TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 16.06.2015
01:20
Beli lovec, črno srce
Ekipa se je srečevala z neštetimi težavami, največja pa je bil muhasti in temperamentni režiser. John Wilson, ki ga v tokratnem filmu upodablja Clint Eastwood, predstavlja prav Johna Hustona. Wilson odpotuje v Afriko na snemanje svojega najnovejšega filma, tam pa se grdo obnaša do sodelavcev in se bolj kot filmu posveča lovu na slone. Ena od teh veličastnih živali ga celo tako obsede, da se ukvarja samo še s tem, kako jo bo ujel.
03:15
Narkič
Tam ga obiskuje lepo število znanih obrazov, zato je tudi sam neke vrste zvezdnik med psihiatri. Po samomoru njegove žene, se je Henryjev svet podrl, zato depresijo premaguje s kajenjem marihuane. Nekega dne sprejme primer mlade Jemme, ki ima za razliko od njegovih zvezdniških pacientov resne težave in dejansko potrebuje pomoč. Kaj se zgodi, ko oseba, na katero se zanaša Jemma, da jo spravi k pameti, tudi sama potrebuje terapijo?
04:55
Nočni program Kino
06:35
Očka, rocker
Ne zna se spopasti s konfliktnimi čustvi in napornim delovnikom, ki mu ga narekuje njegova služba, in je zato toliko zahtevnejši do svoje najstniške hčerke Karen, ki ji po drugi strani ne namenja dovolj pozornosti. Ko se udeleži 30. obletnice mature in spet sreča svoje stare prijatelje iz glasbene skupine, pa se Max odloči ponovno poprijeti za inštrument in zaigrati z njimi. Njegov glasbeni preporod pozitivno vpliva tako nanj kot na njegov odnos s hčerko, saj Karen svojega očeta spozna v novi luči.
08:10
Kolega Joey
Nekoč spozna bogato vdovo Vero Simpson in vse kaže, da se bosta njuni žiljenjski poti združili. A Joey nenadoma spozna mlado plesalko Lindo English in se zaljubi vanjo. Podrejo se mu vsi načrti in zmešnjava je popolna.
10:00
Mladi Herkul
Mladi Herkul je trmasti najstnik, ki išče svoj prostor pod soncem. Poln idealizma, ponosa in negotovosti poskuša narediti dober vtis na očeta Zeusa, kralja bogov, s katerim nima nobenih stikov. Mati Alkmena ga pošlje na akademijo, kjer iz dečkov delajo bojevnike. Tam se Herkul z novimi prijatelji zaplete v številne nepozabne dogodivščine in odraste v odgovornega mladeniča.
11:35
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
13:10
Trije predsedniki
Zdajšnji predsednik William Haney se mora v Beli hiši soočiti z nekim škandalom. Krivdo zanj hoče naprtiti svojima predhodnikoma Russellu Kramerju in Matthewu Douglasu. Bivša predsednika hočeta seveda zadevi priti do dna, zato v iskanju resnice skupaj odideta na pot, med ljudi, ki so ju izvolili za šefa države. Njuno potovanje postane nadvse poučno in zabavno, saj se možakarja ne preneseta in sta si stalno v laseh.
14:55
Beli lovec, črno srce
Ekipa se je srečevala z neštetimi težavami, največja pa je bil muhasti in temperamentni režiser. John Wilson, ki ga v tokratnem filmu upodablja Clint Eastwood, predstavlja prav Johna Hustona. Wilson odpotuje v Afriko na snemanje svojega najnovejšega filma, tam pa se grdo obnaša do sodelavcev in se bolj kot filmu posveča lovu na slone. Ena od teh veličastnih živali ga celo tako obsede, da se ukvarja samo še s tem, kako jo bo ujel.
16:50
Gola pištola 2
Nedavno tega je ustrelil že tisočega preprodajalca mamil. V Beli hiši spozna Alberta S. Mannheimerja, strokovnjaka na področju energetike, ki ga predsednik Bush določi, da poda predlog o državni porabi energije. Mannheimer zagovarja uporabo sončne energije, to pa ni všeč tistim, ki računajo na velik zaslužek z nafto, ogljem in jedrsko energijo. Nepridipravi na čelu z zlobnim Quentinom Hapsburgom zato ugrabijo Mannheimerja in ga nadomestijo z dvojnikom. Frank se takoj spravi na delo, pri tem pa sreča svojo izgubljeno ljubezen Jane, ki zdaj dela za Quentina.
18:20
Cukrček
Da bi uresničila svoje sanje, se preseli v osrčje mesta, kjer so ulice polne energije, plesa in glasbe. Življenje je sicer naporno in polno ovir, vendar Honey trdno verjame, da bo ves njen trud nekoč bogato poplačan. Nekega dne jo opazi režiser videospotov Michael Ellis in ji ponudi vlogo plesalke v enem od svojih projektov. Honey s tem končno dobi priložnost, da pokaže svoje znanje in sposobnosti. Odprejo se ji vrata v svet slavnih in bogatih in kmalu začne skrbeti za koreografijo glasbenih zvezd. Vendar se mora nato po bliskovitem uspehu soočiti z razočaranjem, ko Michael pokaže svoj pravi obraz.
20:00
Mislim, da ljubim svojo ženo
Toda stresno poklicno in družinsko življenje imata svoje posledice in Richard ves čas razmišlja le o enem: o ženskah. Videva jih na jutranjem vlaku, v službi, v času kosila, na ulici. Čeprav nima prav nobenega namena, da bi prevaral svojo ženo, se mu priložnost za to pokaže, ko nekega dne v njegovo pisarno vstopi njegova nekdanja prijateljica Nikki.
21:35
Hollywoodski kifeljci
Prekaljeni detektiv Joe Gavilan je vsega naveličan, a neumoren policijski veteran, ki dobi novega sodelavca, mladega K.C.-ja Caldna. Oba bolj kot policijsko delo zanimajo postranski zaslužki. Joe se tako v prostem času ukvarja z nepremičninami in sanja o donosnem poslu, zaradi katerega bo finančno preskrbljen do konca življenja. K.C. pa medtem ugotavlja, da bi bil veliko raje igralec kot policist. Potem nekega dne dobita nalogo, da raziščeta razvpit množičen umor.
23:35
Fant A
Sedaj mu dajo novo ime, novo službo, nov dom. Zaživeti mora novo življenje. Pri tem nikomur ne sme razkriti svoje temačne preteklosti in prave identitete. Niti dekletu, v katero se zaljubi. Potem se zaradi junaškega dejanja, ko iz razbitin avtomobila reši otroka, njegova slika znajde v časopisu.