TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 15.10.2015
02:35
Gostilna išče šefa
03:55
Na terapiji
Zarja najavi, da se za en teden odpravlja na Dunaj k očetu. Poklicala ga je, ker je imela čudne sanje, v katerih so nastopali vsi trije: ona, oče in Roman. Ko se pogovarjata o očetovem ustvarjanju, Zarja omeni, da je v prvem razredu prišla prej iz šole domov in videla očeta, kako seksa z drugo žensko. Prav ta skrivnost, ki jo Zarja še vedno skriva pred mamo, pa se zdi Romanu ključni problem njunega odnosa.
04:25
Povsod po meni
Ko se njena najboljša prijateljica Ellen začne dobivati z Markom, si Ellen najde novega prijatelja, geja Luka, ki se je pred kratkim preselil v sosednje stanovanje. Ko Lukea nekdo umori in Ellen pove, da je bila vpletena v umor, Claude ni pripravljena policiji izdati svoje prijateljice. Izkaže se, da je Ellenin fant Mark zakrknjeni homofob, ki se kmalu spravi tudi na Claude. Ta medtem zbere pogum in prvič obišče lezbični bar, kjer spozna kitaristko Lucy.
06:45
Mamin sin
Glede na to, da se lepo razumeta in da mu mama nudi vse, kar potrebuje, Jeffrey ne razmišlja o tem, da bi se v njegovem življenju karkoli spremenilo. Zaplete se, ko Jan spozna poduhovljenega motivacijskega govornika Merta in se z njim zaplete v resno razmerje. Ne traja dolgo, ko se Mert preseli k njima, to pa Jeffreyu ni prav nič všeč. Medtem ko se prepir med obema moškima bliža vrhuncu, začne Jeffrey počasi dojemati, da je odrasel.
08:30
Mesto duhov
Ko med posegom za sedem minut umre, ob odhodu iz bolnišnice spozna, da je nenadoma sposoben videti duhove, ki jih zdaj srečuje na vsakem koraku. Vsak izmed duhov Bertrama prosi za uslugo, najbolj vztrajen med njimi pa je duh uspešnega poslovneža Franka, ki bi rad, da mu Bertram pomaga preprečiti poroko njegove vdove z odvetnikom Richardom.
10:25
Padec šampiona
Benko se pri svojem delu poslužuje tudi nezakonitih metod, da bi svojemu varovancu zagotovil dvoboj z bivšim prvakom Gusom Dundeejem, ki se potem v ringu zgrudi in umre. Toro se čuti krivega za njegovo smrt in noče ponovno v ring, vendar potrebuje denar. Willis je zgrožen zaradi igric v boksarskem zakulisju, zato se odloči, da bo udaril nazaj tako kot najbolje ve in zna: z razkritjem v časopisu.
12:30
Pet ljudi, ki jih srečaš v nebesih
Za seboj ima zelo težko življenje; v 2. svetovni vojni je staknil resno poškodbo in izgubil svojo ženo, zato se pogosto sprašuje, kakšen je sploh smisel njegovega življenja. Ko poskuša nekega dne rešiti dekle pred smrtonosnim padcem, Eddie umre, njegova duša pa na poti v svoje domovanje sreča pet duš oziroma ljudi, ki jih je spoznal v času svojega življenja in ki mu skušajo pojasniti, česa naj bi se naučil iz svojega življenja.
13:45
Pet ljudi, ki jih srečaš v nebesih
Vseh pet ga poskuša spomniti na ključne trenutke v njegovem življenju, ki jih je doživel zato, da bi se iz njih nekaj naučil. Bo Eddie na ta način dobil odgovor na svoje vprašanje o tem, kakšen je bil smisel njegovega življenja?
15:35
Rambov sin
Zato ne sme gledati televizije. Lee Carter je šolski nasilnež, ki predstavlja strah in trepet sošolcem in učiteljem. Ko se fanta nekega dne srečata, se med njima rodi nenavadno prijateljstvo. Ker sta oba popolnoma očarana nad filmskim junakom Rambom, se odločita, da bosta skupaj posnela amaterski akcijski film in se z njim udeležila tekmovanja.
17:25
Traktor, ljubezen in rock'n'roll
Vendar mu to ob konkurenci tradicionalne ciganske bande, ki izvaja priljubljeno narodnozabavno glasbo, ne uspeva najbolje. Uspe pa mu nekaj drugega. S svojo glasbo osvoji srce vaške lepotice Silvije.
19:25
Na terapiji
Aleš in Dana sta ponovno skupaj na terapiji, celo prišla sta skupaj in Aleš je zelo prijazen in nevzkipljiv, medtem ko Dano ujezi kar nekaj njegovih besed. Aleš razlaga o njunem mirnem tednu, Dana pa mu prizna, da je postal dolgočasen, preveč prijazen in nežen. Ko Dano zagrabijo krči v trebuhu, jo Aleš želi objeti in tolažiti, ona pa se brani in mu pove grozno stvar, ki jo je naredila …
20:00
Dobiva se v zaporu
Predvsem pa ima to nesrečo, da se ob nepravem času vedno znajde na nepravem mestu in v nepravem avtu. V zaporu je bil že tolikokrat, da vse paznike in zapornike pozna po imenu. Ko izve za smrt strogega sodnika, ki ga je največkrat spravil v zapor, se John odloči, da se bo maščeval sodnikovemu sinu. Tako bo poskrbel, da bo razvajeni Nelson Biederman skupaj z njim pristal v zaporu.
21:40
Osumljenih pet
Skupino osumljencev sestavljajo pokvarjeni nekdanji policist Keaton, vročekrvni psihotik McManus, razdražljivi Hockney, nepredvidljivi Fenster in pohabljeni Verbal. Osumijo jih, da so sodelovali pri kraji tovornjakov z orožjem. Policija s svojo preiskavo sproži verižno reakcijo nasilja in spletk. Na dan vse večkrat prihaja ime, ki vsem po vrsti zbuja srh. Keyser Soze. Film poleg zgodbe odlikujeta tudi izvrstna igralska zasedba in nenavaden scenarij, ki je bil nagrajen z oskarjem.
23:45
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?