TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 16.09.2015
01:30
Gostilna išče šefa
02:20
Na terapiji
Matej se pojavi pri Romanu z veliko škatlo, v kateri se nahaja aparat za kavo. Roman ga sprva zavrne, nato pa se dogovorita, da je lahko tam, dokler Matej hodi na terapijo, saj ne more piti njegove neokusne kave. Matej mu pove, da je zapustil ženo Žano in se preselil k svojemu prijatelju, ki je sicer gej. Posledično je zaradi ponočevanja čez vikend pomešal dneve in prišel na terapijo že dan prej in tako po naključju spoznal Mašo.
02:50
Jackass 3.5
Johnny Knoxville in njegovi fantje se vračajo v novem nizu epizod s tepci, ki smo jih sčasoma vzljubili, čeprav nas strašijo. Med še nikoli videnimi kaskaderskimi triki, neslanimi potegavščinami in splošno neumnostjo bomo videli tudi klasične šale srečanj med Steve-Ojem in grizočo želvo, Chrisa Pontiusa in njegovega neverjetnega detla, raketno potovanje na Uran z Bam Margero in uspelo potegavščino, ki so jo nazadnje zagodli samemu Johnnyju Knoxvillu.
04:25
Nočni program Kino
07:30
Je bella cesta
Prvi, ki se bo pomeril v vlogi gosta, bo Denis Avdić. Prihajajo tudi Modrijani, sicer malce drugačni, kot smo jih vajeni. Klemnovim imitacijam se pridružuje še prvo in edino državno prvenstvo v imitiranju pri nas. Je bella cesta pa bo odslej predstavljala konkurenco tudi glasbeni sceni – prihaja edinstven glasbeni talent, Zvezdan!
08:35
Upanje ostane
Na prvi pogled je njeno življenje popolno, potem pa izve, da jo mož vara s prijateljico. Življenje se ji v trenutku sesuje kot hiša iz kart. V stiski Birdee skupaj s hčerko odpotuje v svoj rojstni kraj, kjer si namerava ustvariti novo življenje. Tam jo pričakajo mama Ramona, mladostni prijatelj Justin Matisse in kup novih izzivov. Sčasoma Birdee najde moč, da prevzame nadzor nad življenjem, ponovno odkrije družino in se zave, da upanje ostaja.
10:30
Fletch živi
Iz Los Angelesa odide med širne plantaže v Louisiani, kjer je po teti podedoval razpadajoče posestvo. Edini namen njegovega odhoda je počitek, vendar se nehote znajde sredi zapletenih spletk. Njegova raziskovalna žilica mu seveda ne da miru. Najprej skrivnostno umre odvetnica Amanda, s katero je Fletch preživel intimen večer. Fletch nato izve, da je njegova teta tik pred smrtjo v oporoko vnesla nekaj sprememb. Istočasno se pojavi nekdo, ki je pripravljen za njegovo posestvo, čeprav je bolj podobno podrtiji, plačati bajne denarce. Fletchevo detektivsko raziskovanje obstane na mrtvi točki, ko s svojim vohljanjem razjezi šerifa in pristane v ječi.
12:10
Bodite uvidevni, previjte
Tako v videoteki, ki je last prijatelja Elroya, izbriše vse VHS kasete. Da bi rešila posel, morata Jerry in njegov najboljši prijatelj Mike na novo posneti filme, med katerimi sta tudi Izganjalci duhov in King Kong. Filmi so seveda popolnoma zanič, a med obiskovalci videoteke postanejo prave uspešnice.
13:55
Ujeti utrinek
Nekega dne med snemanjem najnovejšega filma svojega zaročenca najde v objemu druge ženske. Besna odvihra v bližnji gozd in se izgubi. Znajde se v malem mestecu, kjer je ljudje ne prepoznajo. Naveličana blišča in stresnega življenja se odloči, da bo nekaj časa ostala kar tam. Ni ji žal, saj v mestecu najde nov smisel življenja in tudi novo ljubezen. Toda pridejo tudi nove težave.
15:30
Sladki poslej
Iz pasivnega žalovanja jih zbudi prihod odvetnika Stephensa, ki bi se rad okoristil na račun užaloščenih staršev in sprožil sodni proces, v katerem naj bi starši umrlih ali poškodovanih otrok tožili tiste, ki naj bi domnevno zakrivili nesrečo. Toda namesto da bi Stephens s svojo prisotnostjo poskrbel, da bi žalujoči združili moči in delovali enotno, med njimi pride do novih razkolov.
17:25
Nasmeh Mona Lise
Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.
19:30
Na terapiji
Zarja prinese Romanu poslovilno darilo, ker je to njena tretja ura pri njemu, kolikor on potrebuje, da lahko poda mnenje. Darilo, majhno barko, je kupila, ko je bila njena družina na zadnjem skupnem dopustu, zato se pogovarjata o njenih starših in o trenerjevi družini, kjer je preživela veliko časa pri njegovi mali hčerki Evi, ko je bila njegova žena odsotna. Zaupa mu tudi, da se je takrat med njo in Blažem nekaj zgodilo.
20:00
A-ekipa
V sodobni filmski priredbi serije iz sedemdesetih let spremljamo štiri vojne veterane, ki so se borili v Iraku, potem pa so jih obsodili na osem let zapora za zločin, ki ga niso storili. Polkovnik John »Hannibal« Smith, Templeton »Face« Peck, B. A. Baracus in H. M. »Howlin Mad« Murdock se tako odločijo pobegniti iz zapora z namenom, da si povrnejo ugled, toda kaj ko jim je kmalu za petami častnica Charissa Sosa, ki je za nameček bivša Faceova ljubica.
21:55
Jaz, vohun
Ta namerava letalo prodati najboljšemu ponudniku, teroristu z dostopom do jedrskih konic. Ko ameriški vladi ne uspe dobiti letala nazaj, morata Alex in Kelly rešiti svet pred grozečo katastrofo. Kelly bo prodrl v Gundarsov štab v Budimpešti, kjer Gundars kot velik ljubitelj boksa pripravlja spopad med njim in trenutnim evropskim prvakom. Naloga ne bo enostavna, saj se nastopaški Kelly in zadržani Alex nikakor ne ujameta. Počasi pa prijateljstvo obema prinese kar nekaj novih spoznanj.
23:35
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?