TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 15.06.2015
01:10
Peklenska pomaranča
Nasilje je zanj tako samoumevno kot prehranjevanje ali spanje. Potem se nekega dne v skupini začnejo kazati razpoke, ko dva člana nočeta več slepo slediti Alexovim navodilom.
03:25
Vožnja
Nekega dne se spoprijatelji z osamljeno ženo kaznjenca Standarda in njenim sinom Beniciom. Ko Standarda izpustijo iz zapora in namerava izvesti nov rop, se Voznik ponudi, da mu bo kot šofer pomagal pobegniti s prizorišča zločina. Toda rop ni preveč uspešen in ko se izkaže, da je Standardu in Vozniku nekdo nastavil past, je Voznik odločen, da se bo maščeval.
05:05
Nočni program Kino
06:55
Paulie
Obožuje deklico Marie, ki ga vzgaja že vse od malih nog. V njuno prijateljstvo pa nekega dne posežejo Mariejini starši. Po njihovem mnenju se je Marie preveč navezala na Paulieja, zato papagaja pošljejo stran. Paulie se tako znajde daleč od ljubljene Marie in odločen je, da najde pot domov. Med potjo ga čakajo številni zabavni pripetljaji in ljubezen s prikupno papigo.
08:25
Ninja želve
Po porazu sovražnika Shredderja so se ninja želve Leonardo, Michelangelo, Donatello in Raphael med seboj odtujili. Njihov prijatelj, mojster Splinter, se trudi, da bi jih obdržal skupaj, obenem pa ga skrbijo nenavadni dogodki v New Yorku. Mogočni industrijalec Max Winters hoče z vojsko starodavnih pošasti zavladati svetu. Zaustavijo ga lahko samo ninja želve, ki se s pomočjo svojih prijateljev tako podajo v najhujši boj doslej.
10:00
Kolega Joey
Nekoč spozna bogato vdovo Vero Simpson in vse kaže, da se bosta njuni žiljenjski poti združili. A Joey nenadoma spozna mlado plesalko Lindo English in se zaljubi vanjo. Podrejo se mu vsi načrti in zmešnjava je popolna.
11:50
Nikoli v torek
Tam bi si rada ogledala tipične kalifornijske znamenitosti, predvsem razgaljena in zagorela dekleta. Med potjo pa se sredi puščave zaletita v edini avto, ki ga srečata na poti in ki ga vozi Tuesday, najlepša ženska, ki sta jo Matt in Eddie kdajkoli videla. Ujeta sredi puščave, daleč stran od civilizacije, začneta fanta sanjariti o Tuesday, medtem ko čakata na pomoč. Toda ali jima bo pestra mešanica mimoidočih pripravljena pomagati?
13:25
Joe proti Vulkanu
V službi, ki jo sovraži, da odpoved, kmalu zatem pa mu premožni poslovnež Graynamore ponudi, da bi kratek čas živel kot kralj, potem pa umrl kot pravi mož. Graynamore je namreč lastnik otoka, bogatega z redkim mineralom. Na njem živijo domačini, ki potrebujejo človeško žrtev za svoj vulkan. Če bo že umrl, zakaj ne bi tega storil tako, da bi skočil v živi vulkan, ga prepričuje. Joe sprejme njegovo ponudbo in na poti na otok spozna Graynamorjevi hčerki Angelico in Patricio. Joe se zaljubi v ljubko Patricio, a obljuba je obljuba in jo mora izpolniti. Vulkan že čaka nanj.
15:10
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
16:40
Trije predsedniki
Zdajšnji predsednik William Haney se mora v Beli hiši soočiti z nekim škandalom. Krivdo zanj hoče naprtiti svojima predhodnikoma Russellu Kramerju in Matthewu Douglasu. Bivša predsednika hočeta seveda zadevi priti do dna, zato v iskanju resnice skupaj odideta na pot, med ljudi, ki so ju izvolili za šefa države. Njuno potovanje postane nadvse poučno in zabavno, saj se možakarja ne preneseta in sta si stalno v laseh.
18:25
Gola pištola 2
Nedavno tega je ustrelil že tisočega preprodajalca mamil. V Beli hiši spozna Alberta S. Mannheimerja, strokovnjaka na področju energetike, ki ga predsednik Bush določi, da poda predlog o državni porabi energije. Mannheimer zagovarja uporabo sončne energije, to pa ni všeč tistim, ki računajo na velik zaslužek z nafto, ogljem in jedrsko energijo. Nepridipravi na čelu z zlobnim Quentinom Hapsburgom zato ugrabijo Mannheimerja in ga nadomestijo z dvojnikom. Frank se takoj spravi na delo, pri tem pa sreča svojo izgubljeno ljubezen Jane, ki zdaj dela za Quentina.
20:00
Hollywoodski kifeljci
Prekaljeni detektiv Joe Gavilan je vsega naveličan, a neumoren policijski veteran, ki dobi novega sodelavca, mladega K.C.-ja Caldna. Oba bolj kot policijsko delo zanimajo postranski zaslužki. Joe se tako v prostem času ukvarja z nepremičninami in sanja o donosnem poslu, zaradi katerega bo finančno preskrbljen do konca življenja. K.C. pa medtem ugotavlja, da bi bil veliko raje igralec kot policist. Potem nekega dne dobita nalogo, da raziščeta razvpit množičen umor.
21:55
Možje v črnem 2
Zdaj Jay nekega dne čisto slučajno naleti na načrt zlobne Serleene, ki je v resnici pošast z drugega planeta. Ker namerava Serleena uničiti Zemljo, se Jay zave, da pomoč govorečega psa Franka tokrat ne bo dovolj. Zato poišče svojega nekdanjega sodelavca Kaya, ki pa so mu izbrisali spomin. Zaradi tega Kay zdaj živi kot navaden civilist. Ker je edini, ki bi znal premagati Serleeno, mora dobiti nazaj svoje spomine ter veščine, s katerimi je včasih tako spretno lovil nezemljane. Medtem Serleena ne počiva in počasi uresničuje svoj načrt. Tako je usoda človeštva spet odvisna od Jaya in Kaya ter njune iznajdljivosti.
23:25
Noro srce
Po še enem nastopu spozna novinarko Jean in se vanjo zaljubi. Jean je mati samohranilka z žalostno življenjsko zgodbo, zato se dobro zaveda, da od Bada ne more veliko pričakovati. Kljub temu se zdi, da drug brez drugega ne moreta.