'' poskrbel ljubimec Ken. Le katera bo njegova Barbie?
07:35
En dan
Medtem ko bi Emma rada pomagala in spremenila svet na boljše, bi ga Dexter predvsem rad prikrojil svojim željam, zato njuna bežna romanca nima prihodnosti. Kljub temu ostaneta v stiku, njuno dolgoletno prijateljstvo in postopno dozorevanje pa se nam skozi obdobje dvajsetih let razkriva vsako leto na isti dan, 15. julija.
09:25
Ujeti utrinek
Nekega dne med snemanjem najnovejšega filma svojega zaročenca najde v objemu druge ženske. Besna odvihra v bližnji gozd in se izgubi. Znajde se v malem mestecu, kjer je ljudje ne prepoznajo. Naveličana blišča in stresnega življenja se odloči, da bo nekaj časa ostala kar tam. Ni ji žal, saj v mestecu najde nov smisel življenja in tudi novo ljubezen. Toda pridejo tudi nove težave.
11:00
Izpoved grde pastorke
Iris je pametno in šarmantno dekle z dobrim srcem in spletkarsko materjo Margarethe. Nekega dne v mesto pride princ, da bi si našel nevesto. Margarethe upa, da si bo za ženo izbral Iris. Toda dekle ima drugačne načrte in sama najde svojo pravo ljubezen. Poleg tega v sebi odkrije talent za umetnost in pravi pomen lepote.
12:35
Trčeni profesor 2
Tako je, sramežljivi profesor Sherman Klump se bo poročil! V družini Klump so seveda vsi iz sebe od sreče, Shermanove poročne načrte pa začne ogrožati njegov razvpiti alter ego Buddy Love, ki se s svojimi izbruhi pojavlja ob najbolj neprimernih trenutkih. Zato se Sherman odloči, da bo na sebi preizkusil Denisine revolucionarne izsledke o DNK ter iz svojega telesa izločil vse Buddyjeve sledi. Toda Buddy ima drugačne načrte. Polastiti se hoče profesorjevega neverjetnega izuma: revolucionarnega napoja mladosti. Sherman poskuša napoj skriti pred njim in ga tako odnese v hišo svojih staršev, v prepričanju, da bo tam na varnem. Potem pa napoj najde ata Klump.
14:25
Življenje teče dalje
Ker ne moreta najti drugega dela, se zaposlita v bližnji piceriji in počasi spoznavata, da jima študij ni prinesel tistega, kar sta hotela od življenja. Še posebej Dennis čuti, da je v primerjavi s svojimi srednješolskimi sošolci, iz katerih se je vedno norčeval, močno nazadoval, medtem ko Phil po dolgem času spet sreča svojo bivšo punco, ki jo je pustil zaradi odhoda na kolidž.
16:05
Milijonarjeve muhe
Medtem ko preoblečen v klošarja pripravlja zelo pomemben članek, se mu približa uspešni poslovnež Alan Stanwyk. Ta je poročen s šefovo hčerko in Fletchu, misleč, da je res klošar, ponudi lep kupček denarja, če bi izvršil umor. Tarča je kar Stanwyk, ki boleha za rakom. A Fletchu takoj nekaj zasmrdi in ne bi mu bilo podobno, če ne bi začel zadeve raziskovati.
17:50
Ona je prava
Mickey se preživlja kot taksist. Uživa v svojem delu in samskem življenju, dokler ne sreča lepe študentke Hope. Francis dela na Wall Streetu in je poročen z živahno Rene. Je čisto zadovoljen s svojim življenjem, dokler nekega dne ne spozna lepe svetlolaske Heather, dekleta iz Mickeyjeve preteklosti. Seveda se brata kmalu znajdeta sredi številnih ljubezenskih dilem.
19:30
Na terapiji
Maša zamudi na terapijo pol ure, ker je bila priča nesreči. Avto je psa na cesti večkrat povozil, a mu ni mogla pomagati, ker taksist ni mogel nikjer ustaviti. Roman je mnenja, da je zamudila namerno, ker se ne strinja z njim in njunim odnosom. Predlaga ji, da bi postopoma zaključila s terapijo, saj ji ta ne ustreza. Maša se ne strinja z njim, saj se ji zdi razlog za zamudo opravičljiv in misli, da jo Roman meče s terapije.
20:00
Vse za ples 2
Toda Chance ima na grbi še celo vrsto drugih težav, od družinskih zdrah in zapletenega odnosa s svojim dekletom, pa do ulične tolpe, ki od njega terja plačilo zajetnega dolga. Da bi zablestel in zmagal na tekmovanju, mora Chance pozabiti na vse težave in s svojimi soplesalci postati eno. Toda to je lažje reči kot storiti.
21:30
Jackass 3.5
Johnny Knoxville in njegovi fantje se vračajo v novem nizu epizod s tepci, ki smo jih sčasoma vzljubili, čeprav nas strašijo. Med še nikoli videnimi kaskaderskimi triki, neslanimi potegavščinami in splošno neumnostjo bomo videli tudi klasične šale srečanj med Steve-Ojem in grizočo želvo, Chrisa Pontiusa in njegovega neverjetnega detla, raketno potovanje na Uran z Bam Margero in uspelo potegavščino, ki so jo nazadnje zagodli samemu Johnnyju Knoxvillu.
23:10
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.