TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 16.08.2015
00:35
Izlet
Seveda se moti. Tako Josh v obupu podleže šarmu privlačne znanke Beth, njune posteljne aktivnosti pa posname kamera. Toda to še ni najhujše. Prava panika izbruhne, ko nesrečna kaseta z zabeleženim Joshevim skokom čez plot pomotoma odpotuje k Tiffany. Josh je zato prisiljen hitro ukrepati. Da bi prestregel usodni dokaz o svoji nezvestobi, se kar z avtom odpelje v Teksas. S seboj vzame še tri odštekane prijatelje in kmalu je jasno, da tega izleta nikoli ne bodo pozabili.
02:05
Delta Force 2
Pri tem ubije tri ameriške agente in se nato zateče v svoje skrivališče. Ameriške oblasti v akcijo pošljejo polkovnika Scotta McCoyja, da bi skupaj z elitno enoto Delta Force enkrat za vselej obračunal z zločincem. Pred nami je akcijska pustolovščina, polna nenavadnih preobratov!
03:50
Je bella cesta
Tokrat bo glavna tema oddaje pivo! Napolnili bodo kar 50 kozarcev piva in na njih zaigrali lanski hit Gajba piva. Svoj vložek v pivsko glasbeno točko bo prispeval tudi gost, Jernej Kuntner. Eden od vrhuncev oddaje pa bo nedvomno Klemnova imitacija, saj jo bo tokrat izvedel kar v zraku. Ker je Klemen pred kratkim v oddaji izgubil stavo proti Đuru in ker je mož besede, bo med skokom s padalom imitiral Halida Bešlića. Đuro pa ga bo ob pristanku na trdna tla počakal oblečen v slovensko narodno nošo. Je bella cesta, tega pa res ne gre zamudit'!
04:50
Je bella cesta
Ker ta teden praznujemo, bo oddaja posvečena prazniku dela, 1. maju! Na Je bello cesto bo tokrat stopil Gojmir Lešnjak – Gojc. Za poseben glasbeni vložek bo poskrbel slovenski tolkalni projekt STOP, ki bo v studiu zaigral kar na kuhinjske pripomočke. Oliver Dragojevič pa bo prepeval o združitvi Slovenije in Hrvaške.
05:40
Nočni program Kino
07:50
Obala moskitov
Zapusti državo in se z družino naseli v deževnem gozdu Latinske Amerike. Njegov cilj je zametek nove civilizacije s pomočjo nove iznajdbe – stroja za delanje ledu. Ampak kot vsi utopisti ima tudi on napako; ustvariti hoče novo civilizacijo, v kateri naj bi bili vsi ljudje svobodni, seveda do mere, do katere on misli, da morajo biti svobodni.
09:50
Dežela Nije
Osiroteli deček Peter in njegovi tovariši vsak dan pohajkujejo po ulicah in žeparijo za svojega izkoriščevalskega mentorja Jimmyja Hooka. Ko morajo zanj v starinarnici ukrasti dragoceno kroglo, ki naj bi imela magične lastnosti, pa se njihovo življenje na mah spremeni. Čarobna krogla namreč po naključju pade na tla, ko se to zgodi, pa se Hook in njegovi dečki znajdejo v deželi Nije, kjer srečajo pisano druščino junakov.
12:50
Je bella cesta
Je bella cesta, pa smo pri koncu! Za zaključek sezone bodo pripravili pravo veselico in ker ni veselice brez Golice, so v ta namen v studio povabili Avsenike z Jurijem Zrnecem na čelu. Med preobrazbami bo tokrat aktualna preobrazba spola, zato se bosta tako Klemen kot Jurij preobrazila v nežnejši spol. Klemen bo postal kraljica veselic, Tanje Žagar, Jurijeva preobrazba pa je še skrivnost. V zadnji oddaji bomo dobili tudi prvega državnega prvaka v imitiranju! Veliko presenečenje pa čaka tudi voditelja ...
14:05
Je bella cesta
Tema prve oddaje bodo TV voditelji.
15:05
Mrtvi ne nosijo kara
Najnovejša klientka zasebnega detektiva Rigbyja Readona je lepa Juliet Forrest, ki bi rada ugotovila, kdo je umoril njenega očeta. Rigby ji seveda z veseljem priskoči na pomoč in se tako zaplete v nadvse nenavaden primer.
16:35
Varni prehod
Ker ima občutek, da izgublja nadzor nad življenjem, se odloči, da se bo z najmlajšim sinom Simonom za nekaj časa odselila od moža Patricka. Med pripravljanjem prtljage izve, da so teroristi napadli ameriško vojaško bazo na Bližnjem vzhodu, kjer je nastanjen sin Percival. Med čakanjem na dobre ali slabe novice, se Singerjevi ob številnih spominih ter polni strahu in upanja ponovno zbližajo.
18:20
Izposojena srca
Njen šef Sam Field pa bi rad sklenil dobičkonosen dogovor s poslovnežem Javierjem Del Campom, ki je prepričan, da je Sam srečno poročen in družinski človek. Odločen je, da bo posel sklenil na obisku pri Samu in njegovi družini. Toda Sam v resnici nima družine. A po čudežnem naključju se v njegovem domu znajdeta Kathleen in Zoe in Sam ju pregovori, da mu priskočita na pomoč. Toda izkaže se, da skrivnostni Javier Del Campo ni to, kar se zdi in da Sam ni hladen brezsrčen mogotec.
20:00
Zbogom, sinko
K sreči otroka pravočasno najdejo in ga odpeljejo v bolnišnico. Tam se nanj naveže socialna delavka Margaret Lewin, ki dečka nazadnje tudi posvoji. Medtem se Khaila znajde za zapahi in se tam znebi zasvojenosti z mamili. Ko pride na svobodo, sina zahteva nazaj. Margaret se dečku noče odpovedati, zato se s Khailo srečata na sodišču.
21:45
Posebno poročilo
Detektiv John Anderton ima sposobnost, da prepreči zločin, še preden se zgodi. Tako marsikomu prihrani trpljenje, ki ga je bil deležen tudi sam ob tragični izgubi sina. Nekega dne pa povsem nepričakovano John postane osumljenec za umor. Zato mu začne slediti enota najbolj sposobnih sodelavcev, ki jih vodi Johnov tekmec Danny Witwer. John mora na begu prelisičiti vrhunsko izpopolnjen nadzorni sistem mesta, ki se mu sicer ni mogoče izogniti.